Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (143)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isaelena spune:

MAV cum sa ma supar? e na1 bine ca mi-ai spus, orice fac gresit spuenti-mi! ca eu nu prea stiu ergulamentul, ca nu l-am citit de ce sa mint! Multumecs ca mi-ai zis!
Si intradevar imi sunteti de mare folos! si ma bucur, si va multumesc ac m-ati primit printre voi1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Bebe meu are pb asta cu soldul si am fost la medlife la dr Spataru Radu pt consult ortopedic si la dr Stamate Mircea pt eco sold. Ambii sunt foarte buni.

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Mirela, sa-ti traiasca puilui mic si tu sa te refaci repede!
fetelor, nu v-am spus...trebuie s mergem cu printesita sa facem o ecografei de sold, pe biletul de externare scrie sold cu risc...pana atunci o tin cu 2 pampersi si mai trebuie si un consult ortopedic.
Ce imi recomandati?Aveti idee de medici buni in acest domeniu?

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)

Primul nostru
http://good-times.webshots.com/album/563960730wsIJMS

Mergi la inceput

Intrebare si de la mine, nu va suparat ca va intreb dar: de ce au bbei probleme cu soldurile? de la ce? si cum depistez daca bblina mea are aceasta problema?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

1. Nici eu nu i-am dat ceai pana acum si nici nu am de gand. Il indop cu laptic
2. Prichindelu meu a inceput sa gangureasca asa un pic de vreo 2 zile

Citat:
citat din mesajul lui mar_ysa_28

Eu ii dau vigantolul direct in gurita inainte de masa... ca oricum plange de foame si sta cu gurita deschisa. Ma gandesc ca daca ii dau imediat sa manance inghite si laptic si vigantolul nu ramane in gurita....

Fetelor eu am 2 nelamuriri:

1. Voi dati ceai bebelusilor? eu nu i-am dat deloc pana acum...citisem undeva ca nu e bine si am ramas fixata...
2. Mamicilor copilasii vostrii au inceput sa gangureasca? pitika mea nu zice nimic si voiam sa stiu cand sa ma astept la primele sunete (bineiteles in afara de plans )

Denisa, proaspata mamica cu fetita dulce Leyre Alexandra 08.11.08

Fotografii noi cu printesa noastra http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/

Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)

Primul nostru
http://good-times.webshots.com/album/563960730wsIJMS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Babyzapi, cat avea bebele tau cand ati fost la consult?Care a fost concluzia?Sunt programari multe sau se poate face in cateva zile?Cat au costat ambele consultatii?
Isaelena, mi-au spus in spital ca e posibil sa aibe ceva la sold din cauza pozitiei din burtica, a fost sarcina pelvina.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

Mergi la inceput

Ramo Merci de raspuns! cate probleme au si bieti bebelusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Buna fetele...I am alive chiar daca nu apuc sa scriu...am avut si eu acum citeva zile o mastita de toata frumusetea...abia de am scapat de cutit...inca iau augmentin vreo 2 zile..pitica este ok...are si ea ceva colici de vreo 2 sapt. dar ii tinem inca sub control si abia astept sa trecem de 3 luni sa scapam de tot de ei..Isa incepe si ea sa devina comunicativa..gingureste, zimbeste foarte des, fata de cum era Bia...este insa haplea la mincare si vrea sa ii curga repede si se satura la fel de repede...nu suge mult...nu reusesc sa o pun sa suga mai mult de 10 min. orice as face..Momentan are niste colici mai puternici, probabil si de la augmentinul meu, dar mai am o zi jumate sa iau si scap...si acum rasuflu usurata cind imi dau seama ce rau era sa o imbulinez cu sinul sting! Mi-am promis ca nu mai fac greseala sa nu golesc bine sinul si sa las sa se stringa de la o zi la alta!
Felicitari noilor mamici...si acomodare rapida la noul statut!
Am si eu poze cu mindra in album...sotul e gelos ca cica nu seamana deloc cu el...fata de Bia...deh...acum avem si noi cite una care seamana cu fiecare
Mar_ysa_28 si eu ii dau vigantolul direct in gura..3 pic. ca o alaptez! Ceai i-am mai dat de fenicul, chimion si anason, de care beau eu..in el pun bonisan..pina acum vreo sapt. nu prea vroia deloc...cam de o saptamina a inceput sa accepte si cite 20 ml intre mese..cind are chef...de obicei bea putin insa!
BraveGirl am fost ei eu cu pitica la mall acum o sapt...pe vremea asta nu am iesit inca de citeva zile cu ea ca mi-a fost rau iar azi chiar nu a fost de iesit..urita vreme! Bag seama ca sunt mai precauta decit la Bia, probabil mi-e frica sa nu raceasca, mai ales ca Bia e cam mucioasa de 2 zile si mi-e sa nu ia si asta mica ceva!
Tare as vrea sa stiu dc Alexutza26 nu a mai nascut la Elias..sper sa fiu pe faza cind scrie sa aflu motivul.
Hera eu nu cred ca ajung luna asta la Elias ca am multe de facut si plecam si din Bucuresti..poate imi dai un pm cu ce ai de gind sa cumperi sau cotizezi la doc../...eu inca ma gindesc ce si cit!
Mav, dar daca dupa ce ii dau in gurita pic. de vigantol ii dau sinul si suge, tot asa ramine pe mucoasa vigantolul? Ca mai bine il pun in lingurita si storc citeva pic de laptic.!Habar nu aveam!
Ramo si eu folosesc la 2-3 zile batista bebelusului sa ii scot mucozitatile..mi se pare mai putin traumatizant decit sa ii vir in nas betisoare facute din vata de mine si inmuiate in ser fiziologic..batista ii scoate bine!

Bianca Andreea si Larisa Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

felicitari Mirela pentru printisoara.. Diana Elena... safie sanatoasa...o mancacioasa si sa nu aiba parte de coloci... tie recuperare rapida.... si sa veniti cat mai repede acasa... asteptam pozici te

Citat:
citat din mesajul lui Andrada.P

Mesaj de la Mirela1:

"A venit pe lume puiul nostru Diana Elena, 3100 gr, la ora 00:58"
Mirelush sa-ti traiasca comoara, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
Bebe Diana Elena bine ai venit pe lume! Sa ai o viata frumoasa, plina de iubire!

Felicitari tuturor noilor mamici de nov - dec! Sa va traiasca bebicii, sa fie sanatosi si mancaciosi!

Daca tot sunt pe aici, as vrea sa te intreb Mamiseli la ce ortoped ai fost cu bebelica pt talus. Si noi trebuie sa mergem pt ca una dintre fetite are labuta piciorului un pic in interior. Merci.

Andrada mami de Mara si Thea (06.11.2008)

Povestea nasterii

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 38+
AMR 2 saptamani
http://bd.lilypie.com/dN6Wp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Astazi schimbam si noi semnatura... crestem... si uite ca se apropie si momentul nostru....
suntem bine...

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 39+
AMR 1 saptamani
http://bd.lilypie.com/dN6Wp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Salutare fetelor!!!!!

Se pare ca am sfeclit-o rau de tot, adica mesajul meu nu a ajuns la Amalia sambata trecuta, desi il am pe telefon, dar probabil am gresit numarul.....eram la terapie intensiva cand l-am scris
Deci, imi cer scuze si-mi pare nespus de rau ca v-am lasat in aer....

Pe 6 decembrie, ora 11.35 a venit pe lume prin cezariana, mica noastra uriasa Ecaterina Sara, 4700g, 57cm, Apgar 10!!!

Suntem acasa de joi dupa amiaza, suntem foarte bine amandoua, analizele sunt ok, nu avem glicemia marita niciuna (la greutatea asta am fost suspecte ), a venit si lapticul dupa a 4 a zi, deci papam de la san si ne plaaceeeee

Felicitari pentru proaspetele mamici care au nascut saptamana asta in care am lipsit, sa va traiasca minunile!!!!
Mi-a fost dor de voi toate, iar dupa ce ma organizez putin, voi intra mai des! Sunt si cu Rebeca acasa, care-mi da ceva de lucru s-o tin departe de Caty.....ar sta pe ea toata ziua

P.S. Am venit cu 11kg minus din maternitate.....deci mai am 9

Va pup si revin cat pot de repede!

Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si 39+ 5 cu Caterina Nicole

FELICITARI! sA-TI TRAIASCA BEBELINA, SA FIE SANATOAZS SI TIE RECUPERARE RAPIDA!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

www.slide.com/r/kIY0JuzD9r-62C9Rc1ra8_4wriino4?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Minunea noastra

Mergi la inceput