Puiuti de Randunici 2008!! (164)
Raspunsuri - Pagina 6
ursuleata spune:
BEBEREAL
BEBE de la bebe.
re de la relu
al de la alina
Nu am vrut sa bag vlad ca daca ii fac o surioara?
tiker
Mami de ursulet
numeioana spune:
Bine, ursuleato!! Nu mi-ai zis, ne bagam la o noua odisee??Bafta cu magazinul! Sa ne dai adresa!
Ariel, bafta multa si tie!
Anca, ce sa mai zic? N-am patit nimic. Doar ca un vis pe care l-am avut m-a bulversat complet si m-a aruncat in butoi, dar iete, na, ca am iesit!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
luny spune:
ioana vis zici? alaltaieri am visat ca am nascut din senin, o fetita, pe holurile de la Medlife, fiind acolo in alta problema!! mergeam pe holuri si am simtit ca mi se rupe apa(de unde??nu stiu!), si am facut 2 pasi, si cand ma uit in jos, ii iesise manuta!!nu ma durea nimic, eu era socata, ca ce se intampla, si a iesit un bebe luuung, slaaabanog, cu par negru tepos, piele alba si cativa pistrui, era fetita!! eram in haos total, iub la fel, cum s-a putut intampla asta, ce-a fost asta...na, aiurea vis!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
Luna, te prind!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ursuleata spune:
IOana eu m-as baga dar,.,.,.,.am cezariana, relu vrea peste 2 ani, iau pastile acum si trebuie sa ajung neaparat la dentist pt ca am patit-o cand eram gravida cu vlad si am murit de dureri pana in luna a patra. eu as vrea si in seara asta
Luny,. e demential matei
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
Si inca o chestie: trebuie sa ma las de fumat inainte sa raman cu cel putin 1 luna ca sa nu am crize pe sarcina
tiker
Mami de ursulet
lyvy spune:
Ursule, mai da frumos mai ploua acolo!! Te vad nerabdatoare sa ai bebeu, bravo!!!
Luny, ce-mi place de Mufa cum vaneaza pisica.Si eu am mai zis pe-aici ca Iris era inebunita dupa Cleo, pisicutza mea, spun era pentru ca , Cleo a murit de o saptamana, a lovit-o o masina.
N-am spus nimic pe crengutza pentru ca era durerea prea mare, si asa fac eu, pana ma calmez nu pot vorbi de ceva care ma face sa sufar.
Am iubit-o tare mult, era pisica familiei si Iris se lumina cand o vedea.
Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
lyvy spune:
Tuchi, Sebaceul pe urechiusa sa treaca, bine ca te-ai mai linistit!!!
Mah fetelor incepeti sa ma inebuniti cu retete si asta nu-i a buna!!!
Pozele mele
Povestea nasterii
lyvy spune:
Si vad ca iara mi-am inceput progtramul de seara!!!
Dar chiar nu ne potrivim deloc pe crengutza!!
Pozele mele
Povestea nasterii