studiu nou dieta Atkins
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
rory76 spune:
Da, greu al naibii sa te abtii si de la fructe, si de la tort, cozonaci, vin rosu bun nu mai zic...sa speram ca nu facem pagube prea mari, vorba lui Deus!!! Azi am mancat in plus gutuie...diseara imi fierb un vin rosu, fie ce-o fi!
"sky is the limit!"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
rory76 spune:
Deus,in afara subiectului, imi place mult casa ta...si aranjamentul ala din living...si masinuta din camera baiatului! Si mai ales atmosfera, pare ca va simtiti foarte bine acolo...felicitari!!!
"sky is the limit!"
Deus spune:
Esti draguta, multumesc. Este o casa calda, normala fara fite si ultimul ragnet de mobila :). Jucarii peste tot, catel, pisica, acvarii, de toate pentru toti.
Poze cu voi pe unde gasesc ?
poze familia mea
quod me nutrit me destruit
eunice78 spune:
62.1 kg sunt in cadere libera..
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
Deus spune:
bravo
Eu stagnez, si ciclu si alcool.... plus stat cand pe un scaun cand pe un fotoliu...
Dar de la 1 trebuie sa-mi cumpar frane :)ca o sa slabesc la greu. Tot de la 1 incep sportul, nu astept data de 2 ci in 1 mi-am programat alergarea pe banda!
poze familia mea
Deus spune:
An nou fericit !
raportez ca-s grasa ! am mancat de acest revelion ca pana la ziua mea in februarie ar trebui sa tin post negru. Ori unde mergi toata lumea te indoapa si chiar daca gusti din fiecare daca fiecare are 10 feluri de mancare! M-am saturat de sarbatori!
Sunt din nou la cura si de ieri m-am urcat pe banda de alergat. Mai usurel ca am inca piciorul sucit ( in 7 fac un film ) dar macar cate 4-5 km tot fac .
Ce ciuda mi-e pe mine! Voi cum sunteti?
poze familia mea
eunice78 spune:
La multi ani!
Deus, welcome to the club!
Pana pe 31 a fost bine, de pe 31 s-a dezlantuit infernu...si am mancat si mancat si mancat...ca am stat acasa toate zilele astea, fara copii si fara ocupatie. Rusine sa imi fie!!! Da, stii ce am langa mine acum? Un pahar cu un lichio cremos ...o bunatate..Iar aseara am fost la patinoar si inainte sa imi pun pun patinele am stat o ora!!! la coada ca sa imi iau fitosele, ca a sotzul meu ca nu sunt sanatoasa la cap. Dar au fost cu cioco alba si caramel..buneee.Da, m-am dat apoi o ora cu patinele, in rest numai in pat cu laptopu in brate am stat.
De cantarit nu m-am cantarit ca iar nu am baterii la cantar. De fapt, cred, incep sa cred ca are ceva cantarul meu ca la fiecare 1 /2 luni i se termina bateriile..parca mi se pare ca tin prea putin, am mai avut un cantar si la ala nu se terminau asa repede.
Asa ca..am asa o vaga banuiala ca cele 3 kg s-au pus la loc..Va zic luni, dupa ce imi iau baterii.
Si tot luni reiau dieta...maine ma mai porcesc nitel . ca e duminica..si orice lucru serios se incepe de luni (sunt experta la scuze).
Rory, tu ce faci?
Poate acum ca au trecut sarbatorile se mai anima si la noi...
PS. Am zis cumva ca au trecut sarbatorile??? In we cu 9 ian ma duc la soacra-mea sa il serbam pe socrul meu ca e Ion. Uf, ce ma fac??
rory76 spune:
Mai,mai,noi suntem cumva si Pestoaice cu toatele pe aici???Eu sunt in 24 februarie, voi pe cat? Eu nu am pus mai nimic, ca am avut o escapada culinara care s-a lasat cu o criza de fiere, cu greturi, cu alea, si nu am putut manca mare lucru...Dar nici n-am dat jos, a naibii de treaba! De azi iar am incput, dar eu voi manca mai multe legume ca nu pot fara, ma cam constip de la atata carne! A, si cu mesele la rude faci asa: pui in farfurie ca un om normal, si plimbi furculita pe acolo prin farfurie, in timp ce mesteci guma fara zahar, mai moi buzele in paharul de vin dar nu bei! Si lumea o sa aiba impresia ca mananci! Mie cel mai mult imi place sa zic: "nu mai pot sa mananc, sunt full!" si nu mai vor sa indese mancare in mine, nu mai aud:"ia doar o bukatika, ce rau poate face?" sau le mai ziceam, dar de data asta era pe bune: "am probleme cu fierea, nu pot sa mananc fainoase, sau cioco, sau vin...sarmale" si na, nu comenta nimeni!
Bafta la slabit, frumoaselor!!!
"sky is the limit!"
eunice78 spune:
Rory, eu pe 27 . Da cica dupa 30 nu se mai pune zodia ci ascendentul. Dupa ascendent eu sunt Gemeni.
Imi pare rau pentru criza ta de fiere...
Noapte buna!