Puiuti de Randunici 2008!! (164)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Si io!

M-am apucat pe la ora 14 sa fac scrisoare....si n-am mai apucat!
De-abia am citit in fuga ce-ati scris, filmuletele nu-mi merg, oi viziona eu ceva mai pe seara!

Am plecat cu Surubelul( Habar nu mai aveam ca exista un personaj cu asa nume in Habarnam- lui i se trage de la faptul ca SE INVARTE CA UN SURUBEL!) si cu randunoiul cu masina sa o luam pe Ili de la gradi si sa mergem sa cautam pantofi pentru serbare!( care e sambata!)

Pantofi ciuciu, am zis sa dam si noi o tyura pi sentru sa vedem luminitele...mare greseala, ca mi-au mancat creierii copiii in masina...

Deci m-am intors acasa obosita, flamanda dar mi-am zis sa nu ma plang, ca macar am facut altceva!
Luminitele subtirele, jumate stricate( Ilinca zicea ca sunt maro!)

Sebul doarme de o ora, tre' sa o spal si sa o culc si pe Ilincoasa si sper sa revin!

Va multumesc tuturor pentru gandurile frumoase adrsate noua!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

LMA bebelusilor de azi!

Delph si pt mine e ciudat Craciun fara zapada.. cat despre ce bunatati mananca americanii vad ca ginger bread(turta dulce?) rulz.. in rest inca cercetez
IOana ai iesit din butoi, da?
Raluca l-am vazut pe sportiv, dar si surioara comica cu "uratul planetei"
naty,bubu multumim! sper sa nu dureze mult mutarea.. de fapt sa ma lase pitica sa le pun in ordine..
Tuchi bine ca a fost ok la control, pana la urma! Surubelul si Ilincoasa!
Bubulico ai slabit se vede, iar muzicantii sunt !!
ce tare e si Bianca razacioasa!
Ursule sa te bucuri de manichiura! si spor cu afacerea!

send ca e ora de papa..
revin

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Kya, vin!
Si eu am de gand sa va organizez intalneala cand ne mutam in apart nou dar pana atunci mai eeeee...
Pana una-alta, a iesit cuscra din butoi si-mi cam face loc mie. Compania la care lucreaza randunoiul (americana) trebuie sa faca reduceri mari de cheltuieli din cauza crizei (de altfel in Bulgaria au si inchis filiala). Urmarea: de azi al meu (care era cel mai nou angajat) e somer In fine...ne-o ajuta Domnul sa ne descurcam. Dar e o seara grea si ma duc sa fiu langa el.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Aoleu, Naty, ce nasol!

Nici nu stiu ce si cum sa zic...doar sa crezi ca fiecare sut in fund e un pas inainte si ca maine e o noua zi care poate sa aduca o slujba mult mai buna!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia99 spune:

Buna seara , cu ceva intarziere va multumesc pentru urarile pe care mi le-ati facut ieri nu am reusit sa intru ca am avut musafiri si toata dimineata am pregatit cu bogdan in brate iar azi la servici am fost putintel leguma din cauza oboselii acumulate si datorita faptului ca am dormit intr-o rana ca al meu bogdan din dotare de la 3 dimineata a vrut doar langa mama in pat si dupa ce mama a plecat la servici el a dormit pana la 11 cu o mica intrerupere de papa iar acum doarme de la 18.30 Sper sa nu mai faca si la noapte la fel .

www.flickr.com/photos/64733768@N00/3110311117/in/set-72157604764672065/" target="_blank"> poze de la 9 luni si jumatate

mamica de Bogdan Alexandru 9 luni

www.flickr.com/photos/64733768@N00/" target="_blank"> poze bogdanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Naty imi pare rau de randunoiul tau. Sper sa se remedieze situatia cumva cat de curand.

Raluca mamica de Sanziana - o mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

asta ascult eu acum:
http://www.crestinortodox.ro/colinde_audio.html

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

naty imi pare tare rau pentru situatia sotului tau, si implicit a ta ....sotul meu lucreaza tot in domeniu privat, intr-un domeniu care chiar e primul cred afectat de criza asta; conduce filiala din bucuresti si a fost obligat de patroni sa concedieze vreo 50 de persoane; alte filiale din tara s-au desfiintat....e o situatie tare incordata, e stresat si e si el nesigur pe locul de munca....sunt niste vremuri tare grele pentru multi....nu stiu ce as putea sa iti spun, decat ca te inteleg (noi am avut o perioada cand nu lucram nici unul; tare greu a fost, dar ne-a ajutat Dumnezeu) si va doresc sa treceti repede si cu bine peste perioada asta; si sa stii ca e adevarat ca atunci cand Dumnezeu inchide o usa, deschide intotdeauna o fereastra

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Luny super Mufy!
Raluca super bancurile

Naty imi pare rau de randunoi!

gata nu ma mai lasa frate deloc la calc...

Pozici
Creste gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

deci...am ajuns acasa azi la 2 dupa-amiaza

am reusit sa depun proiectele in timp util. unul pentru serviciu, in care se for face cursuri de formare profesionala
tema: dezvoltarea abilitatilor de management, managementul conflictelor si bla bla bla tot ce e cu management pentru personalul cu functii de conducere, si cursuri de dezvoltarea abilitatilor de lucru in echipa pentru palmasi. vom amenaja un Centru de Resurse in unitate, cu sala de sport, sala de curs si sala de recreere, unde, pentru ca eu l-am scris, am prevazut un fotoliu ce face masaj. va mai avea televizor, statie pentru muzica, fotolii, coltar, ca o sufragerie, cu un colt amenjat ca o bucatarie.
formarea o s-o faca o agentie de la bucuresti, si cursurile se vor tine intr-o statiune de langa baia mare.
castigul meu: acreditari ca formator, ca evaluator de performanta si licenta pe 2 instrumente psihologice, adica formare profesionala si pentru mine.

am mai depus unul cu 2 prieteni, tot pe formare profesionala la directia copilului si la serviciul de asistenta profesionala, in care ne acreditam ca formatori, ca vrem sa intram pe piata de team building, training si formare.
cu asta am terminat pe la 5 fara 10, ca limita de aplicare a fost azi, ora 5 (17), deci la fix.

toate astea in conditiile in care unul e deja depus pentru serviciu inca din octombrie.

ziceam cu directorul ca daca ies ambele vom fi in dificultate, ca implica multa munca. la atatia bani ce sa-i faci?! adica bani pentru serviciu, nu la mine in buzunar

iaca asta am facut.

am ajuns acasa si parca am lipsit 1 luna. Luca, care n-a fost curios pana cum sa se rasuceasca, sa mearga in 4 labe, ca a cerut direct in picioare, de ieri nu mai are stare, nu-l mai poti lasa nesupravegheat, face podul (in cap si degetele de la picioare), se catara pe tot ce prinde si se deplaseaza in stil propriu de nedescris.

eu sunt rupta, vai de sufletul meu, tremur toata, si n-am stare sa ma intind.
am avut si musafiri pana cum.

lung mesajul, ca m-am obisnuit sa scriu zilele astea pagini la greu

mai voiam sa zic sarbatoritilor pe care i-am ratat in perioada asta...
si am o observatie de facut: se pare ca ne prieste sa facem copii, ca multe initiative au aparut pe crenguta...sau e de la grenguta
bafta tuturor! sa mai apara cat mai multe!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput