Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (244)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Acum vreo juma' de ora vine fata la noi cu un fular de gat. Noi ne amuzam - vai, face parada modei! 30 de secunde mai tarziu, isi aduce si haina de la cuier. Noi incepem sa radem. Pana la urma incepe saraca sa dea din mana a "Pa -Pa". Ce s-o fi gandit , daca nici acum nu pricep astia ca VREAU AFARA, inseamna ca sunt batuti in cap .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) (Povestea nasterii)
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alehiam

A luat-o din Kaufland Floreasca si a fost destul de convenabila ca pret (25 lei).

Am vazut un ajutor al Mosului in actiune, la curatenie si la joaca. Nu am priceput ce juca el acolo la masuta . Ai un baiat frumos foc, sa-ti traiasca. Cat despre masinuta si noi ne gandeam sa-i luam lui Andrei tot ceva in genul asta de Craciun, dar sigur pretul este cel corect? Mi se pare prea mic in comparatie cu ce am vazut pe piata.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash
Pur si simplu mi s-a parut ca e acolo doar asa, ca n-avea alta treaba. m-a intrebat de 3 ori in 10 minute ce varsta are ghighi.

Pai cred ca nu avea alta treaba ca destul inainte!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Acum vreo juma' de ora vine fata la noi cu un fular de gat. Noi ne amuzam - vai, face parada modei! 30 de secunde mai tarziu, isi aduce si haina de la cuier. Noi incepem sa radem. Pana la urma incepe saraca sa dea din mana a "Pa -Pa". Ce s-o fi gandit , daca nici acum nu pricep astia ca VREAU AFARA, inseamna ca sunt batuti in cap .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) (Povestea nasterii)
12+

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Devylla, esti frumoasa rau !!!

Rox, bravos, sotul tau e super bengos, si eu aveam parte de surprize de-astea, acum e o perioada un pic mai gri dar trece, important e ca stiu ca se poate,materialul e bun .

Ce mai stiti de dna Teo, mi-a zis sa apelez la ea pt. ajutoarele Mosului,dar mi-e sa nu deranjez.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Cam atat cu pauza de relaxare pe forum. Ma duc din nou la treaba. M-am apucat de ordine in camerele copiilor, deja au crescut sacii cu jucarii donate.

Oare o fi ajuns Carpatina&Co? Sper ca sunt bine, abia astept un semn ca sunt cu bine acasa.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Ramona, si ai dus-o afara sau astepti sa invete sa scrie, sa va dea si bilet ?

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andries

si Jetix a disparut din oferta de programe de televiziune

Andries la mine in familie se presteaza doar Minimax. Mi se pare cel mai frumos si educativ canal de desene animate pentru copii. Si Alex era fan Spioanele, Dexter , dar nu o mai las deloc sa schimbe canalul. Stie ca nu are voie si nu mai cere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Rox,super tare sotul tauSa-ti spun drept si al meu gateste muult mai bine decat mine

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Roxana, poate ar fi bine sa-ti faci vaccinul. Este o forma urata de varicela, cu bube pe tot corpul chiar si pe limba apar. Pediatra i-a programat pe copii luna viitoare la vaccin. Ne-a spus ca daca fac vaccinul dar contacteaza boala, fac o forma foarte usoara sau deloc. Cred ca este valabil si pentru adulti. Nici eu nu am facut nici o boala a copilariei si recunosc, uneori ma gandesc cu teama la ce mi-ar putea aduce pitica mea de la gradinita!
Succes cu invitatii si duminica placuta!

Mergi la inceput