America (135)
Raspunsuri - Pagina 15
ciuf spune:
Carmen, suna la Consulat si intreaba despre asta. Nu poate sa intre tot cu pasaportul romanesc? cat dureaza sa ii puna viza de Mexic pe el? Stiu ca poate sa faca de urgenta.
Si eu vreau sa sun sa intreb daca pentru Luca trebuie sa ii innoiesc viza in Ro ca va sta mai mult de trei luni.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ocebine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carmenbr Fetele vin si eu cu o intrebare urgenta. Noi in septembrie am devenit cetateni, deci am dat green cardurile. Nu ne-am facut pana acum pasapoarte americane, le avem pe cele romanesti de cetatean roman cu domiciliul in strainatate. Sotul meu trebuie sa plece saptamana viitoare la un job in Mexic si azi a "descoperit" ca nu are pasaport american si nici green card. Poate pleca cu cel romanesc si sa intre cu hartia de la citizenship? Sau ii trebuie neaparat pasaport? Cat dureaza sa il faci in regim de urgenta? Daca aveti ceva informatii despre situatii de genul asta, va raman indatorata. Multumesc mult, Carmen & Ericutz (15.06.2004) Ajutati-o pe Diana! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii! 4 anisori...uraaa! |
Stiu ca se face la urgenta in aceeasi zi, cu dovezile necesare: i.e. bilete de avion, rezervari, etc...uite-te pe siteul de la departamentul de stat unde e cea mai apropiata locatie.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Carmenbr spune:
Anamaria, imi zici si mie te rog care site? E vorba de uscis?
Ciuf, sun eu la consulat. Trebuie sa mai si raspunda.
Multumesc mult,
4 anisori...uraaa!
CRISMIR spune:
DELIA si ADRIANA superbe pozele cu copilasii vostrii de la prima serbare... pt flacai,frumosi foc
ANAMARIA felicitari lui Nicholas,bravo pt locul 2 si lui Alex pt dintisor...fain ca ati chiulit de la munca,masa romantica cred ca a fost cea mai faina de pe ziua aia
LIRIS ce situatie trista si urata,uffff...sper sa iasa bine pt fata si copilas!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
ocebine spune:
citat din mesajul lui Carmenbr Anamaria, imi zici si mie te rog care site? E vorba de uscis? Ciuf, sun eu la consulat. Trebuie sa mai si raspunda. Multumesc mult, Carmen & Ericutz (15.06.2004) Ajutati-o pe Diana! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii! 4 anisori...uraaa! |
Pentru pasaport american uite aici:
http://travel.state.gov/passport/get/first/first_831.html
Anamaria
Carmenbr spune:
Anamaria, multumesc mult de tot.
Mi-a placut "aventura" voastra dupa cadouri. Felicitari lui Nick pentru concurs si lui Alex pentru dintisor. Dar pentru voi ati cumparat ceva de Craciun sau doar pentru copii?
Ciuf, tare faza cu numele de familie al nasilor. Astept poze cu decoratiunile din casa ta, sunt super mereu.
Delia, tare dulce e Rudy. Avem si noi intalnirea cu Mosul la gradinita maine.
Sanzi, pe mine m-a impresionat David. felicitari pentru asa baiat!
Andrada, voi nu aveti serbare? mai crede Marc in Mos Craciun? ce cadou de Craciun i-ai luat?
4 anisori...uraaa!
Ramona J spune:
citat din mesajul lui liris multumesc mult ptr informatii. o sa i le dau. se pare ca el deja a semnat ieri la un avocat actele de divort. ea nu vrea inca sa faca vreun pas pina nu stie ce implicatii legale are. nu are bani, sta in totatlitate pe banii lui, din ce inteleg nici credit carduri sau chestii d'astea. se pare ca pe el l-a infuriat la culme faptul ca a chemat ieri politistii. ea are acum un comportament tipic de victica, biata de ea, se gindeste ca ea a facut rau, ca nu trebuia sa cheme politia etc. s-au certat dintr-un motiv aparent minor, chestia e ca nu a durat mult ca el s-o "lipeasca" de perete, ea si-a pierdut rasuflarea un minut, a pus mina pe telefon si a sunat. asta de fata cu aietelul de 4 ani. care apoi plingea "mami, sa nu-l aresteze pe tati". nu va imaginati ca suntvreun white trash sau ceva de genul asta, el e inginer la cisco, ea e absolventa de engleza. asta e. sa vedem ce va iesi, sa vedem ce e mai bine sa faca. prietenii toti nu prea vor sa ia sides. inclusiv barbate-miu m-a sfatuit la asta. dar nu-mi pasa. eu cred altceva ... Ramona, cu accidentul e poveste lunga. si inca neclara in totalitate. in ziua aia chiar la medic mergeam. deci am ajuns ceva mai tirziu ... bebelusa parea ca e ok la control. |
Sanatate multa, sa fiti bine si tu si bebelusa.
Imi pare rau pentru prietenii tai. Indiferent de motive, dupa cum descrii e foarte nasol gestul lui. Din pacate faptul ca a fost nevoie de interventia politiei s-ar putea sa le dauneze la amindoi.
Ma gindeam acum ca daca politia n-a intocmit un raport el va fi OK, pentru ca nu apare in nici o evidenta ce s-a intimplat. Din cite stiu eu tind sa fiu de acord cu Sinzi, ea nu va putea sa ramina aici.
Sint nervoasa ca individul actioneaza ca si cind el e victima. Asta e, multa bafta prietenei tale.
Oana C spune:
Liris, daca ea nu a facut si semnat raport cind au venit politistii (ceea ce nu cred, pentru ca daca facea, sigur il ridicau pe el) nu cred ca o sa aiba nici o problema, nici el nici ea, la viza.
Din ce ai scris, am inteles ca doar EL are depuse actele pentru a lua GC. In cazul asta, daca ea divorteaza acum, ar putea crea probleme pentru amindoi. Iar daca el nu ia GC si va trebui sa se intoarca acasa, nici ea nu poate sa stea. Daca el era cetatean american, era alta treaba, ar fi putut divorta imediat, si ar fi obtinut si ea actele, fara probleme (am o prietena care a fost in situatia asta).
Asa, eu cred ca mai bine ar fi ca sa se separe pt o perioada, sa vada cum stau treburile. Fara acte de divort. Oamenii se mai si separa, nu-i neaparat nevoie sa divorteze (mai ales ca acum amindoi sint stresati). Dupa ce se mai calmeaza, atunci pot decide daca vor neaparat divort.
Oana si Eva (29 iunie 2005)
Oana C spune:
Anamaria si Sinziana, felicitari pentru baietii premianti!!!
Anamaria, bine i-ai facut spectatoarei infocate! Vreau si eu asa zi cu sotul meu, dar inca nu-i acasa, vine abia miine seara.
Delia, foarte frumusei, si tu si Rudi. Seamana f bine cu tine.
Na, ca nu imi amintesc ce vroiam sa mai zic ... Stiu sigur ca am sa mai raspund cuiva
Noi am terminat cumparaturile pt cadouri. 16 cutii de posta, de la Amazon si alte magazine, de la noi si de la fratele meu!!! din care 15 pentru Eva si 1 cutie pt noi (wii). La inceput era funny, chiar i-am dat fiica-mii sa desfaca unele cutii, ieri i-am mai dat un joc, dar m-am saturat de primit cutii de la UPS, FedEx si USPS!!!!!! Nu mai vreau!!!! Stiu sigur ca mai sint 3 cutii de venit de la soacra-mea Unde sa le mai pun??? Mai avem si niste pungi, din ce am mai cumparat de la magazine. Sa se termine o data Craciunul asta, ca ma transform in Grinch!
Oana si Eva (29 iunie 2005)
ocebine spune:
Sint la a treia cursa pe ziua de azi pina la drugstore si inapoi (n-am alte magazine mai rasarite chiar linga mine care sa aiba ciorapi - asa la 5 minute).
Prima pereche de ciorapi am facut-o harcea parcea la un file cabinet.
Booon. Plec la CVS si ma intorc cu "black shadow"...pun pe picioare...OROARE...sint gri inchis Nu suport ciorapi de alta culoare decit negri.
Plec iar...iau "black mist"...ca am orbu' gainilor...de data asta un gri mai maroniu...
A treia oara vaz ca sint negri...cica "jet black"....nasolica ca sint marimea B si i-am tras pina in vecinatatea gitului...nu-i nimic, in loc de Spanx
PS...asta ca sa o tin pe Andrada la curent...fac play-by-play!
Eu va pup ca am party la servici azi-ULTIMA pe anul asta (rasuflu usurata!!!!!!).
Anamaria