Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(19)
Raspunsuri - Pagina 4
LauraOana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria_bunica Laura_Oana....nu intra in panica!!Fiecare are altfel organismul!!Va misca si la tine in curand..vei vedea!!Iar despre durerile de spate...offf,i-ai zis medicului tau de ele???Noapte buna si o saptamana linistita la serviciu!!! 16+ http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png |
maria_bunica deja sunt mult mai linistita...ati reusit voi sa ma linistiti ..am vb cu dr despre durerile de spate..si mi-a spus ca poate sa imi dea injectii, direct in spate daca vreau...dar eu nu prea sunt fan de injectii ..asa ca mai astept unpic...
17+ cu
bebicul nostru
anamariacs spune:
neata "2in1",
felicitari pentru noul capitol..de cite ori venim din we gasesc un nou capitol..bravoo!
dragelor, si noi am nani-nani ieri al prinz..pe la 2 ne-a luat un somnic..pina la 4 am dormit in brate la tata lu'bb care ne mingiia cind pe capsor cind pe burtica..nu stiu ai vostri soti cum sunt sau cum se manifesta, dar al meu parca e "cazut in cap" ca sa o parafrazez pe bunica-mea!. nu-l mai intereseaza de papa sau alte chestii..doar ce face bb!!
dureri de spate am si eu, dar nu asa de puternice..si sper sa ma fereasca DD de asa ceva, in schimb nu scap neam de durerile de cap..mai nou, am luat raceala asta nenorocita care bintuie..sincer nu stiu cum am reusit..ma doare capul si am nasul infundat, ma ard ochii in cap si as zace toata ziua in pat!am inceput sa bag ceaiuri si apa de mare.....si cind stau s am agindesc ca apa asta de mare nu face mai nimic...
cam atit..
pupam toate 2 in 1 si nu numai
ana-maria 16 weeks
alynta27 spune:
[quote]citat din mesajul lui maria_bunica
Alynta..imi pare rau,dar nu am reusit sa vad pozele!!!Cum intru pe adresa respectiva,mi se blocheaza mozilla!!Sigur e de la Vista!!!
Eu am mai dat linckul si la altii si merge! Poate era o problema de la net! Incearca si tu la o ora mai putin aglomerata, dimineata de exemplu!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 18+] cu
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
OanaAlex multumim de aprecieri!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 18+] cu
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
mh spune:
Salutare!
Incerc sa va prind si eu din urma...da' mult ati mai scris!
Eu sunt in concediu medical de sapt. trecuta cu risc de avort, se pare ca m-am agitat prea mult, si cu ecografiile si IR-urile etc..
Ca tot venii vorba despre IR-uri, este indicele de rezistenta al arterelor uterine, ( uterine artery resistance index RI) si este un paramentru care evalueaza gradul de rezistenta opus curgerii sangelui printr-un vas sanguin de catre peretii acestuia.Cu cat rezistenta este mai mare cu atat IR tinde catre 1 iar debitul de sange ce trece prin vas este mai mic. In obstetrica dupa 14-16 sapt este un indicator al riscului de preeclampsie ( hipertensiune). Sper ca nu e complicat ce am explicat. In general se mai asociaza si cu retard de crestre, respectiv ori copilul se multumeste cu ce primeste si ramane mic, ori nu si secreta niste substante care provoaca mamei hipertensiune. Riscul e cu atat mai mare cu cat indicele de resistenta e asociat si cu noch pe artera ,adica un anume tip de curgere,uff hai ma complic prea mult.
Vestea buna e ca IR scade pe masura ce sarcina avanseaza si ca exista si tratament.
Mihaela18+ & Irina ( nov 2005)
Picky_toto spune:
Buna fetele!
Alynta sa iti traiasca baietelul...ca e tare mumos .
Ce as putea sa iti spun despre legislatia de aici...
Sa iti zic ca o femeie insarcinata are doar 4 luni concediu...2 luni inainte de nastere, si 2 luni dupa nastere..nu ca in Ro...
Copiii- cu cat ai mai multi copii aici cu atat se simte la salariu..mai putin impozit: la 1 copil nu se schimba cu nimic salariu (se trage impozit la fel,este in jur de 40-45%) de la al 2 lea copil incepe sa se simta, iar de la al 3,4,5 lea, nu mai platesti impozit deloc.
Banii: atunci cand nasti statul belgian iti da "un cadou" de nastere...la primul copil primesti cam in jur de 1130€ (daca ai gemei si suma se dubleaza), iar de la al 2 lea copil primesti cam in jur de 850€, asta numai la nastere...plus ca daca ai asigurare medicala, primesti cadouri in valoare de 800€: patut de bebe, scaunel de masa, scaunel de masina, carucior, sau chiar un dormitor complet-depinde ce aleg parintii (dar asta numai in cazul in care ambii parinti au lucrat si sunt la aceeasi asigurare, separat), iar daca nu, daca doar unul din parinti are asigurare si celalt e pe asigurarea sotului(cum e la mine) primesti tot la alegere un scaunel de masina sau un scaunel de masa.
Alocatia pe luna la copiii: la 1 copil primesti pe luna 83,40€ , la al 2 lea 155€, si de la al 3 lea copil cate 230€ ...iar daca faci suma la bani...dar si asta e in functie de salariul parintilor, parca(sigur voi stii mai multe atunci cand voi naste).
Cam astea stiu eu....poate tu ai auzit altceva....dar iti spun ca partea flamanda difera de partea francofona....
Eu sunt bucuroasa ca nu m-am pricopsit cu ceva bucuri in cap...sper ca peste 2 sapt cand ii luam, sa nu mai vina cu asemenea bucuri...sa aiba si masa grija de ei, ca de cand s-a recasatorit i-a neglijat total.....
Apropo de fetele care nu prea il simt pe bebe, e ceva normal si eu am zile cand nu o simt deloc pe strunfa mea, dar stiu de la doctor ca totul e ok si nu ma sperie acest lucru...dar stiu ca o sa vina si vremea cand o voi simti si in somn .
Acum va las, va urez la toate o sapt placuta si cu vesti de la bebei!
http://bd.lilypie.com/JP1np2.png
20+
Picky_toto spune:
Mh imi pare rau ca aud asa ceva...eu zic sa stai cat mai mult linistita si sa nu te stresezi ca mai rau ii faci lui bebe...ai sa vezi ca totul v-a fi bine....
http://bd.lilypie.com/JP1np2.png
20+
anamariacs spune:
MH, imi pare rau sa aud ca treci prin asa emotii .. totusi, incearca sa te aduni si sa gindesti pozitiv ca sa nu faci rau bb-lului!
DD e cu tine, nu te lasa!
ana-maria 16 weeks
anamariacs spune:
puteti sa credeti ca am plecat de acasa fara amarita aia de apa de mare??? imi vine sa ma urc pe pereti..nici farma nu am pe zona!! ce DD fac pina dupa-masa?? imi vine sa ma dau cu capul de pereti!! deja nu mai pot respira!
pup
ana-maria 16 weeks
gabryella81 spune:
Buna burticutzelor...nu am mai scris de mult..dar sa stiti ca v-am citit...eu acum sunt suparat putin si vreau sa va cer un sfat...a trebuit sa merg la dentist deoarece mi s-a facut puroi la un dinte..chiar cel din fata chiar daca nu era cariat...mi s-a spus ca am stat in curent ceva de genul...de o luna ma tot duc pe la cabinet si tot curatza canalul dintelui cu tot felul de ace...doar ca ma doare rau...ma incord acolo pe scaun..nu stiu ce sa ma mai fac..oare se poate face anestezie locala? voi ce spuneti?..ati avut probleme de genul?
15