Mamici anti-stress de ian-feb 2009 (100)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui rein

Alinuk, da, asa auzisem si eu in sarcina cu Petru (prima) ca va fi nelinistit in perioada in care eu nu pot dormi sau ca se va naste exact la ora la care ma trezesc eu in fiecare noapte. Ei, aici chiar ca am avut noroc. In afara de perioada de colici, Petru doarme f. mult, toata noaptea si cateva ore ziua, De fapt asta e partea cea mai buna cu el, ma pot odihni si eu in timpul zilei daca simt ca nu mai pot.

rein

nu stiu exact ce inseamna 'perioada de colici'..

Insa faza cu trezitul lui bb ..ca o obisnuinta la programul mamei de dinainte de sarcina, eu cred ca se refera la prima perioada (max 3 luni)..pana metabolismul intra intr-o rutina si intr-uh program construit si de parinti (nu depinde numai de bebik... inca sper eu!).
In mesajul anterior la aceasta perioada a primelor lui luni de viata ma refer.

cu Teo a functionat la noi. Pana la doua luni si o sapt se trezea doar la 3 dim sa pape si apoi la 8-9 dimineatza cand ne trzeam si noi. Iar de colici nu prea am stiut..sau nu i-am bagat in seama (daca a avut nu erau din aceia care sa-l chinuie)

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Buna dimineata si de la noi!

Am reusit ieri sa mergem la doua petreceri, una dupa alta, mancarica buna,muzica...a fost frumos,dar am ajuns acasa obosita rau. Mai am doua ptreceri, una chiar de Craciun si una inainte un pic, sa vedem dc vom mai fi in aceeasi formula pana atunic.

Kilograme...cred ca vreo 18 (incluzand mancarea de aseara), doesn't matter, cunoscandu-mi metabolismul, o sa le dau imediat jos, am gym in complex, macar o jumatate de ora pe zi ma sui pe aparatele alea. De condus, conduc ca nu am incotro, aproape in fiecare, dar a devenit cam incomod si imi e si un pic frica mai ales ca aici se circula cu viteza mare in oras pe anumite portiuni (cam 80 km/ora).

Aidan nu prea ma deranjeaza noaptea, se trezeste si el cand merg eu la baie, dar se foieste un pic in burtica si adoarme la loc. Ziua are el program de box cu ficatii lui mami.
Eu noaptea dorm cu o bustiera/sutien sport, desi nu am avut pic de colostru pana acum, dar ma simt mai bine...nu mi-au crescut sanii (slava domnului ca deja aveam cupa D inainte de pregnancy, acum poate ca am un DD)

Eu ma simt mai bine acum in luna a noua decat in lunile anterioare, poate unde mi-au disparut arsurile si pot sa respir mai bine, cert e ...ca arat ca un elefant,dar ma simt usoara ca un fulgulet, azi avem program de spalat mochetele in toata casa si gata....ma linistesc si eu, teza aproape am terminat-o, saptamana viitoare nu mai am nimic de facut.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Ledi, cred ca este dopul dupa cum descrii tu. Asta inseamna ca poti naste in intervalul 24 ore - 2 sapt. Eu de exemplu am nascut in 24 ore

Alinuk, mare dreptate ai cu programul lui bebe din burtica. Asa a fost si la noi, bebe Ana cuminte noaptea in burtica, dupa nastere se trezea la 3.30 si apoi pe la 8.00. Cred ca de aia am si avut curaj sa mai fac unul...insa se pare ca bebe 2 nu o sa fie asa...se misca mult noaptea si ma si trezeste de cateva ori..

Noutati despre mine....nu prea grozave:
M-am deranjat la stomac, am scaune dese si ff apoase, am stari de greata, ma doare spatele....o fi o simpla indigestie sau vreun semn??
Voi ce ziceti?? Ca tare mi-e teama...nici bagajul nu l-am facut..

37+ cuADINA-IOANA
AMR 3 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Alinuk, am uitat sa-ti zic in mesajul trecut....DISTRACTIE PLACUTA la party-ul de pitici!!!

37+ cuADINA-IOANA
AMR 3 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

Leditia, ar fi normal sa nasti, avand in vedere faptul ca ti-a scos cerclajul, nu? cine stie...poate pana la urma poti manca de toate pana la craciun, ca trece perioada de regim de dupa cezariana ;) ai grija de tine!
Alina, si tu cu semne...eu zic sa iti faci bagajul asa incet incet :)

la mine maine se implinesc 36 sapt, o sa il sun pe dr sa vad cand sa ii fac o vizita sa vedem cum e colul. sincer...sper sa fie destul de scurt cat sa ma programeze la nastere declansata in sapt cu craciunul, si destul de lung cat sa reziste pana atunci...ca altfel, nasc cu dr de garda si la noi in oras, nu e un lucru de dorit...

35+ DAVID

Mergi la inceput

Delia, o sa incep sa-l fac...am strans tot ce trebuie numai ca nu le-am bagat in geanta..ma crezi ca am emotii mari cand ma gandesc ca voi incepe se strang?!...adica, chiar o sa nasc???!! IAR??
Sa fie asa cum iti doresti maine, sa ne ti la curent. Important este sa fie bb bine si tu la fel...

37+ cuADINA-IOANA
AMR 3 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

hehe fetelor, numai sa ne anuntati si pe noi

sincer, nu mi-ar displace nici mie sa nasc inainte de craciun si sa fim toti 3 acasa cand vine mosul. da asta nu depinde de mine, numai de bb, care acuma imi cauta prin coaste asa ca slabe sanse

36+ cu Stefan Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Alina,eu sper sa nu nasc chiar in 24 de ore!
Chiar mi-as dorii sa mai stea macar sapt asta care vine...sau macar sa mai astepte nitel ca mai am 2 chestii de luat pt bagaj.:))
Eu zic sa-ti faci bagajul,ca tu deja esti in 37+ si uite cum iti faci planuri de shopping,de una alta si te pomenesti ca nasti!

Delia,sa fie intr-un ceas bun cand o fi si sa fiti bine amandoi.

POZE CU NOI
Minunea mea
36+ cu David Christian

AMR- 11zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Alinuk, da, tot la perioada de inceput m-am referit, la noi a durat vreo 3 luni pana sa intre in programul normal de somn. Cat despre colici... nici nu-ti doresc sa experimentezi. Las' ca si al doilea bebik va fi cumintel ca Teo.

Ai dreptate in legatura cu muzica de pus lui bb din burta. La prima sarcina am avut de facut lucrarea de disertatie la master in sapt 28-36. Si ca sa nu-mi distraga atentia cu tumbele lui ii puneam muzica la casti prin zona colului. Pe langa faptul ca asculta cu atentie si ma averiza numai ca s-a terminat CD-ul in acea perioada s-a intors in pozitia de nastere si asa a ramas pana am nascut. Si acum asculta cu placere Cesaria Evora si Enya.
Maai dar uitasem, noroc ca mi-ai amintit de asta. O sa-i pun muzica si burticii 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Mama fetelor..am niste emotii!Maine poimaine mai apare cate un bebe si se umple listuta de licuriciEu raportez o zi destul de buna, am avut de dimineata senzatii ca la menstruatie, dar mi-au trecut, deci mai e de asteptat. Sa dea domnul sa avem cu toatele o nastere usoara!

Justme 36+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Mergi la inceput