Pepenasi de iulie august 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 14
ankalaura spune:
Facut turul de onoare cu voturile zilei
ANKU - ba da, bea cam putin. Din cate stiu eu, ar trebui sa bea macar 600 ml pe zi.
BOTI - si eu tot MU si n-am de gand sa schimb oricat de denaturata oi fi. Eu consider MU o mare inventie, mai ales noaptea ce ma salveaza neneeee....
Edit: schimb decat cu caloriferul ![]()
ANNA si eu cred ca ii era cald ariciului
Buna ideea cu caloriferul! 
Gata, ma duc dupa Eliza 
dana81 spune:
Neatza!!!
Eu mi-s zombi..o fi fost de la vaccin, sau de la morcov, nu stiu dar m-a fout toata noaptea, intr-un final a adormit la mine in pat pana la 9, acum doarme iar
BOTI eu ii incalzesc apa la ibric si o pun in termos pe parcursul zilei...am schimbat Nanul am trecut la 2 si mi se pare ca mananca mai mult si mai cu pofta!
TECKY votat 666
La multi ani bebelusilor nascuti in zi de 16!!!
Azi nu am chef de nimik
Si eu fac tortul asta tot timpul, ba tiramisu ba cu tot felul de creme si fructe e suuuper usor si rapid, cel mai simplu imi iese cu frisca cumparata si mai trantesc 2-3 felii de banana si gata tortul
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
Alina Maria spune:
La multi ani tuturor bb. care si-au implinit lunisoarele , noi am fost f. bolnavi , chiar si internati . Acum e bine , ma duc cu Mandy la vacin si apoi la servici .
Va pup si nu ne uitati , o sa revin sigur !
maitreyi spune:
anca nu i-am pus inca. la coriolan vor la 7 luni ca sa fie toate vaccinurile facute iar langa Mitropolie la bijuteria vor la 6 luni ca sa aiba urechile mai mari
da' fix la 6 luni e vaccinul deci mergem pe varianta coriolan si ii pun luna viitoare. lu' sor-mea i-am pus la 1 an cu pistolul si a fost ok. si eu am ceva emotii da' va fi ok ![]()
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
ioana spune:
Fetele din Iasi: eu i-am pus Ilincai cercei la 3 luni, la bijuteria de langa Mitropolie. Nu a fost nimic dramatic, asa cum ma temeam. A plans maxim 3 minute dupa, a uitat imediat cum am iesit afara. Le pun intai niste cercelusi medicinali, care trebuie tinuti 3-4 saptamani, dupa care le puteti pune ce cercei doriti voi. Numai sa aveti grija sa se inchida usor, ca nu preau stau sa-i gadili la ureche. Acum am o frumusete de domnisoara cu cercelusi in urechi!
Numai bine va doresc.
Ioana si Ilinca (5 iulie 2008).
violeta29 spune:
Buna fetele!Multumim tare mult ptr sustinere, dar n-am mai facut ieri echo, noroc ca am sunat la policlinica sa intreb daca nu cumva trebuie programare si uite asa am aflat ca la ei nu se face decat radiografie, singurul loc din Galati unde se face echo are program doar miercurea de la 17 la 19 si logic e ultraaglomerat
O sa il trimitem pe tati sa ne tina rand ca sa nu stau cu fata pe-acolo n-spe mii de ore.
Noi suntem in continuare maraite si cu pumnii in gura pin la cot, azi a facut si putina febra, i-am pus un supozitor si acum a adormit in brate cu capul pe umarul meu,uff ca mi se rupe sufletul cand o vad cum sufera,si eu nu stiu ce sa-i fac
Aseara am facut baitza ca la carte, nu a plans deloc radea tot timpul si dadea din maini si din picioare,nu ma induram sa o mai scot de-acolo
Sa vedem diseara daca va fi la fel
Azi pleaca si mamaia, iar ramanem singurele, abia astept sa intre tati in concediu .
Vad ca voi ati facut deja bradutii, am reusit si eu sa scot brazii si ornamentele si au ramas porcoi in mijlocul sufrageriei ca n-am reusit sa fac nimic.
Hai ca ma apuc sa citesc si eu din urma ca pina acum doar am rasfoit,si sa caut link-urile cu concursurile sa votez si pe ziua de azi
Speranta moare intotdeauna ultima!
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
turturica spune:
siby, sa pui poze cu bradutul sa-l vedem. Noi sintem niste plicticosi, il facem cu globuri rosii si-atit. Cum merge diversificarea la Anna? A luat mai bine in greutate?
ankuto, eu nu te pot ajuta, ca noi sintem inca pe alaptat exclusiv, asa ca habar n-am cit papa.
didi, imi pare rau s-aud ca parintii tai au probleme. Cu ce se ocupa ei, nu exista sanse de redresare?
moni, si Mara a mai avut perioade din astea de plins fara motiv, citeodata nici in brate nu se linistea, dar pe urma au trecut si ea a devenit mai calma, se joaca mai mult, asa ca poate si la voi vin vremuri mai bune.
marimar, ce de cadouri ai luat. Io i-am luat doar un ceas sotului, iar Marei inca nu i-am luat nimic, azi ma duc cu ea la magazin de jucarele sa-i cumpar ceva. A, si mie mi-am luat un set de parfumuri de pe strawberrynet, mi le-au trimis impachetate ca si cadou, nu le-am desfacut inca ![]()
Mai fetelor, exista puseu de 4 luni? Nu de alta, dar copilul meu doarme tare rau noaptea in ultima vreme. Am incercat s-o culc mai devreme, am incercat s-o culc mai tirziu, degeaba. La ora 5 fix se trezeste si miriie pin-o iau la tzitzica, zici ca-i ceas elvetian, da' nici dup-aia nu adoarme mereu. Problema e ca in ultima vreme incepe de pe la 2 noaptea foiala in patutul ei, eu cu barbatu-meu o hitinam cu schimbul ca sa nu se trezeasca, dar pin' la 5 ne merge, ca la 5 nu mai merge nimic. Nu stiu ce poate sa aiba, ca-n timpul zilei ma inteleg cu ea, maninca, doarme, se joaca, dar noptile vad ca sint de groaza.
Si ea dormea pina pe la 7 dimineata, nu stiu ce s-a intimplat. Ati patit asa ceva?
Mami de Mara (19.08.2008)
boticelina spune:
Multzu mult fetele de raspunsuri legate de incalzit apa
Mie colegul mieu mi-a zis ca pediatrul lor le-a spus sa nu mai incalzeasca apa la MO si le-a dat exemplul cu o cafea facuta pe foc si una facuta la MO si aici are dreptate, e oribila coffee facuta la MO. O sa incerc sa fac cum zice Anna (saru'manushitzele) cu pusul apei pe calorifer.
Anka
, esenta de mame avem! A mea e din aia je m'en fiche-ista, ii las totul masurat, ca imediat ma trezesc ca mai pune ea o masura de lapte ca sa iasa mai consistent
. Asa face si cand gateste, nu-i iese aceeasi mincare de 2 ori la fel, ca mai gaseste ea vreo iarba prin dulap... Lucru care pe noi ne amuza dar pana la bebe...
Taica-meu de 40 de ani latra la pereti "mai Crinoiule noteaza si tu cantitatile sa-ti iasa muraturile la fel de bune in fiecare an"... 
Sib nu pune bot, nu te indrepta spre butoi, nu dispera, nu-i nevoie de n mesaje pe zi, pur si simplu fiecare filtreaza si retine ce-l atinge si pe el cumva, uite io ti-am zis ca si noi avem 3 pisici de care guguloiu e fascinata, cred ca s-ar opri si din cel mai tragic plans daca i-o arati pe Pisi Mic (pisica junioara, cea tigrata, arata ca un iepure de camp) 
Bai, terminasem io cu poreclele fetei, acum a apucat-o pe maica-mea, mai nou ii zice "burca" - cica in dialect oltenesc inseamna "grasunica"
Imi aduce aminte de "purci" lu' Ooka, asa ma distreaza de fiecare data cand ii zice asa Sofiei ![]()
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
irolf1 spune:
In ptrimul rand
La Multi Ani!!!
pt toti pepenasii nascuti intr-o zi de 16

Pt Dariusica o
si un
pt Camy
Votat ce era adica Teky, Flo, Bufi. Mai sunteti si alte fete cu concursuri? ca n-am apucat sa citesc din urma. Va pupic, fug ca azi vreau sa mergem la gradi sa vedem daca il pot duce pe Alex din ianuarie si sa vedem ce cumparaturi mai facem pt Craciun
http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/
Anilansa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Marina_1609 boti, eu incalzesc apa in cana din aceea cu fierbator _ Marina de ANA SOFIA 05.08.08POZE Copil crescut din suc de morcovi |
am si eu cana cu ferbator ... dar a mea face de la apa de la robinet calcar pe ferbator si mie cam frica sa ii dau....
stie cineva cum se indeparteaza calcarul de pe ferbator?????Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa