Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (244)
Raspunsuri - Pagina 4
cecilia L spune:
SabinaY, sa-ti fie de bine, chiar imi place.
pe Erika si mamaica ei.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Am votata toate printesele, azi s-a modificat imediat votul.
Gabitz pune un link ca sa votam zilnic mica printesa.
Roxana, ma bucur ca a fost super masa e aseara, iar azi se pare ca esti salvata...sa o tina tota asa tati al vostru.
Da, nu cred ca am zis ce am primit, imi doream de mult un telefon
(Nokia), aveam o rasnita care juca rolul de tel.....dar am fost cuminte si a venit mosul mai devreme...nici macar nu am avut timp sa-l butonez sa vad ce poate ![]()
Cecilia si
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Mad ma bucur ca ai trecut pe la noi
, acum ma intorc sa-l vad pe Robertino.
Cecilia si
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Gata am vazut pozele, ce frumos s-a distrat el la kidex
Papanash, asa este sambata si duminica aglomerat si mult fum, mai ales dupaamiaza, eu merg cu Cristi numai dimineata si in timpul sapatamanii, costa 8ron/h in timpul sapt pana la ora 15 parca, chiar nu mi se pare mult fata de alte locuri de joaca.
sigur nu o sa faceti reactii dupa vaccin

Cecilia si
poze noi
asa crestem
gabitz78 spune:
papanash - tinem pumnii sa fie bine dupa vaccin.noi n-am avut probleme dupa infarix, sper sa n-aveti nici voi.
http://www.gradinite.com/site/ConcursFoto/detaliiPoza/380-eliza.html
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
papanash spune:
am venit de la vaccin.DR.Bidiga nu mi-a facut impresie buna. a n-a auzit dereactii adverse la vaccinul asta. si se apucase sa decaloteze. I-am tras mana destul de brusc. Nu mai merg la ea alta data. Pur si simplu mi s-a parut ca e acolo doar asa, ca n-avea alta treaba. m-a intrebat de 3 ori in 10 minute ce varsta are ghighi.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Am uitat de aniversarea lui betty ![]() {bis] La multi ani fericiti impreuna ! Sa fiti sanatosi, sa va iubiti mult si sa va bucurati de tot ce ati realizat impreuna ( incepand cu Mario, fireste Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati Si-apoi un vot sa-mi acordati ! |
Luy saru'mana...pup si iti multumecs din suflet pentru urari
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
papanash spune:
Luy, vad ca s-a modificat modul de votare. se poate vota de pe acelasi IP cu adrese de mail diferite? ca io am si de fata mare,si de maritata,si de serviciu.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
valentina_22 spune:
| citat din mesajul lui gabitz78 prima daca nu va deranjeaza prea tare, as dori si eu 5 stelutze pentru dulceatza mea aici: http://www.gradinite.com/site/ConcursFoto/detaliiPoza/380-eliza.html multumesc frumos. ![]() ![]() gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/ |
votat! bafta in continuare si la cat mai multe voturi!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)
valentina_22 spune:
| citat din mesajul lui devylla Iar eu m-am tuns si vopsit si sunt foarte multumita de rezultat |
Sa-ti fie de bine Sabina Y, te intinereste si iti sta foarte bine, plus ca esti in tendinte!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)

Maria Teodora
( 25 august 2007 )