Mamici anti-stress de ian-feb 2009 (100)
Raspunsuri - Pagina 7
mvb spune:
Felicitari Billy pt licurici!Sa va dea Dumnezeu sanatate si sa va bucurati de frumusetea vietii!
Cata, de Craciun trebuie sa pui sub brad si un cadou pt ANA MARIA, asa ca refacere rapida ca ai treaba maamico!
Cine mai pune cadouri sub brad pt BB?
Alina si Botosaniul voteaza pt SOFIA MARIA. Daca BB era fetita, asta era numele pe care il alegeam sau Ioana Maria.
Am si eu niste emotii pt miercuri cand ma duc la control......ma rog sa-l mai tin pe BB pana de Craciun.....mi-ar placea sa se nasca in zilele de Craciun.......vreau si eu un craciunel mic!
MONICA 36+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
AMR 4 saptamani Ole, Ole... Hai Bebelule!
DarkBendis spune:
'Neata catre amiaza fetelor!
Ma tot uit la listuta noastra, ce frumos incepe sa se lungeasca cu licurici Sa creasca mari-mari si sanatosi, mamicile lor sa aiba laptic mult si sa se recupereze repede
Eu am acasa un viitor tatic pe care-l doare taaare capul - a avut ieri petrecerea de craciun cu colegii si uite ca acum sufera.
Alina, mie imi place mult Sofia-Maria.
Porumbita, sa stii ca am avut si eu o perioada cand ma durea "sub coste" mai ales cand stranutam. Si intr-adevar era vorba de un nerv presat/muschi intins (asa mi-a explicat medicul de familie) si a trecut. Oricum, vezi si tu, daca crezi ca e nevoie pomeneste la control de durere, ca doar fiecare dintre noi e diferita.
Pusyketa, ma bucur ca esti bine si bebe la fel. Tin pumnii pentru joi.
Selene, sper ca toate-s bune, draga mea
Cu dormitul... eu nu am probleme...le dorm ca ursu' in barlog. Ma trezesc cam o data pe noapte sa merg la toaleta, si cam atat. Cam greu sa ma misc de pe o parte pe alta, dorm cu o pernuta la burta si ca Selene... fara prea multe pe mine. Las' ca o sa vina in curand vremea sa purtam si camasi de noapte/pijamale , si budigai din aia in care sa incapa tampoanele... si sutiene cu breastpads (am 2 pentru dormit, cadou de la o amica). In rest... toate bune... mai cate un heartburn sa nu fie totul 100% da' nu ma plang... iau Gaviscon si trece.
Rein, pai tu chiar ai "luat" f putine kilograme.
Mmmm panini for breakfast... bun lucru
Dark Bendis
36+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 4 SAPTAMANI!!!!!
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
rein spune:
Dark, eu nu am vrut sa fie asa dar indiferent de cat mananc nu ma ingras. E adevarat ca si in aceasta perioada selectez, adica mai fara paine, nu prea gras, nu junk. Dar problema mare este somnul care nu mi se mai lipeste de gene, pot sa-mi pun o mie de perne, nu-mi gasesc pozitie sa dorm. Cred ca am adugat practic numai bb+placenta+lichid+supliment sange.
E super ca poti dormi, chiar e bine sa o faci daca ai timp, dupa aceea nu prea mai gasesti ragaz.
Alina1976 spune:
Helo la burtici,
Eu am avut o noapte GROAZNICA...de fapt in ultimele saptamani tot asa e...dar parca aseara a fost si mai si..
Exact ca si Porumbita si Selene, nu mai pot dormi pe nici o parte, imi vine bolul alimentar inapoi (care o fi ala ca seara eu nu mai pap de ceva timp)...imi vin gaze inapoi, am aceeasi durere intepatoare...e nasoala rau luna asta...ultima. Parca la prima sarcina nu a fost chiar asa....sau nu mai tin eu mine...nu stiu.
Ideea de baza e ca de abia astept sa scap.
Ma simt fizic epuizata, parca am taiat o padure si am sapat si vreo 2 santuri.
Si acum vin sarbatorile...si am chef sa ma duc la shopping, sa fac pregatiri...asa cum fac eu in fiecare an. Dar corpul nu ma lasa...Ledi, si tu spuneai ca pt tine Craciunul este cea mai frumoasa sarbatoare dar ca si mine acum nu prea ne mai putem gandi la el asa ca in altii ani.
Merci pt votul vostru unanim pt Sofia-Maria. Acum sa vedem daca il conving si pe tati
37+ cuADINA-IOANA
AMR 3 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Ciufik spune:
BINE AI VENIT ANA-MARIA!
FELICITARI MAMI - BILLY SI TATI DE ANA MARIA!
Se pare ca e odiseea surprizelor! Licurici cu personalitate!
Si care trimisesem agitatele pe tusa, ca asa mi-a zis Billy, am avut eu un feeling...
Alina si mie imi place Sofia Maria.
Ledi - Christian zici? fff frumos
Andreea
Leditia spune:
Alina si eu ma simt epuizata,ma dor toate cele,dorm prost de multe luni,noptile ma trezesc,ma dor oasele si soldurile de-mi vine sa plang,nu-mi gasesc nici o pozitie in care sa ma simt confortabil..Noroc ca nu mai e mult si uite ca mi se zice sa profit de perioada asta,insa nu pot,caci nu ma simt bine si nu pot dormi.
Acum,intrebarea mea...cred ca azi dim am eliminat din dop.Dar nu era o bucata gelatinoasa cum tot aud,ci seamana ca o seretie mai vascoasa galbuie-maronie.Precizez ca e prima data cand vad asa ceva.Eu zic ca e dop,cele care ati nascut ce ziceti?
Acum imi tot zic ca trebuie sa stea acolo pana pe 24-25,dar nush zau..ma doare burta ca la ciclu,azi noapte simteam niste dureri ca niste cutite..iar azi dim am descoperit si "secretia" aia.,.Totusi sper sa mai stea piticul in burtica pana atunci,numai bine se mai grasuneste si el..
La Craciun nu ma mai pot gandi,ma gandesc la operatie,la bb,la ce va fi...Si ma gandesc ca o sa salivez la mancarea de Craciun,in timp ce eu voi manca zeama de supa si iaurturi..bleah..Asta e,sanatosi sa fim,ca-mi iau revansa la Craciunul viitor :)
mvb,lasa,bb sa vina cand vrea el,acum cu cat e mai aproape de dpn,cu atat mai bine
POZE CU NOI
Minunea mea
36+ cu David Christian
AMR- 11zile.
alinuk spune:
care atenta aici la podiumul de elefantzica??
hmmmmmmm...se mai baga cineva in lupta dreapta cu mine? am pus 27
cu toate astea dorm bustean noaptea, nu am arsuri din alea (de fapt niciodata nu am avut, nici nu stiu cum sunt), merg la cumparaturi singurica - inca mai conduc..pe distante scurte ce-i drept, dar conduc - mai il iau in brate pe nazdravanul Teo cand simt ca are nevoie de asta.. in fine
...cred ca sunt eu mai optimista si privesc in general partea plina a paharului.
Chiar ma bate gandul sa merg la party ul de fine de an de la serviciu. Singurul lucru care ma retine este muzica si basii puternici - ca se canta si danseaza pana'n zori (asta stiu din exp anilor anteriori. In 2006, cand eram gravi cu Teo am fost...insa eram in 34 de sapt...acum as fi in 37. O sa vad cum ma simt miercuri si poate ma duc.
Vreau sa va spun ceva, fara sa am intentia de a va demoraliza ...din experientele mai multor mamici (nu e insa o regula)..asa cum va (sau nu va) treziti voi noaptea acum...asa se va trezi si bebikul dupa ce se va naste
Nu port sutiene/bustiere nici cand ies afara, decat rar in functie de cat de decoltata/transp e bluza. In general nu prea port (pe timpul alaptarii purtam caci tb sa tin cumva absorbantele acelea).
..ii spuneam si lui Rein pe PM. Fetelor vorbiti cu bebeii. Spuenti-le ce va doare.... sa se dea mai la dreapta sau mai la stanga, ajutati-i cu mangaieri si muzica eventual.Chiar daca nu va zic lucruri noi, incerc sa le reamintesc.
Eu pe cand avea circulara de cordon ii explicam ce bine ar fi pt amandoi sa si-o scoata..cu detalii In fine e bine sa comunicati cu bebelushul inca di burtik..si voi si taticii. Unele dintre voi o sa fiti poate surprinse sa vedeti ca recunoaste vocea tatikului...si ca se linisteste cand o aude... i se pare familiara/intima!
dupa amiaza linsitita va doresc
Noi avem un party de pitici
Incep stelutzele de 2007 sa-si serbeze doi anisori (vorbesc desigur de gasca lui Teo)... si cum am pastrat legatura cu ei si cu mamicile de ian/febr 2007 .. vorbim, ne vedem in continuare... suntem invitati la ziua unuia dintre pitici!!
Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
Ileana Cosanzeana spune:
Leditia, eu stiam ca de la eliminarea dopului gelatinos (daca asta a fost la tine, ca si eu ma intreb cum o arata...) mai pot trece pana la 2 saptamani pana la declansarea nasterii.
Daca ti se rupe apa trebuie sa nasti in decurs de 48 ore.
Eu zic sa fii atenta la frecventa durerilor, daca se intetesc suna-ti doctorul pentru mai multa siguranta. E greu sa-ti dai seama de semnele prevestitoare nasterii, mai ales prima data cand suntem asa de tensionate...
Eu ma odihnesc destul de ok noaptea, cu exceptia vizitelor la toaleta si a sedintelor de transpiratie abundenta. In schimb m-am deprimat aseara cand am vazut ca mi-au aparut vergeturi din acelea rosiatice pe coapse, desi ma incadrez in limite "acceptabile" la luarea in greutate, 9kg la 36+ sapt....asta e imi zic....
Felicitari pentru Billy, sa-ti creasca mare fetita!
Ileana 36+ cu
rein spune:
Alinuk, da, asa auzisem si eu in sarcina cu Petru (prima) ca va fi nelinistit in perioada in care eu nu pot dormi sau ca se va naste exact la ora la care ma trezesc eu in fiecare noapte. Ei, aici chiar ca am avut noroc. In afara de perioada de colici, Petru doarme f. mult, toata noaptea si cateva ore ziua, De fapt asta e partea cea mai buna cu el, ma pot odihni si eu in timpul zilei daca simt ca nu mai pot.
Leditia spune:
Ileana vergeturi am si eu pe coapse si pe sani,arata groaznic si desi m-am dat cu Mustela uite ca tot au aparut.
Oricum tu ai luat putin,de rein nu mai vorbesc...eu deja am 13-14kg(cred ca am pus numai aseara 1kg dupa o imensa banana split facuta de sot)Incerc sa profit si eu acum,ca de piftii,sarmale si cozonaci se pare ca n-o sa ma pot atinge..Stiti ca sapt trecuta vorbeam ce vom gati de Craciun?Ei uite,ca scap de bucatarit anul asta de Craciun :)))))
POZE CU NOI
Minunea mea
36+ cu David Christian
AMR- 11zile.