La multi ani fulguleti de n-d 2006! (203)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

Referitor la ce zicea DIANOCICA:

David al meu a facut o pasiune pentru Thomas - e un trenulet vorbitor de pe o insula cu mai multe trenulete vorbitoare , cred ca am luat-o razna - in fine scriu de la serv. si ma grabesc - avem pijama, trening,bluze,caciulita cu Thomas.
Si avem dvd-uri cu Tomi - la ele se uita cam o jum. de ora dimineata si seara!

Ciocolata mananca si David si Filip de aia de copii de la Kinder - cam una la doua zile!

Pupici, Simo si David 2 ani (9 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

1. ne uitam la minimax la pranz pana adoarme - acum imi spunea ca bunica nu il lasa ... dar se uita dimineata pana plecam noi la serv Aseara ne-am uitat la baby einstein santa's music ... i-a placut tare mult cand s-a terminat a mai vrut inca o data ;)

2. cioco= nu prea doar daca ne vede pe noi , de ex mai mananca dots si el imi spune sa dau cioco jos ca el vrea doar branzica ...din pacate nu il pot oprii de la dulciuri ( iaurt cu fructe, budinci, suc ...)

sunt la statziune la serviciu , se vede da ?

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

La Multi Ani, Elisa cea gingasa!

La Multi Ani, Motan Eric!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Tema Dianocicai:

1. TV, in ultima vreme cere la desene cand face kk. Cred ca se plictiseste:)) Se uita pe minimax si rar pe MTV la muzica cand cere melodia Tu cafe-Noha parca. E innebunita dupa aceasta melodie. Probabil adunat vreo juma de ora pe zi.

2. Cicolata...dimineata, la pranz si seara, dc e posibil noaptea...Glumesc. E innebunita efectiv dupa "ciuculata", ianinte ii zicea TOTO. Danseaza langa frigider cand vreau sa-i dau. E capabila....si nu se-nneaca baga dintr-o lovitura o Milka sau Kinder mica total dintr-o imbucatura nici nu termina si cu gura plina zice ALTA :))/ Evident dc ii dai a doua n-o mai vrea....dar sa raspund.
Ii dau cand vrea (dar sa vreau si eu). Uneori in fiecare zi cate un bat din al mic 3 zile la rand alteori pauza 3-4 zile, uneori oi sapt da, una ba, o zi da doua ba sau invers. Cand vrea. Alteori i-o dau ca cere desface si i-o da lu tati, sau zice pune inapoi.

IO VREAU SA STIU unde ii mai duceti in weekenduri. Acu mi s-a nazarit frica d elocuri de joaca. Dar unde ii mai distrati??

Mergi la inceput

Aaaaaaa....ca e cam acelasilucru ca si Tv-ul. calculatorul...nu mai am timp. alta data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

sarbatoritilor ... sorry ca n-am putut intra si i-am ratat, da' ma gandesc la voi si va doresc tot binele duin lume

noi suntem f agitati ... eu la munca pregatesc petrecerea de craciun, acasa curatenie, mancare si dani. nu mai stiu de mine. da' a zi ma rup ... merg in oras cu surioara mea la shopping pt copiii mai mult ... dar ne amagim si noi

teme:
TV zilnic 1/2h la stefania pe jetix. si a prin gust de pisi si solicel (tom&jerry) si se mai uita cam 20 min seara.
cioco deloc, never ever. stie ca cioco are cafea (cafea stie ca nu are voie). f rar mananca cereale cu cacoa (care sunt cu totul si cu totul altceva decat cioco ), dar nu prea se da in vant dupa ele. nu vreau sa ii dau cioco pt ca stiu ca o data ce l-am scapat ... numai din aceea va vrea. si nici noi nu prea mancam asa ca ... il mai apuca cand aude la reclame, dar apoi singur spune: "e cu cafea, dani nu ale voie cafea"

lacramioara felicitari pt suzeta si bibe.
n-am vazut poze ... nik ... cred ca la anu' am sa apuc
de distrat copilul la locul de joaca 1-2 ori/sapt, la andrea 1 data pe sapt, ea la noi inca o data, la alti prieteni cu copii si f mult acasa. ii place sa stea in casa, jucam fotbal, noua pasiune e de-a v-ati ascunselea ... el se ascunde, noi trebuie sa il gasim. se ascunde peste tot si noi tot intrebam: unde e dani????? si el zice: oare e la perdea? si tot el raspunde NU. oare e in dulap???? si raspunde DA!!! si se distreaza copios. ne jucam cu ccc cuburile (9 cuburi care se fac imagini din desene), citim, facem intrecere cu masinile, cu trenul care deraiaza si chemam macaraua, si cu politia care ne da amenda si ne cere actele la control, cu trusa de doctor ... cam asa ne distram. invatam catecele si poezii, dansam ... din astea.

va pup, fug

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

La multi ani Elisa! daphna, sa va bucurati de fetita voastra frumoasa!

La multi ani motanul Eric! a_deju, multe pupaturi

Eu ma scuz ca n-am energie de nimic, ca iar a facut Cristi febra, de abia a scazut... Cristi a plans, a plans, a plans toata noaptea, de abia pe la 5 am reusit sa adormim... si la 8 l-am trezit s-o ducem pe Roxana la scoala...
Mergem la pediatru, ma tem ca iar are otita...
Si ieri a fost o zi atat de frumoasa, cu petrecerea de Craciun la sot la servici, am facut bradul acasa... a fost atat de frumos, atat de frumos, Cristi l-a tot curtat pe Mos Craciun, acasa am cantat, am dansat, Cristi s-a imbracat in rochita de Alba ca Zapada... toate la superlativ, si apoi o noapte atat de grea...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

poze cu bubutele

1.tv servim,din pacate destul de mult...,cca 2 ore/zi...asa este contextul,altfel nu merge...
fie doarme Claudiu in dormitor si Raducu in sufra,iar noi ne furisam in buc unde este si tv...,deci daca vreau sa spal un vas,sa fac o cafea etc...musai sa dau drumul la tv(doar minimax)
langa Raducu,in sufra nu ne putem juca pt ca el se trezeste f usor...,in buc ne jucam destul,dar daca s-a plictisit vrea desene si ca sa-l las pe el sa doarma u pic,o tin pe ea in buc cu activitatea dorita...tre sa impart si caprita si varza si pe tatal lor
2.ciocolata o stie si-i place,clar!cui nu-i place???de cate ori imi cere,ii dau pt ca stie ca nu putem manca nelimitat si dupa ce o termina singura spune:"alta,maine..." deci...ne intelegem si nu abuzam...ps:si...culmea...,nu cere decat o data,deci nu ma zapaceste toata ziua...,daca a mancat atunci cand mi-a cerut,nici ca mai cere...,daca nu am,ii spun ca nu am,intelege!,ii promit ca vom cumpara de la magazin si ma tin de cuvant
acum cateva zile i-am dat un mos de cico intreg...,am vrut sa-i vad reactia...,l-a desfacut,a mancat un pic din scafarlia lui,l-a impachetat la loc si mi-a zis sa i-l pun sus ca-l mananca maine,mi s-a parut minunatttt
3.in timpul liber,iesim la aer...,muuult aer,daca este vreme naspa mergem in mall sau la vreun loc de joaca...,nu abuzam de nimic si-i f ok...
n-as putea sa ma izolez de frica virusilor,ca as inebuni...si-apoi daca este sa ne placa vreun virus vine sigur prin tati care ia contact cu o groaza de oameni,seara de seara...
nici pe Raducu nu-l privez de nik,iese cot la cot cu noi...singura chestie de care ma feresc este o persoana deja virusata...deci daca stiu ca x este bolnav,nu merg in vizita la el sau nu vine la mine...dar altfel...iesim peste tot ca altfel,inebunesc...

Scorpionasii mei stralucitori
Crinuta si Raducu
(1.nov2006)(31.oct2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

La muulti ani,Eric
La muulti ani,Elisa

Donia,
imi pare fff rau ca santeti suparati...,tin pumnii s anu fie otita,poate doar vreo masea sau poate altceva,offf ce rau imi pare
Laura,
dupa ce am scris mesajul de mai sus,am dat fuga la iau o prajisi pe drumul de intoarcere,mi-am zis :am uitat sa le zic la fete una...
la noi exista o caserola din plastic plina cu fursecuri pt cafea,nu exista cafea fara sa papam ceva bun(bine...si fara cafea consumam ca spartii),unele au cico,altele alune,altele gem etc...,cutia respectiva sta la vedere zi de zi...si crede-ma ca nu-i deloc atragatoare pt Crinuta...,ghici de ce?!pt ca-i la indemana...,daca mi-ar cere,i-as da,clar!nu am cum sa mananc eu si ei sa-i spun "nu-i voie...",dar nu cere
mai gandeste-te cu cioco,s-ar putea sa fie mai greu sa-i formezi un obicei din a manca cu limita cico,cand deja este mai mare si stie mai multe...
bine,la voi nu prea se mananca dulciuri...dar zic si eu...

Scorpionasii mei stralucitori
Crinuta si Raducu
(1.nov2006)(31.oct2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Donia, multa, multa sanatate lui Cristi! Sa treaca repede si sa nu mai aveti nopti nedormite!

Dandusa, superbe amandoua bubutele! Crinuta iti seamana mult, de Raducu nu-mi dau seama, dar e atat de frumusel!
Sunteti o familie perfecta!

Sbogdana, multumesc de urari! Sarbatori fericite si voua!

Simo, si bursucilor le place Thomas (Momas ii spune Victor :) ). In Ajun instalam si trenuletul (ca-n rest nu prea-i gasim loc; dar atunci pleaca mamaie la soacra mea si-i punem stapanire pe camera).
De unde ati luat hainute cu Thomas?

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput