America (135)
Raspunsuri - Pagina 21
corinadana spune:
La multi ani pustoaicei Alintaroma!!! o viata frumoasa ii dorim.
Ramona nici chiar asa (plaja) este si la noi destul de frigut,60. Noroc ca i soare. A plouat cateva zile, vai ce urat...
Raluca mai are azi scoala si apoi boierieeeee 3 saptamani!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
blackpanterro spune:
Adriuta, rochita e asta
http://www2.victoriassecret.com/commerce/onlineProductDisplay.vs?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=display&prnbr=9G-216412&page=1&cgname=OSCLODRSSWD&rfnbr=5271
Miere, nici eu nu am stiut pana azi ce e un bridge. La mine lipsesc doua masele de o parte si de alta a maxilarului de jos. Din cauza asta masele din spate cad peste locul ala liber si atunci ori trebuie un implant, ceea ce nu se mai poate la mine ca sunt cazute destul de mult, ori face bridge, cam ca o bara intre masele ca sa le tina sa nu mai cada peste gingie. cred ca este si acoperit cu material nu lasat asa.
Nu stiu sa explic foarte bine, sorry...
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
alintaroma spune:
Panteruto, Oana_B, Oana C , Alina- mama lui Lucas, Miericico, Adriuta (sper ca nu uitai pe nime') cite o tuturor si multumiri pentru urari. La noi se opri ninsoarea si sper sa nu mai vina alta. Am mai facut o tura de workout si am curatat si vizuina daca tot am fost trap acasa
Panteruto sexy rau papuceii, vorba Andradei de astia vazui numa' la holiud , dar eu nu ma vad incaltata cu asa ceva mai ales aici la tara s-or uita astia ca la extraterestrii la mine
Haina aia de VS e mortala
Adriuta super piciu tau inseamna ca trebuie inspectata toileta de cite ori trageti apa
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
corinadana spune:
Miere e dinte fals pus intre doi dinti de ai tai care vor fi acoperiti ca sa l tina n mijloc pe cel fals. Ala fals e bridge iar cei acoperiti sunt crown.
Poate nasti de Revelion, ar fi frumos 01.01.!
corina mama Ralucai
corinadana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alintaroma Panteruto, Oana_B, Oana C , Alina- mama lui Lucas, Miericico, Adriuta (sper ca nu uitai pe nime') cite o tuturor si multumiri pentru urari. La noi se opri ninsoarea si sper sa nu mai vina alta. Am mai facut o tura de workout si am curatat si vizuina daca tot am fost trap acasa Panteruto sexy rau papuceii, vorba Andradei de astia vazui numa' la holiud , dar eu nu ma vad incaltata cu asa ceva mai ales aici la tara s-or uita astia ca la extraterestrii la mine Haina aia de VS e mortala Adriuta super piciu tau inseamna ca trebuie inspectata toileta de cite ori trageti apa Happiness keeps you Sweet, Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human, Failures keeps You Humble, Success keeps You Glowing, But Only God keeps You Going |
corina mama Ralucai
alintaroma spune:
Corinadana
Panteruto ma enervezi tare ca asa sexy haine iti iei daca esti asa slabuta eu cu asa rochie as fi ca un salam in tipla
Bridge-ul va arata destul de fiziologic, doar denumirea suna mai tehnic de fapt e ca un dinte care umple spatiul gol. Si eu tocmai mi-am facut doua coroane ca unul din dinti era plombat pe o suprafata foarte mare si i se reduse din rezistenta si imi era frica ca se va rupe. Out of pocket am avut de dat $1,005. Si curatarea aia de profunzime de care spuse cineva ne-o acoperira 80% .
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
miereamara spune:
Am inteles acum.
Faza este ca am si eu o masea lipsa, numai ca lipseste de foarte multa vreme, aveam 9 ani si o dobitoaca de asistenta de la cabinetul dentar al scolii mi-a scos-o fara sa ma intrebe macar dc e de lapte sau nu. Pt un abces! Si nu era masea de lapte, drept urmare am ramas fara ea. Dar cu timpul s-au deplasat dintii si nu se mai vede asa mare spatiul, nu cred ca merge sa imi pun ceva acolo. Mereu m-am ofticat din cauza asta, eu am dantura alba si bine aliniata, dar cand zambesc cu toata gura se vede pauza asta intr-o parte.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
blackpanterro spune:
Oana, daca comanzi geaca aia de la VS uita-te aici, incearca sa folosesti cupoane.
http://www.retailmenot.com/view/victoriassecret.com
Eu asa fac mereu, la orice firma cumpar caut pe net cupoane si gasesc mereu extra % OFF sau free ship.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
Oana_B spune:
Punte dentara parca ii zice pe romaneste. N-ar putea oare Adriana sa iti puna intai brace din aia care misca dintii la locul lor si dupa aia sa iti puna implant? La punte o sa iti pileasca dintii care sunt de-o parte si de alta a golului si...nu stiu, e aiurea sa pileasca dinti sanatosi pt un singur gol. Cel putin asa mi-a zis dr meu de aici.
In Ro (asta era prin 2000) am vrut sa-mi pun implant si dr de acolo mi-a zis ca implantul e cea mai invaziva metoda stomatologica din cauza de suruburi in os dar dr de aici a zis ca e mai invaziva metoda cu puntea pt strica inutil dinti sanatosi. Mi se pare ca makes sense mai mult ce mi-a zis asta de aici. Mai cere info sa te lamureasca mai bine e pacat sa lucrezi dinti intacti.
Sarna de tipul cu cupoane.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
josefine spune:
La multi ani, Alintaroma!
Aveam emotii cu un pachet trimis in ro cu priority, dar s-a rezolvat. A ajuns in Bucuresti:-) Me happy!
Mai, panteruto, ma innebunesti cu dealurile astea. Eu mai astept pana dupa Craciun, iau doar ce e musai acum in weekend.