Puiuti de Randunici 2008!! (164)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui ursuleata

Sunt cea mai fericita, mi-a zis relu ca mai vrea un bebe fara sa-i zic nimic. Cand face Vlad 1 an!!!!!
tiker
Mami de ursulet

bravo ursulico, sa fie intr-un ceas bun hotararea randunoiului si sa faci o fetita, da?

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

Aoleu, Naty, ce nasol!

Nici nu stiu ce si cum sa zic...doar sa crezi ca fiecare sut in fund e un pas inainte si ca maine e o noua zi care poate sa aduca o slujba mult mai buna!

Asa zice si el, Cata. Idei are, initiativa are...de fapt numai asa se va iesi din criza asta mondiala. Cu oameni cu initiative de afaceri (si curaj) si cu consum din partea tuturor.
Cata, ti-am trimis mail cu datele care iti trebuie
Multumesc mult fetelor pentru sustinere!
Si sa nu uit sa le felicit pe Ariel, pe Mihatp si pe Ursu si sa le urez multa multa bafta in ceea ce intreprind!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

o ora si ceva m-am chinuit sa-l culc pe Matei asta...m-a zapacit...sanul tot ma doare..poate dimineata va fi ok..
miha, felicitari ptr proiecte!
naniii

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

si suntem si noi in crize de dinti, toata seara s-a mnarait, a tipat si s-a plangacit, rozand un deget...mi-e groaza ce-o fi la noapte..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Cat timp trebuie sa stau dupa anticonceptionale?

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Am mers la medic, este ok, un discret rosu in gat, dar e de la muci, plamanii tot ok, va trece... sa am rabdare...

Bubu, aspiratorul meu nu are filtre (asta am vrut sa evit, ceva care, desi retine praful, ramane in aspirator si acolo se inmultesc microbii/acarienii). Mizeria se strange in recipientul de apa, in aer nu se mai intoarce decat (zic ei) 0,0009 din praful aspirat. Apa colecteaza mizeria, nu uda nimic, nu spal (decat daca vreau, dar atunci trebuie sa folosesc un dispozitiv special, care se ataseaza). Este atat de scump (de multe ori 10 milioane) fiindca este si foarte bun, este puternic fiindca poti aspira saltele (are un electrobatataor) si stiu ca sunt acarieni fiindca ii "vad", sunt ca o spuma alba care ramane la suprafata apei... o "supa de acarieni". Suntem foarte multumiti de aspirator oricum, mai ales sotul care il manuieste de parca l-ar sti de luni bune .

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ursuleata, bravo, ma bucur pentru tine, abia astept sa fi din nou gravi si sa faci o fetita frumoasa ca ursuletul mic.

Luny, nopate usoara. Si noi ne plangacim cu dintisorii, of, of!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Sufletica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Uituca cum sunt am uitat sa-i zic lui Luny,ca Mufarinul inca o data m-a dat gata!
Adriuta,Sam e f bine!e cam marait noaptea,dar ziua am un bebel exemplar!
Bravo Miha!(uite eu ma conformez)
Ariel si tie felicitari pt firma!imi place mult de tot numele
Ursulico pt tine de 2X:pt firma si pt viitorul bebe!esti o draguta!din cate stiu eu se poate face un bebe dupa 3-4 luni de la ultima pilula de anticonceptionale(asa mi-a zis o buna prietena-ea asa a ramas graviduta)!deci,nu mai lua!
Nicoleta,multa sanatate puiului
Clau ,bine ca o ai si pe mama sa te ajute
cred ca am batut recordul la!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

simo pentru recordul tau
daaaaaaa, uituca ce sunt ...l-am vazut pe super-mufa ...e un dulce, ca intotdeauna
clau sper sa doarma bine rebeccuta in noaptea asta, fara treziri pana dimineata....ooofff, dintisorii astia....si pe noi ne chinuie raaaau...da' las' ca ies ei

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Mihutza,si eu tot de pe crestin.ortodox ascult colinzi!sunt colinzi autentice!Colindul www.crestinortodox.ro/AscultaColind_bizantin1-1078.html" target="_blank">acesta bizantine preferatul meu!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput