Puiuti de Randunici 2008!! (164)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Simo, .

Plec si eu la nani, urez noapte buna tuturor randunicilor si mai ales, puiutilor de randunici.

Editez ca vreau sa o pup si pe Liana si sa-i urez lui Teo mica o noapte usoara fara plangaceala de dintisori mici si frumosi.

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Sufletica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

naty, imi pare rau...imi dau seama ca e greu. macar de ar fi reusit sa faca miscarea aia cu cic-ul....dar fiti optimisti, nu va pierdeti, ca sigur VA FI BINE! Dumnezeu va va ajuta si-n problema asta...tii minte cand mi-ai zis ca toate au un scop? bune sau rele...sigur se va rezolva intr-un mod si mai bun! de ce nu incearca ceva pe cont propriu? noi nu am avut curaj pana acum...si ne-a apucat in plina criza economic , insa sunt convinsa ca Doamne Doamne ne va ajuta (sper ), chiar daca ma apuca deznadejdea cateodata. Nu am pretentia sa ajung la un super nivel....dar macar putin mai bine sa ne fie si mai ales sa fac ceva ce-mi place.
merci de urari! Cu Dumnezeu inainte!

Ursu', deci stim de pe acum cum vei sarbatori ziua lui vladut ....pai, spor la treaba! teoretic, dupa ce lasi pastilele la 6 luni...practic, se poate si mai repede. cica daca faci mai repede poate sa iasa superoferta

miha, bafta si tie!

kya, venim, venim!

liana mi-e dor de o palavra cu tine pe mess...ca-n vremurile buna, pana la 5 dimineata

soviiii, uer ar iu?

mimoooooooooooooooooooooo, te astept ca si cand....ai intrebat?

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

nico mateiu mic si frumusel, si ma bucur ca a fost ok la controlul medical...hai ca trec ei si mucisorii aia...tot o sa avem de-aface cu ei pana cresc puiutii

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Adriuta
kya.E bine,poate asa voi veni in vizita.
ClauSi Tea adoarme seara f greu.Se invarteste in toate partile,mai da un cap in gratii,trage de piciorul caruselului..
Ursulico,succes!Curajoaso!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Liana si Clau,va!
plec si eu la nani..sper sa nu visez ceva aiurea sau urat,ca m-am uitat pe OTV si am vazut cum s-a spanzurat fata aia,prezentatoarea postului ,in padure!sau au omorat-o....cine m-a pus

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Bravo URSULICilor!!!. Faceti copii frumosi asa ca...dati-i bataie.

Apropos de cel de-al doilea copil...am si eu o "dilema".
Vad la fetele cu 2 copii cum cel MARE e putin pe planul doi...cateodata. In sensul ca cel mic e bolnav...are colici...are dintisori de iesit, muci...papica speciala...necesita mai multa atentie of of. Oare ce simt cei mari? Ce va spun ei? Ce e in sufletelul lor cand mereu aud Nu-i voie aia, grija la bebe, nu fa aia...Ei in naivitatea lor copilareasca pot intelege ca mereu fac ceva gresit. Gelozia! Oare nu se interiorizeaza pe parcurs...se maturizeaza mai devreme.... sunt intrebari pe care mi le pun cand ne gandim la bebe nr.2.
Desi este foarte greu, diferentele mici sunt cele mai bune pentru ca practic cresc impreuna, ... cred eu. Au jocuri si preocupari apropiate ca varsta...etc.
CristinaGoji si Mimo sunt exemplele noastre "extreme".
Cand vii acasa bu bbe nr. 2 e dragutz, se bucura, il pupa...dar mai tarziua cand vor sa se joace si li se raspunde: mai tarziu ca..... cand vor sa faca ceva si li se spune nu e voie ca bebe doarme...Oare il mai accepta la fel de usor?
Poate mamicile cu 2 copii ne pot ajuta cu cateva raspunsuri.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cuscra,unsi de la mine!
Ariel,imi pare rau ca nu am mai ajuns sa comand hainute de Mos!am fost prinsa cu treaba si am uitat!dar,sigur mai incolo o sa comand daca o sa ai costume :si pt David si pt Sam!ca azi au venit 2 prieteni de-ai nostri sa ne faca o bucurie(Cica):ne-au chemat nasi !si e nunta in iulie,si tb sa-mi pun cavalerii la 4 ace!
cred ca ne e scris ca in fiecare an sa cununam!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Cuscrapt atata nasie!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

arieeeeeel si mie mi-e dooooooooor de o palavra din aia ....da' sunt batrana breee, "ne" ies dintii , "avem" multa energie ziua si nu "dormim" cam deloc ....acu' m-a cam luat somnul, da' mai am de terminat mancarica ei, a noastra, de intins rufe (care inca nu-s terminate de spalat), de pus perdelele .....da' o mai veni ea si o noapte din aia "palavragista" ......da' pana atunci te rog eu frumos, din inimioara mea , in pauzele tale de "secretara" harnica de tealex , mai pune si tu o pozica doua cu frumuseii tai, te rooooooooog

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ooooo, s-a animat crenguta, mai stau si eu putin...

Adriuta, sa-ti zic pe scurt cum e la noi: Razvanel mai are momente de gelozie cu siguranta, o simt clar, dar tot timpul discut cu el despre asta. Cand simt un moment din asta bat fierul cat e cald si ii povestesc de el cand era bebe mic ca Rebe, cum el era singurel si nu-l deranhja nimeni, ma avea pe mine toata numai pentru el. Si este incantat...Alta data, de fapt de cele mai multe ori simt cat ii este de draga si-mi spune: ce m-as face eu mami fara surioara mea? Ce bine ca o am! Si ma topesc toata atunci! Ei se joaca foarte mult impreuna ziua,iar Rebe e incantata cand il vede si-l accepta pe langa ea...

Mda, Rebe se foieste si da semne de trezire...

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Sufletica

Mergi la inceput