Mamici anti-stress de ian-feb 2009 (100)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza..si eu trezita de la 5,mai e cineva asa matinala??
De cateva luni ora 5 e ora de trezit dim,dus la baie,etc..apoi cu ceva noroc poate adorm la loc,in ultimul timp nu-mi mai "surade" norocul asta,asa ca la 5 dim iau micul dejun,beau cafelutza..Oare brotacelul meu la ora asta o sa-mi dea trezirea cand s-o naste?Ca mereu e si el treaz..

POZE CU NOI
Minunea mea
36+ cu David Christian

AMR- 12zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Buna dimineata.
Sa ne traiasca licuricii.

Alina si mie imi place Sofia.

Leditia eu bag matinale pe la 3 .

Daiopri felicitari pentru dintele motanului. Sa te rezolvi cu mister H. Si cu kg nu e asa rau eu la prima am luat 22-23. Si acum daca pun si surplusul tot pe acolo ajung.

Criss multumim, chestia cu spalatul cu ulei nu o stiam.
O zi buna sa aveti!

29+ cu Fabian si Dorian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusyketa spune:

Wooooooow,wooooooow!

Incepem sa ne inmultim....Billy,sa-ti traiasca,sa te bucuri de fetita si sa fie sanatoasa! Ultima data cand am intrat ma miram ce putin mai ai.....

Va rog,sa-mi dea si mie cineva o parola unde intrati voi sa puneti poze si nr de tel,sa intru si eu sa va transmit numarul meu de tel.

Ma bucur sa citesc vesti bune.Merg si eu la control pe 20,am fost si joi,e totul ok.O sa cam stau cu inima cat un purice,ca doctorita pleaca de sarbatori,dar speram sa stam linistiti.Pana pe 24 ianuarie mai e......N-o fi 24,o fi cu vreo 2 sapt mai devreme,dar macar sa nu fie de sarbatori.

Fetele cu bebelusi,pana atunci,o sa ne povesteasca despre ele si bebelusii lor (daca vor mai avea timp),iar noi ne documentam.

Inca o data,sa va traiasca fetelor! O sa fim o gasca mare!

34+

VINE BEBE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

buna pusyketa, n-ai mai dat de ceva timp pe la noi

ti-am trimis eu mailul si parola

36+ cu Stefan Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976

Fetelor, am o maaaare problema...sau mai bine zis, avem (eu si tati).
Nu ne putem hotari 100% la un nume pt.bebelina...si toata lumea face misto de noi ca se naste fata si noi nu stim cum sa-i spunem.
Avem cateva variante, va rog spuneti-mi parerea voastra.

1. Adina Ioana
2. Adina Maria
3. Sabina Maria
4. Sofia Maria

37+ cuADINA-IOANA
AMR 3 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

eu as merge pe Sofia Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisspoliss

Felicitari Billy pentru fetita grasunica!!!!!!!
Alina, si mie imi place Sofia-Maria enorm
Fetelor, am fost la un curs de mou-nascuti, adica cum sa pui scutece, sa faci baie si sa faci masaj la bebe..a fost asa de emotionant sa ma joc cu papusile alea... Datr ne-a zis ceva interesant, vroiam sa va zic si voua. Ne-a zis ca cel mai bun e uleiul de masline ptr masaj, si ala se face inainte de baie. Si ne-a mai zis sa luam o sticla mica de ulei la spital in bagaj deoarece primul caca( ala negru si lipicios)e greu de curatat de pe fund, si daca pui un pic de ulei nu te doare capul, se rezolva mult mai usor...am zis sa va zic si voua.

Crisss 33+

criss ce fel de ulei a recomandat? stiu ca sunt mai multe feluri de uleiuri

eu de ex folosesc unu extra virgin (seara ma dau pe soldurim fund burta si sani cu ulei de masline si dimineata dupa dus cu crema)

Mergi la inceput

eu din pacate inainte de 12 nu mai pot adormi... apoi la 3 (marja de eroare 10-15 min in plus sau minus) ma scol.... fara exceptie,... apoi mai deschid ochii odata in jur de 6; dc e zi de munca la 8 fara ceva ma scol daca e duminica mai lenevesc in pat pana la 9...

si traspir f rau noaptea, macar odata schimb pijamalele... desi in camera nu e cald, merge si umidificatorul juma de noapte si spre dimineata mai deschid si cate 5 min fereastra intre turele de mers la baie...

pe mine ma doare extrem extrem de tare sub coaste in dreapta... e un punct acolo care e extrem de dureros... mai ales cand stau la orizontala... nu imi dau seama ce poate atinge copilul acolo... dc aveti vreo idee ce as putea face sa nu mai scad durerea e binevenita

in rest burta zici ca e umflata cu pompa... macar nu s-au mai repetat arsurile (au fost doar cateva episoade si dc nu mai revin ma declar norocoasa);

bb parca nu mai e chair asa de activ; adica il simt din cand in cand dar nu chiar ca sapt trecuta...

sunt in schimb la jumatate cu tratamentul cu ovule Canasten (mai am trei de luat) dar mancarimile la exteriror nu au trecut.... si evident ca noaptea ma supara cel mai tare...

tipa de la lamaze ne-a povestit si ea ca in spital sa ne facem tampoane din vata infasurate in tifon nu pt ca always si alte nu ar fi bune ci pt ca fiind tratate cu diverse susbstante te pot irita, maiales dc ai nascut natural si faci epizotomie... asa ca de cand cu colpita asta micotica ii dau dretate; pt ca pielea la dnei arata tare iritata si ma irita si mai tare tamponul daily (la care nu am cum sa renunt mai ales acum de cand pun seara ovule) am facut si eu astfel de mini tampoane (cu tifon steril) si vreau sa zic ca e intradevar mult mai "soft" pt piele....

vroiam sa va intreb...

voi dormiti cu bustiere/sutine + aparatoare de sani ca eu cel putin odata la 3 zile ma trezesc ca e pijamaua fleasca in dreptul sfarcurilor (de fapt mai mult la dreptul)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

'neatza burticutze,

Cami nu prea am ce sa-ti spun, ca nu am reusit sa aflu mare lucru, fiind destul de frig afara, mamicile nu au coborat la , iar cu infirmierele sau asistentele nu am reusit sa vorbesc, ca a fost o nebunie pe acolo.
Alina si eu as merge pe varianta Sofia Maria.
Daiopri felicitari pentru dintele motanelului. Nu cred ca e valabila chestia cu numarul batailor inimii.
Lisa nu inteleg de ce sa spuna finii fratelui tau ca-i copiati, daca voua va place!

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

30+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Porumbita, si pe mine ma doare undeva, sub coaste, si tot in dreapta. Eu stiu ca nu bebele atinge neaparat ceva pe acolo, ci poate fi presat un nerv, din cauza pozitiei copilului (daca te doare si cand nu misca bebele) sau a pozitiei tale, in pat, pe scaun... Eu am dormit stramb azi-noapte si acum ma doare in dreapta, la coaste, evident... Si ma culc pe la 1-2 noaptea, ma scol pe la 4, apoi pe la 6, dorm foarte rau, mai ales din cauza patului si apoi a faptului ca bebelina nu ma lasa sa stau decat in pozitie semi-intinsa pe spate, cu doua perne mari... Lateralele ii displac profund... Ma mai lasa durerea daca masez locul respectiv sau stau cu bratul drept lipit de locul dureros...

Eu nu dorm cu sutien / bustiera / tampoane de san, pentru ca nu le suport de nicio culoare, nu le-am suportat niciodata, lenjeria intima imi da strambaturi, cand e musai s-o folosesc... Dar mie nu-mi mai apar nici macar picaturile de colostru, nimic... Mi s-au ingreunat si lasat sanii, asta e foarte adevarat... Bine am zis eu, ca mi i-oi culege de pe la buric...

cu Daria Nandini

http://bd.lilypie.com/TkNWp3.png

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

asa e, doare si cand nu misca bb... nu merge faza cu masatul ca am incercat si doare indiferent de pozitie (culcat, in fund, in picioare);

daiopri voi nu suneti siguri ca e baietel? sau imi scapa mie ceva?

Mergi la inceput