M-am hotarat.........adoptie(56)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrada77 spune:

Azi am dat un interviu pt PROTV Constanta,am vorbit de adoptie,de problemele pe care le-am intampinat,o sa fie maine reportajul,nu stiu daca o sa-l dea national.
Oricum,am vorbit si cu Protv Brasov,au pus si ei ca vor face un reportaj despre adoptii,dar pe mine ma interesa ingerasul meu din Valea Plopului,si nu cred ca ma va putea ajuta cineva vreodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniroc77 spune:

As dori si eu datele contului sa vad si eu pozele micutilor vostri.Seara nu ma culc pana nu citesc ce ati mai facut.Eu sunt educatoare ,iubesc enorm copii si sunt si o mamica fericita cu doua printese.pentru toate femeile care iubesc si isi doresc un copil prin orice metoda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

aniroc77 ma bucura mult sustinerea din partea ta, insa te rog mult de tot sa nu te superi daca nu voi da datele, deoarece acest cont a fost creat in special pentru mamicile care nu au voie inca, din motive lesne de inteles, sa publice orice date referitoare la puii lor.
Tocmai de aceea te rog inca o data sa ma ierti, dar atunci cind adoptiile vor fi finalizate, acele poze vor fi cu siguranta la semnatura fiecareia dintre noi.
si numai bine, sa-ti traiasca comorile si sa fie sanatoase, fericite si iubite!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

misha criss, da m-am pus in locul lui bubu...am depus dosarul, am facut cursul. astept atestatul.
faptul ca poti sa iei un copil inainte de a avea atestatul mi se pare ca acesta (atestatul) e dat la 'kil' cumva...adica chiar e degeaba?! mi s-ar parea ca pun carul inaintea boilor sau chiar mai mult mi s-ar parea masochism curat sa vad copiii inainte de a avea toti pasii normali parcursi.
nu sunt naiva si nici nu ma imbat cu apa rece, mi-am spus doar parerea.

looking for my sunshine
+13

www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica

"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie

Mergi la inceput

Masochism e putin spus. E curata NEBUNIE! Si credeti-ma pe cuvint. Sa tii un copil in brate si sa speri DOAR ca va fi al tau, te poate deregla pe vecie.
Stiti vorba aia din anumite reclame:"nu incercati asta acasa"? Se aplica perfect si in cazul asta.

Acu' faptul ca m-am facut verde-albastra la par, o fi vreun semn?

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Crisis, e o superbitate de copil. E perfect! Lupta pentru el si fa tot ce depinde de tine.
Dar, sfatul meu, pastreaza acolo, undeva, un coltisor de inima neatins, in caz ca nu va fi sa fie.

Abia astept ziua in care iti voi scrie "sa va traiasca". Doamne ajuta!

Pup fetele toate!

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Buna fetele.Nu am mai scris de mult timp, dar va citesc aproape zilnic.Urmaresc etapele prin care trece fiecare, rad si plang odata cu voi.Eu nu am inceput inca procesul de adoptie, dar sper ca anul care vine sa-mi dea mai multa putere si intelepciune si sa-mi indeplinesc si eu visul de a fi MAMA.
Crisis, ma bucur ca ai gasit un bebe pt care merita sa lupti.Sunt alaturi de tine si ma rog sa-ti fie drumul scurt si usor catre puiul tau.Iti doresc din suflet sa spui cat mai repede aici pe forum "fetelor sunt MAMA.
La fel le doresc si celorlalte fete care si-au gasit puiutii, dar si celor care inca ii mai cauta.
Va pe toate si va doresc toate cele bune si SARBATORI FERICITE alaturi de cei dragi voua.
Cu mult drag SoriLea.

SoriLea

Mergi la inceput

SoriLea si Sarbatori Fericite si tie. sa dea Domnul sa vii si tu cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Crisis trebuie sa fie bine in continuare, lupta.

Fetelor nu ma asteptam sa ma judecati chiar asa.
Maria, chiar nu am nici o vina ca am cunoscut copila inainte de a primi statutul de parinte adoptator.
Stiu, copilul este pentru adoptie, iar mama a semnat deja...m-am interesat.
Am fost la Director astazi cu acordul maternalei si cu acordul ei i-am dat si numele, stiam ca-i pot face rau, insa cum v-am spus a fost optiunea ei(maternalei).
Acelasi lucru mi l-a spus si dir. ca si voi, sa nu ma implic prea tare ca nu stiu ce surprize voi avea. Cum o vrea DD. Nu incerc sa fac nimic in afara legii, credeti-ma gandesc destul de matur, doar vreau s-o vad din cand in cand fara sa ma ascund.

V-am spus tot ce am gandit si credeti-ma nu vreau sa fac rau nimanui,
Daca asta am dat de inteles, imi pare rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Multumesc mult Misha, la fel iti doresc si eu tie.
Sper ca anul care vine sa fie mai bun pt noi, noi cele nu avem inca bb.
Imi place ff mult sa citesc ceea ce scrieti voi aici, pt ca numai cele care ne dorim un bb, stim ce simtim cu adevarat, si numai aici putem gasi intelegere si cuvinte de incurajare.
Am sa va citesc si in continuare cu acelasi interes.
Va pup pe toate.

SoriLea

Mergi la inceput