Sex dureros dupa 6 luni de la nastere

Sex dureros dupa 6 luni de la nastere | Autor: fecian

Link direct la acest mesaj

Salutare

Am si eu o problema. S-a confruntat cineva cu o astfel de problema?
Eu dupa ce am nascut sincer nu m-am mai putut bucura de cu sotul meu din cauza durerilor crunte pe care le acuz.Deja incep sa evit total sexul ca nu mai gasesc nimic atractiv in el(desi nu aveam inainte nici un fel de problema). Sincer nici acum dupa 6 luni nu s-a schimbat cu absolut nimic situatia.
Mentionez ca am nascut prin cezariana de urgentza.

Operratia se vindeca bine, ma mai doare inca insa nu cred ca are vreo legatura.

Voi ce ziceti? Ar trebui sa imi fac griji sau e normal?
Stiu ca e stupid insa sincer nu am experimentat asta pana acum si chiar nu am idee de ce ma doare. Caci nu am nici o boala, de asta sunt sigura.

Va multumesc anticipat.

Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel (23 Mai 2008)
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Povestea nasterii
M-am nascut de ziua mea
Sa revenim la normal
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">Sustin campania pentru reproducere asistata. SEMNEAZA SI TU !

Simplicity is the key to excellency

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

eu am nascut natural si am patit exact la fel. o sa-ti revii stai linistita. principala cauza a durerii e lipsa lubrifierii vaginului. din documentarile mele , asta am inteles.situatia o sa revina la normal, cu timpu. bafta si rabdare!

durata unui minut depinde de care parte a usii de la baie te gasesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

da asta e cauza,lubrifierea scazuta a vaginului,dupa nastere.
Si eu am avut dureri ,dar am folosit o crema luata de la farmacie,speciala pt asa ceva.
Eu te sfatuiesc sa intrebi la farmacie,astfel de creme se dau si fara reteta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna

Va multumesc pentru raspunsuri insa nu cred ca e asta. Chiar am incercat diferiti lubrificanti, iar situatia nu s-a ameliorat cu absolut nimic.

Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel (23 Mai 2008)
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Povestea nasterii
M-am nascut de ziua mea
Sa revenim la normal
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">Sustin campania pentru reproducere asistata. SEMNEAZA SI TU !

Simplicity is the key to excellency

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

Felicia
crema pe care am folosit-o eu,nu doar lubrifica pe moment ci si ajuta la refacerea lubrificarii naturale.
Am folosit-o mai mult timp pana am revenit la normal.

Dar la tine poate fi altceva,cum ziceai tu,nu stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama1357 spune:

si eu am avut aceasi problema in urma nasterii naturale... si am avut cateva luni bune... a trecut totul dupa ce am nascut a doua oara... eu zic ca m-a cusut mai bine ginecologul... poate ma obisnuisem cu durerea... nu stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

Citat:
citat din mesajul lui daraban

[size=3][font=Comic Sans MS]Felicia
crema pe care am folosit-o eu,nu doar lubrifica pe moment ci si ajuta la refacerea lubrificarii naturale.
Am folosit-o mai mult timp pana am revenit la normal.

Nu poti sa ne spui ce crema? ca eu am intrebat ginecologul si in afara de lubrefianti nu mi-a recomandat nimic... N-am auzit pana acum de ceva care sa ajute la refacrea lubrefierii...

Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana62 spune:

Vad ca a trecut mult timp de cand nu s-a mai vorbit despre asta aici. Eu am tot cautat subiecte pe aceasta tema pe forum si am gasit cateva discutii exact despre ce ma interesa: durerile din timpul actului sexual dupa nastere. Experienta mea e asemanatoare, eu am mers la doctor si am aflat ca e din cauza lubrifierii scazute a vaginului si mi-a dat ovule feminella hyalosoft pentru cateva zile si apoi a fost totul ok. Stiu ca sunt si niste unguenti, insa aceia au si rol contraceptiv deci probabil si o componenta hormonala si nu m-as fi bagat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

A fost un episod foarte interesant in Dr. Oz exact despre aceasta problema, a sexului dureros, a insatisfactiilor femeii legate de actul sexual cauzat de motive medicale (si nu numai). Explicatia slabei lubrifieri era legata de nivelul scazut de estrogen (sper sa imi amintesc corect) si a prezentat mai multe produse (creme, ovule) care rezolva problema. Cel mai bine cred ca ar fi sa vorbesti cu un medic ginecolog. Si sa vorbesti deschis cu sotul tau, sa ii ceri timp si rabdare multa.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput