studiu nou dieta Atkins
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
rory76 spune:
La mine merge dieta asta pe care mi-am impus-o. Bine, de fapt, de cand am zis ca nu mai tin dieta, nici nu mai am pofta sa mananac prostii, nu-sh cum dreaq! Adica mi-am zis:?gat, pot sa mananc oricat si orice si nu ma ingrash, ba chiar slabesc! E, si uite ca am slabit si slabesc in continuare si de cand zic ca sunt o persoana slaba, mananc asa, ca slabanoagele: cat o vrabie asa, ca tin la silueta...si stiu ce greu e sa te mentii slaba!Nu stiu nici eu de ce functioneaza la mine asta, dar ma bucur ca e asa!
P.S. Paine oricum nu am mai mancat de 2 ani, cred...prajeli...mai rar, cioco ce ma omoara!
"sky is the limit!"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Deus spune:
Bravo rory76! tot asa si in curand o sa ajungi unde ti-ai propus!
Si eu ma tin pe drumul cel bun sport/dieta/stil de viata = ma simt bine:)
poze familia mea
quod me nutrit me destruit
eunice78 spune:
Felicitari fetelor!
Eu stagnez. Sunt si balonata...Cred ca luni nu o sa am nimic de raportat
Rory, interesant regimul tau...la mine nu tine.
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
Deus spune:
Cum sunteti doamnelor? Sper ca va tineti de treaba!
Weekend-ul este mai greu dar trece !
poze familia mea
Antigen spune:
Sambata am facut o pauza de Atkins si am mancat o pizza calzone. Cea mai buna pizza ever!!! A trebuit sa o fac pentru sanatatea mea mintala. Imi statea pe creier de cateva saptamani. Acum m-am linistit.
gabi_j spune:
Stagnez si eu, cred ca din cauza faptului ca sunt pe ciclu... sa vedem cum merge mai departe. Nu am mancat prostii. Doar o data am calcat pe bec, dar cred ca si eu tot ca sa raman cu mintile intregi - am mancat ieri o pizza margherita. Altceva nici nu am mai mancat ieri.
Sper sa imi dau drumul iarasi.
Va pup
Deus spune:
No buna ziua doamnelor :)
Deci stagnati, papati pizza...foarte bine:) este nevoie si de o zi de relaxare ca altfel frustrarea ne face acre.
Eu pap binisor si fac sport asa ca la kg nu am ajuns unde vreau in schimb imi simt corpul tare:) Eu am la piept 97, talie 65 si fund 94 la 1.70 cm. Sunt proportionala si m-as bucura daca as trece de pragul 60 kg. Dar nu abandonez lupta fiindca stiu ca se poate. Oricine poate!
Recunosc ca si eu am facut cateva abteri mari din pct de vedere al unei diete: bautura...am fost tot weekendul pe la socrii si trebuie sa bei macar un pahar de bere cu ei sau macar un pahar de vin ca sa ciocnim si sa ne uram toate cele...Sunt simpatici.
Deci la munca ca se apropie primavara si vrem sa fim suple si in forma!
Sa aveti o saptamana foarte buna!
poze familia mea
gabi_j spune:
Deus, Merci de intrebare. De cand gata cu ciclul, m-am mai scapat de un kg. Dieta merge... dar eu incep sa adaug incet carbohidrati, ca nu mai suport sa traiesc pe carne, oua si salata. Carbohidratii inseamna crackers, 4 feliute pe zi, si eventual un pahar de lapte, 1 banana sau 2-3 mandarine - astea nu toate intr-o zi ci pe rand.
De sport inca nu m-am apucat: dentist, condus, etc...peste doua saptamani sper sa termin cu astea. Intre timp acasa mai fac exercitiile de yoga si ma simt f bine.
Va pup!
Deus spune:
Am 60 de kg :)
Mai am de dat jos 3 kg si ajung perfecta :)
Dragelor eu maine dimineata plec in Spania (un curs si examen)pentru 10 zile asa ca nu voi fi aici sa sustin topicul!
Va rog pe voi sa nu abandonati regimul, topicul si sa va sustineti reciproc in lupta impotriva kg-lor.
Vine primavara si vrem sa fim sanatoase si frumoase!
Succes si ne auzim cand ma intorc! sper mai slaba...
poze familia mea