America (135)
Raspunsuri - Pagina 20
LucasMom spune:
La noi e soare dar nu e asa cald ca la Ramona. Cred ca-s vreo 50F dar e asa shiny dupa ploaie si iarba in curte e verde crud.
Am fost sa luam bradutul, cand am ajuns acasa am constatat ca-i prea mare, desi am luat 7 ft cred ca-i bine peste 8 ft ca nu incape pe inaltime. va trebui sa mai taiem din el, ce rau imi pare :(
La multi ani Biancai!
Panteruta, faini pantofii, sexy!
Ma'c sa fac cookies.
Alina
blackpanterro spune:
Mirela faina serbarea si petrecerea! Imi place fantana de cioco :).Ce a reprezentat costumatia copiilor? Poate ai scris si mi-a scapat, scuze daca te repeti.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
CRISMIR spune:
ADRIANA iar mai imbolnavit cu papucutii tai...superbi...sa-i porti cu placere!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
Andrada spune:
Mi-am luat cupilu de la scoala cu sania, ne-am dat pe dealu scolii, am curatat trotuarele, acu imi tremura mina pe tastatura .
Nice cizme, asa vazui la artistele la haliuud!
Si io incep la anu dintii, mie mi-e jena mai mult, si mi-e frica de "nu se mai poate face nimic". De abia astept sa scap.
82, 78F e jenant fetelor zau asa!
Miine mergem la Muncan sa ne luam d-ale Craciunului, daca nu e furtuna iar in traisteite.
A
CRISMIR spune:
ADRIANA...clasa lor au fost shepherds ...altii erau mielusei,ingerasi...draguti tare...nu am avut voie sa facem poze decat la final,din cauza aia nu am cu toti copilasii...am un filmulet,e cam mare si nu incape sa-l descarc aici din pacate...si da,fantana aia de ciocolata a fost tot farmecul azi(a adus-o mama unui baietel,foarte ingenioasa)
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
Oana_B spune:
Panteruto, cum e winter white la VS ca ma tenta sa iau geaca asta, vaz ca ccc culoarea asta o au la 99$ de la 249$. E ca in poza sau alb-alb? Si ma intreb o fi geaca groasa asa cum pare in poza sau flenderita subtirica ca mai am io o jacketa din suede cu blanita dedesubt dar nu e de iarna.
Mirela, dragalasi foc copilutii si fantana de ciocolata yum yum.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
josefine spune:
Mamma mia, ce zapada pe la Oana! Frumos, atmosfera de Craciun!
Prin NY cica e furtuna, nu asa, mama ma sunase bucuroasa ca a scapat de la serviciu, ca prea tare ninge.
Panteruto, frumoase ghetutele. Asa se poarta acum. Nu stiu cum faci de gasesti cele mai bune dealuri. Eu caut asa un cupon, daca gasesc bine, daca nu, cumpar.
miereamara spune:
Alintaroma, la multi ani pentru Bianca!
Vazut pozici cu copilasi frumosi si cu zapada muuuuulta! Ma imbolnaviti voi cu zapada voastra, imi vine sa plang.
Aici sunt 27 de grade celsius si ieri mi-am tarat burtoiu' la piscina, dar tot la zapada visam...
Adriana sa stapansti sanatoasa pantofii. Am fost si eu la shopping si m-a pus necuratul sa imi iau niste chestii care nici macar nu stiu dc ma vor incape (acum nu ma incap), un pardesiu galben pai si un pulovaras Michael Kors.
Ce sunt alea bridges (am vazut ca discutati despre dinti)? Eu nu prea am probleme, adica am plombe si trei coroane, dar nu m-a durat niciodata un dinte, nu stiu cum este durerea respectiva. Nu am insurance dar unde merg eu este destul de ieftin si merg mai mult pt intretinere (curatare de doua ori pe an si exam). O plomba m-a costat intre 110 si 150 de dolari, in functie de suprafata si un cleaning este 60 de dolari (pret intreg fara dental insurance).
Azi am umblat vreo 4 ore prin oras, la cumparaturi, am luat masa cu Luc, mi-am facut pedichiura, mai greu cu condusul ca imi ajunge burta in volan, dar mi-am dat scaunul mult pe spate si e aproximativ ok.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
blackpanterro spune:
Oana, winter white e asa ca in poza, un alb crem asa nu alb-alb.Mie imi place culoarea. Nu sunt fan alb dar winter white e fain.E faina geaca, merita $99.
Josefine, si eu sunt ca tine, cumpar cand e ieftin tare. Papucutii i-am gasit din greseala ca imi cautam ceva de genul si erau $23 redusi de la $80. Am zis ca e bine si i-am pus in cos dar nu i-am luat imediat. M-am tot cacait si pana la urma am zis ca ii iau.Cand ma duc la cos vad ca erau redusi la $15.99 si nu am mai rezistat ca ma andeam ca si daca sunt naspa macar am dat putin pe ei.
Acum de exemplu am mai prins un deal super la Chadwicks. Aveau de vanzare o geaca de piele superba cu guler de vulpe la $400 si bineinteles ca nu m-am indurat. Apoi a scazut la $249 si tot nu am luat-o, acum este $199 si am gasit pe net un cupon de 40% OFF si am luat geaca cu $119.
http://www.chadwicks.com/clothing/Fur-Trim-Leather-Coat.aspx?PfId=113617&DeptId=8220&ProductTypeId=1&PurchaseType=0#ReviewHeader
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
adriuta spune:
Hello si de la noi,
Alintaroma, LA MULTI ANI! pentru Bianca si numai impliniri si noroc.
blackpanterro am vazut papuceii, sunt intr-adevar SEXYYY. Eu nu stiu despre ce rochitza vorbesti dar daca e de style-ul pantofilor... mmm, asteptam pozici de la revel.
Crismir frumoase pozicile de la serbare, si ce de bunataturi...yumm yumm
oana_b ce frumos ninge la voi:). Mi-e dor de zapada...la noi sunt 80 de grade.
Miere 18 days to go... woww. Se apropie Sa ne spui sa-ti facem galerie. nastere usoara
Atatea cadouri si cumparaturi am vazut si criza bate la ushe . ntzzz...
Am vazut ca ati vorbit de jucarii... noi nu trebuie sa ne facem inca griji de-alea. O mana de chei prinse bine pe inel, 2-3 telefoane stricate, 2 mouse-uri, o tastatura cu lipsuri majore, o oala sparta... fac din el un copil super fericit. Jucariilor nu le da nici o atentie, sunt prea blahh...
Ma duc sa hranesc puiul ca de nu imi arunca toate lucrurile in WC. Mare lui pasiune, cum prinde capacul sus cum ia tot ce apuca si zvrrr in toaleta
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!