Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (143)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Fetelor, multumesc pt incurajari!

Caterinas ma bucur ca si tu mai ai de asteptat. Chiar daca sunt nerabdatoare il las pe bb sa mai stea. Cu inducerea inainte de termen nu prea sunt de acord.

julia
39+ + Maria(26.12.2002)

http://community.webshots.com/album/568682832VLUSjq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterinas spune:

Felicitari Mirela. Sa-ti traiasca fetita. Am vazut ca aveam acelasi DPN. Deci mai sunt sperante ca voi naste si eu curand, nu?

38+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

mie mi-au zis sa ii dau direct in gura vitaminele. eu trebuie sa ii dau vitamina D un an si vitamina K atata timp cat alaptez exclusiv. de la juma de sticla de lapte praf in sus scot K.
laurei nu i-am dat vitamina D decat un pic la inceput. apoi a venit vara si citisem oricum ca cei care mananca suficienta formula nu au nevoie de vitamina D extra.

ma enerveaza ca nu i-a cazut buricul. si dupa cum arata mai tine cateva zile bune.

ALRA 40+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Eu ii dau vigantolul direct in gurita inainte de masa... ca oricum plange de foame si sta cu gurita deschisa. Ma gandesc ca daca ii dau imediat sa manance inghite si laptic si vigantolul nu ramane in gurita....

Fetelor eu am 2 nelamuriri:

1. Voi dati ceai bebelusilor? eu nu i-am dat deloc pana acum...citisem undeva ca nu e bine si am ramas fixata...
2. Mamicilor copilasii vostrii au inceput sa gangureasca? pitika mea nu zice nimic si voiam sa stiu cand sa ma astept la primele sunete (bineiteles in afara de plans )

Denisa, proaspata mamica cu fetita dulce Leyre Alexandra 08.11.08

Fotografii noi cu printesa noastra http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui mar_ysa_28

Eu ii dau vigantolul direct in gurita inainte de masa... ca oricum plange de foame si sta cu gurita deschisa. Ma gandesc ca daca ii dau imediat sa manance inghite si laptic si vigantolul nu ramane in gurita....

Fetelor eu am 2 nelamuriri:

1. Voi dati ceai bebelusilor? eu nu i-am dat deloc pana acum...citisem undeva ca nu e bine si am ramas fixata...
2. Mamicilor copilasii vostrii au inceput sa gangureasca? pitika mea nu zice nimic si voiam sa stiu cand sa ma astept la primele sunete (bineiteles in afara de plans )

Denisa, proaspata mamica cu fetita dulce Leyre Alexandra 08.11.08

Fotografii noi cu printesa noastra http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/

1. nici eu nu-i dau ceai. cat timp suge exclusiv la san, nu-i nevoie de ceai
2. stai linistita, abia dupa 5-7 saptamani de viata incep bebeii sa gangureasca/zambeasca voit...

Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Bebecris, ce bb falcos aveti, cred ca ne-ati ajuns din urma!

Darling FELICITARI, mama cu adevarat curajoasa! Ai nascut pe cale vaginala bb de 4,6kg! Bravo! Refacere rapida iti doresc! Antonio a avut 4,2kg si eu pot sa spun ca abia acum, dupa aproape 7 saptamani de la nastere ma simt ok.... E adevarat ca primele doua au fost mai grele, dar si dupa aceea tot am mai avut zile cand n-a fost usor...

Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

bravegirl- nu mai arunca lapticul. chiar daca ai luat nurofen. eu am stat pe nurofen 3 saptamani dupa cezariana si nu mi-a zis nimeni sa arunc lapticul. mi-au recomandat de la spital. deci nu e nici o problema.
atentie cu batista bebelusului. la noi nu s-a protrivit cu teava de la aspirator. dintre toate aspiratoarele din lume, tocmai marca pe care o am eu nu se potriveste. e prea mare mustucul unde se baga batistuta. am un LG nou. ....si ne-am dus si am luat un alt aspirator.
otilia- mama eroina. de-abia ai ajuns acasa si ai putut sa deschizi un capitol nou!
am vazut poze cu micuta elisa. sa va traiasca.

carmen lui Victor 15 noiembrie 2007
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Hera, te rog mult cand te duci pe 19 la tutu poti sa intrebi daca pe 22-23 este la cabinet? Eu am incercat sa ma programez, dar vad ca nu am sanse, asa ca ma gandesc sa ma duc fara programare. Ca pana pe 7 ianuarie e cale mult prea lunga.

monicabo, am mai scris acum cateva zile, cand am sunat eu sa ma programez mi-a zis ca nu e nimic liber pana in 7 ianuarie. Asa ca ma gandesc sa ma duc pe 22-23 (daca e la cabinet) fara programare.

Bebe David a inceput sa gangureasca de cateva zile si ii place foarte mult sa-si auda vocea, asa ca da recital de cate ori are ocazia. Acum 2 zile a zambit pt prima data la tati, iar ieri a zambit la mine in timp ce ii faceam revista presei. Suntem tare mandrii de flacaul nostru vorbaret si zambaret. Abia astept sa inceapa sa rada, dar cred ca mai avem de asteptat.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Alra sa fie intr-un ceas bun! Sigur e cineva acolo sus care va iubeste!

Citat:
citat din mesajul lui alra

bancul zilei sau "joaca de-a providenta" :

azi 13 decembrie 2008 voi pleca din spital cu cea mai perfecta fetita, dupa o nastere fulger si o recuperare asisderea.

acum un an, 13 decembrie 2007, plecam din acelasi spital, aceeasi sectie, cu un mare nod in gat caci tocmai facusem chiuretajul pentru sarcina anterioara pierduta.

daca exista cineva acolo sus cu siguranta are grija de noi

ALRA 40+

Vacanta cu Laura in Romania

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Felicitari Mirela1!!! Sa va traiasca micuta Diana si sa va bucurati de ea! Mult laptic, mamico...si un bebe fara colici!
Te asteptam acasica cu pozici si povestea nasterii!

Citat:
citat din mesajul lui Andrada.P

Mesaj de la Mirela1:

"A venit pe lume puiul nostru Diana Elena, 3100 gr, la ora 00:58"
Mirelush sa-ti traiasca comoara, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
Bebe Diana Elena bine ai venit pe lume! Sa ai o viata frumoasa, plina de iubire!

Felicitari tuturor noilor mamici de nov - dec! Sa va traiasca bebicii, sa fie sanatosi si mancaciosi!

Daca tot sunt pe aici, as vrea sa te intreb Mamiseli la ce ortoped ai fost cu bebelica pt talus. Si noi trebuie sa mergem pt ca una dintre fetite are labuta piciorului un pic in interior. Merci.

Andrada mami de Mara si Thea (06.11.2008)

Povestea nasterii

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput