Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(19)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

am reusit sa ma uit pe poze, cum Marc e ocupat cu desenatul

Bebebecausper printesa ta, mi am adus aminte de sarbarile de la scolala cand mami imi facea si mie rochite, eu eram mereu zana.

[bPhilip][/b]super vacanta, cum te a surprins pe tine Mexicul asa m a surprins pe mine Creta, frumoasa rau dar saraca lipita...pacat.

Nu stiu de ce mesajul anterior s a postat de 2 ori

NOI 17 + 2 si Marc (28.08.2004)
bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Oana dufelicitari pentru caruciorul albastru, poate o sa am si eu o veste de anuntat joi,...

NOI 17 + 2 si Marc (28.08.2004)
bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Philip ai niste poze superbe; mai ales cea in rochitica neagra de pe vas asa cu burticutza care a inceput sa se vada foaaaarrrrteeee sexy. Un vas superb ; trebuie neaparat sa incercam si noi. Si mi-ai facut asa o pofta de soare, plaja, relaxare…auleu. Pupici si bine ai revenit.

Liaaanaaaaaaa, HELP ; mi-a ajuns apartaul dar nu aud nimic ; am vazut ca scrie sa nu ma impacientez daca n-aud da crezi ca pot ?!?!? tu cum ai auzit ca doar aveam aceeasi varsta de sarcina. Acum am papat si sa vad dupa asta. Daca pun aparatu pe mana se aude la fel.Nu fac diferenta deloc.

Dicirstea, sanatate soacrei si poate va ajuta Dzeu sa fie bine sa va bucurati si voi de sarbatori.

Chiar, Maria, cum a fost operatia sotului ? ca erai stresata.

16 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ei uite asta cu operatia sotului mariei am ratat-o...ce s-a intamplat? sper ca nu-i nimic grav.
multumesc inca o data de urari si de primirea calduroasa. sunteti niste dragute. pup.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Andreea, pupam si noi
Stiti cine lipseste in continuare? Anda_magda, Sarmisa, Alinutza_23 si mai sunt cateva fete care ne-au abandonat...

Ioana 20+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

scuze burtici, eu sunt pe aici, dar in umbra, mai dau refresh din cand in cand nu va abandonez, n-am cum ca-mi sunteti dragi, plus ca nu scapati asa usor de mine
nu prea pot sa fiu activa, am de terminat urgent niste lucrari asa ca ii dau bataie, ca ma streseaza rau
asa ca daca strigati fac prezenta ca nu-mi place sa am absente nemotivate
multumesc pentru grija

14+
Asa creste Funditza!
A piece of our life

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Salutare.
Dicirstea ma trec fiorii cand vad prin ce treceti. Nu pot sa te ajut decat cu un si o

Maria cum e sotul dupa operatie?

Philip superba vacanta si voi la fel

Bebebeca vizionat fulguletul

Sa va spun ce am patit aseara. Stateam in living pe canapea, Alex se juca cu tati cu mingea pe acolo si dintr-o data am tipat ca ma speriase ceva. Pt cateva secunde nu am realizat ce se intampla, sotul a sarit repede sa vada ce am patit si eu socata il intreb "m-a lovit Alex cu mingea?" la care el se uita inves la mine si-mi aata unde e Alex. Abia apoi am realizat ca lovitura a venit din interior dar a avut asa intensitate ca m-am speriat si am tipat. Ori o iau razna ori bebelina asta a mea isi face de cap. Eu cu Alex nu am patit asa ceva. Parca a vrut sa iasa. Si acum sunt tare contrariata petru ce s-a intamplat.
Am scimbat si semnatura, suntem tot mai mari

Oana 18+ Mara si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Blue, n-am gasit poze noi, cele mai recente sunt din Creta, pe care le-am admirat cu un dor nespus de Grecia. Nu m-am uitat unde trebuie?

Carla, s.13 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Am pus si eu la semnatura un filmulet cu Saby care se uita la poze cu Irfan View .

Carla, s.13 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby la laptop

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_Ioana spune:

Ceau burtici!cum mai sunteti?eu doream sa intru sa va salut si sa va zic ca abia astept sa termin cu cele 10 mesaje ca sa fiu si eu in rand cu voi si sa pot discuta k-lumea si in timp real.
Va pooop!si va urez o zi superba maine!

15

Mergi la inceput