Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (143)
Raspunsuri - Pagina 8
ginye55 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrada.P Mesaj de la Mirela1: "A venit pe lume puiul nostru Diana Elena, 3100 gr, la ora 00:58"[red] |
FELICITARI! NUMAI BINE TIE SI PUIULUI TAU!
ginye

Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut
www.slide.com/r/kIY0JuzD9r-62C9Rc1ra8_4wriino4?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Minunea noastra
Amalia spune:
Mav acum chiar m-ai bagat in ceata
. Imi aduc aminte ca mie pediatra mi-a spus si la David si acum la Luca sa dau Viganolul in lingurita, in putin lapte sau ceai, dar eram fericita de varianta spusa de voi, ca i le puneam clar in gurita..
Uf..
| citat din mesajul lui mav Mirela1, felicitari si sa fiti sanatoase! ![]() Fetelor, ne-a spus aseara pediatra ca nu e bine sa-i dam lui bb vigantolul (vitamina D3) direct in gurita, ca e uleios si ramane pe mucoasa din gurita si ca n-are nicio valoare daca nu-l inghite! Ca sa ne asiguram ca-l inghite, a zis sa punem picaturile in lingurita, dar peste alt lichid, laptic sau ceai. Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista! |
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
lauramiron spune:
Va multumesc fetelor pentru felicitari....Mirtha, Mav, Criss, Julia
Alra, ultimul control l-am facut la 38 de saptamani, iar doctorul nu a mai vrut sa-mi faca ecograf, doar control, a motivat ca nu mai este concludent...mi-a spus doar ca voi avea un bebeloc mare![]()
Laura te-a vizitat in spital?? La mine Rebeca a venit zilnic, si a avut cele mai stranii reactii, in prima zi o tremura toata efectiv cand se apropia de Caty, chiar am intrebat-o daca-i este frig, apoi zilele urmatoare isi punea mainile la urechi cand o auzea plangand, apoi ii dadeau lacrimile cand ma vedea cum merg de greu si aplecata....acuma acasa ar sta numai cu ea
Mav, mi se pare destul de greu cu amandoua acasa, mai ales ca o parte din zi sunt cam singura cu ele, adica vreo 3-4 ore.....destul ca sa-mi manance urechile
Cel mai greu mi se pare sa o fac pe Rebeca sa inteleaga anumite lucruri fara sa-mi pierd rabdarea si sa strig la ea, efectiv ma doare sufletul si-mi dau lacrimile cand sunt nevoita sa mai strig
Mirtha, chiar daca sunt la al doilea copil, tare bine imi prind sfaturile tale legate de alaptare
Cu Rebeca a fost total altfel, ea manca rapid si terminam masa scurt, fara sa adoarma macar o data. Cu Caterina e ceva mai complicat
ar sta legata de tzatza toata ziua, suge 10 minute si adoarme, nu-mi goleste sanul ca lumea, ii place sa-l molfaie, se trezeste apoi peste 30-40 minute cu gura mare, iar suge 10 minute si tot asa. Ca sa pape ambii sani, ii ia cam 45-50 minute si peste o ora, maxim 2 ii este foame.
Nu stiu daca e bine pentru stomacelul ei sa-i dau asa de des. I-am mai facut completari cu biberonul, pentru ca nu-mi vine laptele ca lumea. Am pompat 70ml din ambii sani, iar ea mananca si 100ml o data...
Hai ca m-am lungit acuma, dar m-a lasat minunea ca tocmai a papat, iar cealalta e cu tati jos.
Laura
de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)
babyzapi spune:
Avea o luna bebe cand am fost la consult si de la ortopedie ne-a spus ca are displazie sold drept si sa purtam 2 perechi de pampers pana la 4 luni si atunci vom merge la un alt control sa vedem daca s-a rezolvat. La eco sold ne-a confirmat ce-a spus ortopedul. La eco sold la dr Stamate nu gasesti prea curand loc liber, iar pretul este de 60 RON, iar la Spataru Radu ortopedul gasesti loc liber cam peste o saptamana din momentul in care suni, consultatia este 90 Ron.
dulce si sper sa nu fie cazul de displazie sold si la bebelina Sara.
| citat din mesajul lui Ramo2007 Babyzapi , cat avea bebele tau cand ati fost la consult?Care a fost concluzia?Sunt programari multe sau se poate face in cateva zile?Cat au costat ambele consultatii?Isaelena, mi-au spus in spital ca e posibil sa aibe ceva la sold din cauza pozitiei din burtica, a fost sarcina pelvina. Ramo mami fericita de Sara Maria 02.12.2008 |
Isabela
lui
Raphael Nicolas
(23.10.2008) Primul nostru

http://good-times.webshots.com/album/563960730wsIJMS
lauramiron spune:
Nici la noi n-a cazut buricul si nici nu da semne
, plus ca e si mare ca a avut un cordon tare gros. Ma enerveaza ca nu stiu cum s-o spal cu buricul pansat
| citat din mesajul lui alra mie mi-au zis sa ii dau direct in gura vitaminele. eu trebuie sa ii dau vitamina D un an si vitamina K atata timp cat alaptez exclusiv. de la juma de sticla de lapte praf in sus scot K. laurei nu i-am dat vitamina D decat un pic la inceput. apoi a venit vara si citisem oricum ca cei care mananca suficienta formula nu au nevoie de vitamina D extra. ma enerveaza ca nu i-a cazut buricul. si dupa cum arata mai tine cateva zile bune. ALRA 40+ Vacanta cu Laura in Romania |
Laura
de doua printeseRebeca Mara (16.09.2005)
babyzapi spune:
Felicitari iubita pt bebelina grasunica! Sa fie frumoasa, sanatoasa si fara colici 
Poti sa o speli pe bebelina complet facand abstractie de buric, dar sa ai grija sa tamponezi bine buricul dupa baita, sa nu ramana ud...eu asa am facut cu bebe, sau poti sa-l stergi doar cu servetele umede pana ii cade buricul, sau sa-i faci baita partial la chiuveta avand grija sa nu se ude buricul daca iti este teama... cum vrei tu. Nici o metoda nu e gresita.
| citat din mesajul lui lauramiron Nici la noi n-a cazut buricul si nici nu da semne , plus ca e si mare ca a avut un cordon tare gros. Ma enerveaza ca nu stiu cum s-o spal cu buricul pansat![]() Laura de doua printeseRebeca Mara (16.09.2005) Ecaterina Sara (06.12.2008) |
Isabela
lui
Raphael Nicolas
(23.10.2008) Primul nostru

http://good-times.webshots.com/album/563960730wsIJMS
lauramiron spune:
Gynie
Mirela, felicitari si sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa!!
Fetelor, Caterina are niste pete rosii pe pleoape si intre ochi pe frunte, parca ar fi niste vase de sange adunate. Stiti cumva despre asta?? V-ati confruntat cu asa ceva? Doctorita a spus ca se vor retrage in primul an de viata...
Laura
de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)
Ramo2007 spune:
Babyzapi
ms mult de informatii.Si eu o tin pe bebelina cu 2 pampersi, asa mi-a spus dr de fam care e si pediatru.
Dar cum e cu displazia, se rezolva de la sine?
Nici nu tiu cand sa ma duc, acum sau s-o las dupa sarbatori, in ianuarie, sa facem si noi o luna si poate gasesc loc daca fac progr de acum.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
leeloo5979 spune:
Bravegirl...am ras sa lesin la descrierea foarte artistica a poftelor culinare, pentru ca m-am regasit in totalitate. Cat am fost gravida nici nu m-am atins de dulciuri, acum sa vezi cum mananc rulade d-alea cu crema si lapte, M&M, Mon Cherie...zici ca am dat in benga...si din nefericire pt mine, desi am mai putine kg...mi se pare ca arat mai rau decat in sarcina. Asta e...sper ca intr-un final sa ma opresc.
Si noi il luam pe Damian peste tot, in scoica sau in marsupiu, nu conteaza, ideea e ca nu il mai las la soacra-mea ca iar m-a secat cu o chestie,zic alta data.
Al meu Damian (a facut azi doua luni), sa imi traiesti puiule si sa fii sanatos, Dzeu numai stie cat te-am asteptat si cat de fericita am fost cand te-am avut si ca te am!
Leeloo
Lacra a lui Damian
http://good-times.webshots.com/album/568484449PnLTLo
loren@ spune:
eu in ultima luna de sarcina si de cind am nascut maninc la greu dulciuri...in special checuri si dulceata, gem...pur si simplu nu ma pot abtine
...cred ca de aia nu scad inca sub 62 de kg
...sotul cind l-am pus sa suga in disperarea cu mastita
mi-a zis ca i se face rau de cit de dulce e laptele
...oare o fi bine pentru isa? Ar trebui sa o las mai moale cu ele, dar nu pot
.............
Leeloo5979 scump tare Damian
...uau 2 luni...multi ani inainte...vrem si noi...are colici ori mai putin la 2 luni?
Bianca Andreea si Larisa Elena