Ajutati-ma,imi ia copilul !!!
![](images/user_woman.png)
De multe ori viata ne supune la multe situatii dure si nedrepte, de pe urma carora avem de suferit.Sunt o mama disperata care este pe cale sa-si piarda copilul.Am fost casatorita in Argentina timp de 7 ani cu un cetatean argentinian si am un baietel de 3 anisori.Cand copilul meu avea vreo 4 luni am descoperit din intamplare 2 cd-uri cu poze in care fostul meu sot era dezbracat in prezenta unui barbat.Tarziu am aflat ca avea un comportament sexual deviant si totodata incerca sa faca presiuni asupra mea ca sa accept ceea ce practica el,iar pt ca eu nu eram deacord ma ameninta cu divortul,ma dadea afara din casa,avea iesiri violente de fata cu copilul.In 2007 luna iulie am venit in Romania impreuna cu copilul cu acordul lui avand o procura pe termen de 2 ani care a expirat in septembrie anul acesta.In 2008 luna martie am divortat {la Husi,jud Vaslui} iar dupa ce s-a incheiat divortul am primit o citatie de la Bucuresti precum ca am fost data in judecata pt rapire internationala si sechestrare de minori.In urma procesului,justitia din Romania a decis ca copilul meu trebuie sa fie inapoiat tatalui,desi el este un real pericol pt copil,demonstrand cu probe cum ar fi:poze cu fostul meu sot dezbracat cum se masturba langa un alt barbat dezbracat,procura cu care am intrat legal in tara,examen psihologic,proces verbal de la Politia mun Husi unde s-a constatat ca nu e rapire,hotararea de divort care este definitiva si irevocabila si de la autoritatea tutelara precum ca minorul are toate conditiile necesare.
Va rog din suflet sa ma ajutati ca sunt disperata, justitia si-a batut joc de mine, nu a luat in calcul nimic din ceea ce am depus eu la dosar.
Nu este posibil ca un copil sa ajunga pe mainile unui asemenea om,daca il putem numi om sau tata . . .Eu am crescut acest copil practic singura,deoarece prin natura serviciului pe care il are era trimis mai tot timpul in misiuni. Fostul meu sot vrea sa imi ia copilul din razbunare,ba mai mult acolo nu are cine sa se ocupe de el si va fi crescut de straini.Totodata este si exibitionist ,umbla desbracat in fata copilului,ne ducea pe mine si pe copil la plaje de nudisti unde erau homosexuali si drogati si nu intelegea ca putea afecta copilul.
Va rog sa ma ajutati ca poate veni in orice clipa sa imi ia copilul !!!
Va multumesc anticipat !
Mazilu Ramona 0731187586
0762954684
mz_ramona@yahoo.com
Raspunsuri
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adinarpn De multe ori viata ne supune la multe situatii dure si nedrepte, de pe urma carora avem de suferit.Sunt o mama disperata care este pe cale sa-si piarda copilul.Am fost casatorita in Argentina timp de 7 ani cu un cetatean argentinian si am un baietel de 3 anisori.Cand copilul meu avea vreo 4 luni am descoperit din intamplare 2 cd-uri cu poze in care fostul meu sot era dezbracat in prezenta unui barbat.Tarziu am aflat ca avea un comportament sexual deviant si totodata incerca sa faca presiuni asupra mea ca sa accept ceea ce practica el,iar pt ca eu nu eram deacord ma ameninta cu divortul,ma dadea afara din casa,avea iesiri violente de fata cu copilul.In 2007 luna iulie am venit in Romania impreuna cu copilul cu acordul lui avand o procura pe termen de 2 ani care a expirat in septembrie anul acesta.In 2008 luna martie am divortat {la Husi,jud Vaslui} iar dupa ce s-a incheiat divortul am primit o citatie de la Bucuresti precum ca am fost data in judecata pt rapire internationala si sechestrare de minori.In urma procesului,justitia din Romania a decis ca copilul meu trebuie sa fie inapoiat tatalui,desi el este un real pericol pt copil,demonstrand cu probe cum ar fi:poze cu fostul meu sot dezbracat cum se masturba langa un alt barbat dezbracat,procura cu care am intrat legal in tara,examen psihologic,proces verbal de la Politia mun Husi unde s-a constatat ca nu e rapire,hotararea de divort care este definitiva si irevocabila si de la autoritatea tutelara precum ca minorul are toate conditiile necesare. Va rog din suflet sa ma ajutati ca sunt disperata, justitia si-a batut joc de mine, nu a luat in calcul nimic din ceea ce am depus eu la dosar. Nu este posibil ca un copil sa ajunga pe mainile unui asemenea om,daca il putem numi om sau tata . . .Eu am crescut acest copil practic singura,deoarece prin natura serviciului pe care il are era trimis mai tot timpul in misiuni. Fostul meu sot vrea sa imi ia copilul din razbunare,ba mai mult acolo nu are cine sa se ocupe de el si va fi crescut de straini.Totodata este si exibitionist ,umbla desbracat in fata copilului,ne ducea pe mine si pe copil la plaje de nudisti unde erau homosexuali si drogati si nu intelegea ca putea afecta copilul. Va rog sa ma ajutati ca poate veni in orice clipa sa imi ia copilul !!! Va multumesc anticipat ! Mazilu Ramona 0731187586 0762954684 mz_ramona@yahoo.com |
Daca ai dovezi ,urca-te in masina si vino urgent la Vaslui.Caut-o pe d-na av.Butnariu Lenuta. Asta e naiba,te rezolva cu orice.E CEA MAI BUNA si nu e foarta scumpa ca si pret.
Daca vrei,iti trimit nr ei de telefon!
Da-mi un semn!
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
gabriella1 spune:
Vad ca nici somn nu mai ai! Ti-l trimi azi,activeaza-ti PM-ul.Spune-mi ,te rog,copilul nu are cetatenie romana?
Din povestirea ta am inteles ca e nascut in Argentina. Ce lege se aplica , a sangelui (in cazul asta copilul are cetatenia mamei)sau a pamantului (cetatenia pe teritoriul caruia s-a nascut )?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
iuliana spune:
Presupun ca, daca mama e cetatean roman, automat e si copilul cetatean roman, numai ca ii trebuie facute acte (cretificat de nastere romanesc etc...). Fetele mele sint nascute in SUA, dar eu sint inca cetatean roman si le-am facut si cetatenie romana, cu certificat romanesc etc. Mi-a trebuit numai actul de casatorie si ceritifcatele noastre ca parinti si ale lor de nastere. Nu stiu cum e Argentina, dar banuiesc ccc ca se poate ca baietelul tau sa aiba si cetatenie romana. Probabil ca daca e cetatean roman, altfel va fi situatia.
gabriella1 spune:
n-ai mai dat nici un semn!
Gabriela