La multi ani fulguleti de n-d 2006! (203)
Raspunsuri - Pagina 5
lizzy spune:
am intrat numa' sa urez ce nu am putut in w-end
Beatrice de chinico
Cristinel de Donia
Darius de madaluta
Rares de danutz
Eric de a_deju
Elisa de Daphna
sa cresteti mari si sa va bucurati de sanatate cat cuprinde, sa aveti parte de toate implinirile din lume!
ps: noi pe drumul cel bun si cu bolile si cu bona. mai viu cand mai pot, zilele astea nu
Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari
dandusa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui acs Simo, si bursucilor le place Thomas (Momas ii spune Victor :) ). In Ajun instalam si trenuletul (ca-n rest nu prea-i gasim loc; dar atunci pleaca mamaie la soacra mea si-i punem stapanire pe camera). De unde ati luat hainute cu Thomas? |
Crinuta este inebunita dupa Thomas si Fifi
pe Fifi i-am luat-o dar pe Thomas,nu...zilele astea i-am promis ca-i luam
cat de mare este trenuletul?cam cat spatiu ocupa?
fam perfecta...,asa zic si eu de voi,n-am sa uit ever poza cu cei trei bursuci dormind pe bancheta din spate fiecare in scaunul luice-ti mai poti dori de la viata?!sanatate!
Scorpionasii mei stralucitori
Crinuta si Raducu
(1.nov2006)(31.oct2008)
iulia-stefy spune:
Salutare!
anka, pe Stefy o tot pregatesc din septembrie, dar nu am considerat ca e momentul potrivit. acum insa am zis sa nu ne prinda aniversarea celor dooi ani cu ele... asa ca toti bebelusii primiti au trecut pe la cenzurat si le-am luat suzetele si biberoanele din dotare. Acum le-am restituit, dar dupa ce m-am convins ca nu o sa le mai ceara ea.
acs, Laura, multumim.
dianocica, eu prefer sa-i pun muzica, Cutiutele muzicale. Duminica a stat la TV la 101 Dalmatieni, cu tati.... nu s-a miscat deloc, dar nu vreau sa se obisnuiasca la TV. Eu nu prea il deschid ziua din acest motiv. Si a mai stat asa lipita de ecran la Ratatouille
Cu ciocolata, eu mananc, dar nu in prezenta ei. Dar daa mergem la cineva... si cum ziceai si tu ii da fara sa intrebe... Eu am in casa "la-ta Kin-da" ca sa o citez pe Stefy, care nu stiu de unde stie. Si daca e cazul si trebuie neaparat, prefer sa ii dau o tableta din aia, ca e mai mult lapte. Asa, daca ar fi sa ii dau eu, daca primeste doua bare din alea pe luna.... e mult. Dar acum cu atatia Mosi.... Oricum chiar si cu atatia Mosi, nu exagereaza.
Kiki, noi ieri am fost la Mall la locul de joaca, dar de obicei ne gasim de lucru prin casa. Coloram, plastilina, dansam, cantam....ne jucam cu cuburi...cu clame.... cu cuburi din alea cu imagini....citeste din cartile ei cu foi cartonate, asta e o noua pasiune.
Donia, imi pare rau de Cristinel. Un dulce si multa sanatate.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
danutz spune:
Salutare salutare...
Fiindca ieri nu a fost chip sa intru pe net urez acu' Darius, sa cresti mare si fericit impreuna cu surioara ta dulce!
pt motanul Eric
frumoasa Elisa
Mai A-deju hai macar sa ne saluti ca tareee ne e dor de voi!
Daphna, hai si tu mai des, ca rar va vede omu'!
Mai fetelor, multumesc din suflet pentru urarile de ziua lui Rares, baietelul meu iubit a fost ieri izvor de energie. Casa plina ochi, mai mult de oameni mari din pacate, din motive de copii bolnaviori, any way a fost frumos, galagie, jocuri, rasete, tipete, isterii, mancare aruncata peste tot (cred ca aveam si in par la un mom dat, da' era meritul finutei asta), asa cum se cade la o aniversare de pitic. Noi, adultii, ne-am strans mai apoi sa petrecem la un restaurant, frumos si acolo, uitat camera foto acasa, cap sec!
By the way si fara nici o legatura cu cele de mai sus, Rares are 97 cm, de cantarit nu a fost chip, toate bune in rest, mie mi-au iesit bine analizele de tiroida (tura pe decembrie) si trag concluzia ca homeopatele chiar functioneaza.
TV. cam 2 ore/zi, desene pe Bebe TV...altceva nu-i place
Cioco, culmea, nu-i place
Calc, da, are filmuletze muzicale gen, La galina turuleca, Pimpon, etc, care-i plac la nebunie...Mai noi stiu sa-si puna singur filmuletele, adica eu intru pe site si el da click pe filmuletul care-i place
Ah...inca nu zice decat cateva vorbe, dar mai nou deseneaza peretii, arata bonei ce a uitat sau ce a pierdut, ma ajuta sa fac ordine si stiti cum ma pupa?!!! ma topesc toata...
In rest...Munca la greu...sanatate la fulguleti!
danutz spune:
Vazut Bubutele! Doamne Danduso ce frumuseti! Si e o poza in care Raducu ii seamana asa de bine Crinutei!
Madaluta, vazut distractia voastra. Aveti si voi pozele alea in care sunteti toti 4, vi se citeste fericirea pe fetze! Bravo, sunteti o familie minunata!
m_monique spune:
teme:
1. TV. la TV se uita numai la reclame. altceva in plictiseste.
2. ciocolata. intamplator i-am dat, si-i place f mult (aici seamana cu sotul, care vesnic cumpara si mananca ciocolata). ii dam numai kinder ("ghina"). incercam sa-i dam cat mai putina ciocolata, asa ca ii luam diverse sortimente de kinder care nu au ciocolata. el se bucura ca e kinder.
23+
si Andrei (16.12.2006)
mamaana spune:
la multi ani eric!
muncesc de acasa din cauza de febra. mare. intai isabelle doua nopti si de aseara stephanie; am fost la doctor, nu e decat gripa. m-am mai linistit
fetitele au un thomas care merge pe masa cand fluieri, si se opreste cand fluieri iar; le place la nebunie
la tv se uita seara la 7:30 la 'in the night garden', au si papusile de acolo; si ce s-or mai uita la daycare...
ciocolata nu le-am dat decat de haloween cutiuta cu smarty; ar vrea ele, dar nu le dau
deeaA spune:
rares
darius
eric
elisa
Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi,felicitari mamici pt treaba minunata pe care o faceti cu fulguletii vostrii!!!!
dandusa ai niste bubute atat de PERFECTE,sa-ti traiasca!!!
donia pupam mititelul cristinel sa nu fie otita si sa se faca repede bine..dupa asa o seara minunata!!
Zicem si noi..CIOCO ,mda,nu f. des,dar a invatat singur sa si le ia de la casa,mi le da si vrea in carut,adik sa pape,insa numai kinder si max 2 batonase la 2 saptamani
TV ..din pacate sta ceva timp,in primul rand adoarme cu el,dar numai la reclame sau muzichie,in restul zilei isi baga cate-un ochi in pauza de alergat prin casa sau topait in pat,iar la calc se uita la baby einstein.
iulia stefy felicitari piticei ca a-ti scapat de suzi si bibe..noi cred ca lasam bibele pe la 4-5 ani ,dar nici nu ma stresez.
tuturor si sanatate bolnaviorilor!
madaluta spune:
sa raspund si eu la tema zilei, desi dupa cazatura si sperietura pe care am luat-o azi...as sta numai in pat....
1. Tv-ul merge mai tot timpul in sufragerie pe un post de muzica. darius fuge acolo doar daca este vreo melodie/videoclip care ii place. Sunt unele pe care pur si simplu le adora..stie ce urmeaza sa se intample si face la fel de dinainte.... Iar la culacare...desene animate :pisica (tom si jery) sau piticeii(alba ca zapada)..in rest nimic interesant....
2. ciocolata si bomboanele au ajuns pe post de recompense doar.Este unul dintre cei care ar manaca nonstop asa ceva si n-ar mai pune gura pe mancare.La inceput ii dadeam cat voia( mai ales bombane) dar dc am vazut k nu are limita...am pus-o noi. Acum primeste o bomboana sau un baton mic de kinder dc face la olitza sau daca mananca mancare intai.E nebunie mare cu olita k cere nonstop...face cate un strop...se aplauda si isi zice "babooo", o duce la WC si trage apa( o alta mare placere) dupa care sare intr-un picior de fericire..bomboane..bomboane..bombonane..! si tebuie sa ma tin de cuvant pt fiecare strop... Uneori mi-e si mila de el, dar nici nu-i pot da cat vrea. De Mos Nicolae l-am lasat sa manace cat poate el din ce a gasit in ghetute....Nu ati vrea sa stiti cantitatea....
Imi pare rau k nu prefera si alte dulciuri pe care le fac eu in casa.le manaca, dar nu cu atata placere....
dar de sa ma mir pentru k eu sunt la feeeeeeel...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
madaluta spune:
va spuneam mai sus k am cazut... am cazut de era sa-l omor pe darius...am crezut k innebunesc de fricaca sa nu ii fi facut ceva...
A vazut pe sifonier cutia cu jucaria pe care i-am luat-o brianei de mos craciun si n-am avut liniste pana nu i-am dat-o. L-am lasat sa se joace cu ea putin dupa care am vrut s-o urc la loc pt k voia sa o desfaca deja.M-am urcat cu un picior pe marginea patului k sa ajung s-o pun sus, timp in care cu un celalat picior o tineam pe briana sa nu cada in cap din pat.darius tragea de mine sa nu pun jucaria acolo, iar eu m-am dezechilibrat sau am alunecat, nici eu nu stiu exact ce mi s-a intamplat, dar am venit exact peste darius, l-am trantit, am cazut peste el (iar nu realizez ce am facut) dar m-am speriat de moarte k el a inceput sa planga ingrozitor si sa icneasca k si cum ar vrea sa vomite... Am zis ca mor cateva secunde..credeam k i-am rupt coastele, k i-am zdrobit intestinele..ma gandeam la ce era mai oribil...nu stiam ce sa fac, cum sa reactionez..unde sa ma duc..pe cine sa sun... si am inceput si eu sa plang isteric la fel k el...
Cred k l-a uimit reactia mea si a tacut imediat, privindu-ma asa cu mila....Mi-am dat seama k de fapt se speriase si el ingrozitor caci altfel ar fi continuat sa planga . muream de fericire, nu alta..l-am pupat continuu minute in sir..nu-mi venea sa-i mai dau drumu din brate de drag k nu a patit nimic...asa intr-un minut sau poate mai putin am trecut de la agonie la extaz....
Apoi am realizat k ma doare mana ingrozitor, dar nu s-a umflat, semn k nu-i rupta. Am doar o mare vanataie pe stanga o alta pe degetul mare de la dreapta....si o durere surda de mijloc
ii multumesc de atunci continuu lui dumnezeu k l-a ferit pe darius...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!