Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Daca ai umblat la sentiment m-am si conformat!

Nu stiu daca v-am zis ca am avut grija sa racesc m-am trezit azi-noapte pe la 3 cu febra si nas infundat. Am luat un paracetamol (simplu) si lapte cald. Nazomerul a fost apa de ploaie asa ca m-am riscat la cate o picatura de Olinth, ca n-am avut altceva in casa.
Vineri am programare la triplu test, voi avea 14 saptamani si o zi. Cred ca e cam devreme, dar dr. meu pleaca din tara pana dupa sarbatori.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a cui o mai vrea sa vina 13 +

MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badriana spune:

Salutam burtici si bb-ei

Felicitari fetelor care si-au vazut/simtzit bb-ei. Imi pare rau sa citesc si necazuri mai ales ca si eu am avut in familie o bunica care a suferit un accident cerebral si din pacate a murit intr-o saptamana (avea 82 ani).

In alta ordine de idei am fost ieri la medic si am luat rezultatul de la dublu test. M-am dus cal si m-am intors magar. Imi spune ca suntem intr-o zona gri, ce naiba o fi insemnand aia la el. Oricum pe test scrie

Risc de varsta 1/362 (nici nu ma asteptam la altceva avand in vedere ca am 35)
risc biochimic de trisomie 21 1/75
risc combinat (cu TN) de trisomie 21 1/512

si imi zice o poveste la trisomia 21 (cu translucenta nucala) cum ca riscul calculat este mai mic decat cut-off-ul ceea ce indica un risc scazut cu urmat semnificatie: din 512 femei cu date similare una va avea o sarcina asociata cu trisomia 21.

Ce zona gri vede asta? Oricum pentru linistea mea ma duc maine sa fac si triplu test....asta e. Nu mai e cazul sa va spun ca mi-a intrat si morcovul si iepurele si vanatorul.....

Gravidutele peste 35, a-ti obtinut vreuna un rezultat similar? Ce v-au spus doctorii vostri?

Pupicei de la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Noi intram maine in sapt. 14.

Didi, imi pare rau de raceala, vezi sa nu-ti aduca cineva vreo gripa din spital. Cele mai groaznice 2 episoade de gripa de care am avut parte au fost luate mergand in spital cu diferite alte treburi. Pup si sanatate!

Carla, s.13 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

hellouu fetele ce faceti
eu fetele nu stau ca pe roze ...saptamana trecuta mi s-a umflat maseaua si am fost si vineri si ieri la dentist,si mi-a gasit ieri un abces si mi-a facut incizie sa iasa puroiul si mi-a dat sa iau amoxicilina,bine k ginecologul mi-a dat voie sa iau antibioticul fiind permis in sarcina.
ieri am facut si noi 17 sapt. sper ca bebe sa fie bine si sa nu fie afectat de antibiotic.
joi adica poimaine avem programare la nenea dr sa vedem bebele yupiii abia asteptam la ora 17:15 ne asteapta nenea dr ,sper sa vedem ce este bebe ca tati ne-a zapacit hihi
sper k toate burticile 2 in 1 sunt bine si sa nu aibe mari probleme de sanatate ,va pupacim si eu si bebe si sa aveti mare grija de voi!

Anca..
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Carla multumim de apreciere!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 18+] cu
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

salutare gagici
ioana, philip s-a comportat excelent, cum de altfel o face mai mereu in vacante. a jucat mini golf cu noi, a stat o gramada in hot pool, o zi intreaga joaca cu nisip unde a stationat barca, l-am mai dus timp de 2 zile pt cateva ore la clubul piticilor (un soi de gradinita cu tot felul de activitati pt copii), in rest a mancat, a cutreierat vasul cu noi, ba a si dormit la pranz in unele zile ca era prea frant. sunt multe activitati, acum depinde si in ce cruise mergi, sunt disney cruise care chiar ca-s dedicate copiilor, pt noi era insa peste mana pt ca astea pleaca din florida.
carla, ce-ai vazut tu in farfurie era antreul, l-am pozat ca era aranjat frumos (rata cu portocale). mancare era si la bufet, puteai manca non-stop daca voiai, noi am preferat restaurantul, pt ca era mai dichisit si mancarea mai buna.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Dicristeafetele ti au zis bine , E f bun spitalul din Berceni daca ati putea sa o transferati acolo, am fost si eu cu tati cativa ani, el era pt inima dar am vazut ca sunt multi profesionisti acolo.

Badriananu te mai stresa, eu stiam ca fractia1/000 inseamna ca la 100 de nasteri ale tale ai o sansa sa ai un copil cu probleme, vad ca mai sunt si alte interpretari, ce bine era inainte cand nu ne se stia atatea si nu se mai stresa lumea...

Eu cum va spuneam mi am gasit alt stres, cum au descoperit bomba la Paris mi a intrat si mie morcovul caci sotul meu lucreaza in zona si in plus maine il duc pe Marc la el la pomul de craciun.
Mi s a facut o frica..pana acum am fost feriti de atentate dar acum cred ca s a terminat....era doar un avertisment azi ca pot face ce vor cand vor...nimeni nu i poate controla.

Of, Of

Va pup

NOI 17 + 2 si Marc (28.08.2004)
bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Azi am fost si noi la doctor. Era 9 dimineata, si bb era la ora de gimnastica de inviorare: dadea din maini si din picioare la greu . Am ras nitel cu doctorul - are si el o fetita mai mica cu trei luni decat Eliza mea, si se plangea ca azi noapte a vrut biberon la 4 jumate .

Testul ala pentru depistarea anomaliilor cromozomiale (ala despre care nu stiam eu mai nimic) este ala statistic: combinatie dintre pliul nucal al copilului, analizele de sange ale mamei si varsta mamei. Pliul nucal a iesit 1,6 (si trebuia sa fie sub 2,5, deci e OK).

Intre timp m-am apucat sa recitesc carticelel pe care le aveam de la prima sarcina, si am gasit pasajul acela in care spunea ca in primele 14 zile de la fecundare, embrionul nu e legat de mama prin cordon ombilical, si de aceea nu ajunge la el ceea ce ingereaza mama (- era vorba de alcool, care nu e recomandat deloc in sarcina.)

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) (Povestea nasterii)
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Dicristeafetele ti au zis bine , E f bun spitalul din Berceni daca ati putea sa o transferati acolo, am fost si eu cu tati cativa ani, el era pt inima dar am vazut ca sunt multi profesionisti acolo.

Badriananu te mai stresa, eu stiam ca fractia1/000 inseamna ca la 100 de nasteri ale tale ai o sansa sa ai un copil cu probleme, vad ca mai sunt si alte interpretari, ce bine era inainte cand nu ne se stia atatea si nu se mai stresa lumea...

Eu cum va spuneam mi am gasit alt stres, cum au descoperit bomba la Paris mi a intrat si mie morcovul caci sotul meu lucreaza in zona si in plus maine il duc pe Marc la el la pomul de craciun.
Mi s a facut o frica..pana acum am fost feriti de atentate dar acum cred ca s a terminat....era doar un avertisment azi ca pot face ce vor cand vor...nimeni nu i poate controla.

Of, Of

Va pup

NOI 17 + 2 si Marc (28.08.2004)
bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_du spune:

Buna seara albinutelor!
Ne-am intors si noi de la dr. de la morfofetala de trimestrul II. E totul ok, BB e bine dezvoltat, vioi, i-am vazut fetisoara (Dan a spus ca seamana cu mine) si de acum suntem mie la suta convinsi ca e baietel (ne-a aratat-o in prim-plan). Ne-a dat un filmulet pe cd, din care o sa incerc sa "extrag" cateva pozici.
Urmatoarea intalnire "de dragoste" va fi la 24 de saptamani, adica pe 20 ianuarie.
maria-bunica, ce face sotul tau? A mers bine operatia?
Va pup cu drag!

Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
19+

http://community.webshots.com/user/oana_du

Mergi la inceput