Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (143)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

traiesc...traiesc...traiesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Buna mamicute si burticute!
Astazi cu noaptea in cap am plecat cu sotul si cu bebe la controlul de 6 saptamani. Contrar asteptarilor mele ca va fi nasol, a fost chiar foarte bine, nu m-a durut nimic si nu m-a deranjat nimic in timpul lui! Doctora e foarte multumita de vindecare, iar eu ma simt bine deja de vreo 3 saptamani. A ramas ca ne vedem peste 6 luni, daca nu intervine vreo problema intre timp.
Am discutat si legat de mijloacele de contraceptie si i-am spus ca doresc pentru moment sa iau pastile si cand ma decid, o sa vin eu pentru un control in vederea punerii unui sterilet (am avut unul normal, cu fir de cupru dupa David...vreo 5 ani..si mi-a fost foarte bine cu el). Mi-a prescris CERAZETTE, pe baza de progesteron.
Ca tot vorbeati de libido...dupa mine, o sa ne prinda 2009 la fel ca acum ...asa chef am.

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Monicabo nu stiu sa fie o legatura intre menstruatie si scaderea lactatiei! Dupa ce l-am nascut pe David, mi-a venit menstruatia la 7 saptamani, in conditiile in care il alaptam exclusiv la san si speram sa nu stiu de CM macar vreo jumatate de an! Lapte am avut (si inca mult) pana la 1 an (cand am intrerupt din motive medicale-ale mele)
Sigurul lucru pe care il pateam era ca in saptamana respectiva era mai agitat si se strica uneori la stomac (dar nu intotdeauna), dar am inteles ca nu e o regula sa pateasca toti asa.

Citat:
citat din mesajul lui monicabo

As vrea sa va intreb ceva, daca va pricepeti sau stiti mai multe in ale alaptarii, ca are legatura cu asta..
Deci: Menstruatia duce la scaderea cantitativa a laptelui?
Cazul meu (data trecuta): mi-a venit menstra la 7 saptamani de la nastere cu toate ca am alaptat exclusiv pana la 5 luni jumatate (doar primele 2 saptamani Andreea a primit si biberon, dar doar ca si completare, ca nu se satura de la mine, probabil mi-a venit laptele mai greu, nu stiu - pe urma a ramas doar pe san).
Si in luna 2 spre 3 a luat putin in greutate - 400 gr..nici pe urma pana am inceput diversificarea nua lua grozav doar cu lapte de la mine, de aia mi-e teama de legatura cu cm-ul...
Ca am emotii ca o sa-mi vina ciclul iar repede si acum, si acum am alaptat exclusiv, nici un bibeon pana acum, nici macar unul mic de tot

Chiar m-am "enervat" data trecuta ca mi-a venit cm-ul atat de repede, exact ca fetele care nu au alaptat deloc... am mai vorbit prin parc si de tema asta, si vreo 2-3 mamici care nu au avut deloc lapte sau foarte putin si erau pe biberon, au avut cm tot asa la 6-7 saptamani, iar eu auzisem ca femeilor care alapteaza le revine cm la cateva lunide la nastere, macar vreo 4-6 luni...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Hop si noi....
Dimineata ne-a cazut buricutul si a venit asistenta sa-l vada.L-a curatat cu spirt si l-a dat cu nitrat de argint(pt. cicatrizare) si de maine avem liber la baita.
Ne-a schimbat si cercelusii , ca cei care-i aveam nu-i puteam misca si facuse pun pic de puroi.Am plans un picut si acum dormim
Fetelor, din spital, pe hartia cu produse recomandate, scrie la Vigantol 3 picaturi pe zi, iar dr. de fam, pediatru, a spus sa-i dam 4 pt ca are fontanela cam mare.Voi ce spuneti?Ati mai auzit de 4 picaturi?

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

ba, care erai cu pediatru de iti zise sa nu mananci decat mere golden si astea 1 pe zi?
dau un mar de asta chimic la schimb pe un mar de tara bun!

ALRA 40+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Ramo si noi luam 4 picaturi de vigantol pe zi pt ca dr a zis ca in galati sunt necesare mai multe decat cele 2 clasice. (am banuit ca e poluarea mai mare)Tu zici ca e fontanela mai mare. Am sa intreb ca m-ai facut tare curioasa. Stai linistita, nu-ti mai face atatea probleme, vigantolul e doar vit D3 daca e mai mult, se fixeaza calciul mai bine si mai repede.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salut!
Va multumesc frumos pentru urari/ gandurile bune si, in special, pentru prezenta, celor care ne-au onorat invitatia la botez, respectiv Dandusa&familia!
Suntem inca foarte obositi dupa ziua de ieri... si dupa cea de azi... Sebi a avut serbarea de Craciun.
Am pus doar cateva www.flickr.com/photos/12628432@N06/" target="_blank">poze de la cele doua evenimente... restul... cand le-om primi pe cele profesionale, de la fotograf.

Nu am citit ultimele 15 pagini, asa ca-s pe din-afara cu noutatile...

Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Anes, multumesc pentru raspuns Maine implinim 10 zile si ma gandeam sa sarbatorim cu o plimbarica la aer

Laura de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Ma, io efectiv sufar enorm ca nu pot manca fructe si mi-e o poftaaa. Singurele fructe ce le pap sunt 1 banana pe zi, ca mai mult ma constipa si o para la 2 zile, mai rontai cate un morcov si cate un ardei, cam atata. Dar nici probleme cu burtica inca n-am avut, nu stiu cata importanta are ce pap eu, dar momentan ne e bine fara colici. Sunt extrem de atenta la ce bag in gura, iaurturi la greu, branzica cu smantana, gratare si snitele de pui, supe, legume fierte dintr-alea congelate, musli cu iaurt dimineata....
Nu ma risc la mere, ca ma baloneaza, deci probabil si pe bebe

Citat:
citat din mesajul lui alra

ba, care erai cu pediatru de iti zise sa nu mananci decat mere golden si astea 1 pe zi?
dau un mar de asta chimic la schimb pe un mar de tara bun!

ALRA 40+

Vacanta cu Laura in Romania

Laura de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Avem si noi poze noi ...cateva....

Felicitari noilor mamici...ma bucur taaare ptr voi...
Eu la bb ii dau Debridat desi unii medici nu-l recomanda...la noi are efecte ffffff bune.....Papa numai Humana 1 deoarece pe la 2 sapt nu am mai avut lapte deloc si mai si incepusem sa iau Ketonal ca ma rupea o masea de minte ca s-a gasit sa-mi incoltesca prin gura.....Vigantol 2 pic pe zi......

Mi-e fffffffff dori de voi, am tot citit...dar cand stau cu bebe stiti cum e ca nu avem decat 2 maini pe stoc iar cand e bebe cu tati fuuuug ba la casa in constructie, ba la coafor ( de parca m-ar face cu 10 kg mai slaba vreo freza )...ba am fost sa-mi pun unghii false ( ca sa nu mai sara oja a doua zi de la atata spalat biberoane, si sa pot sa-mi fac manichiura la 3 sapt....ma adaptez cum pot )...ba la masaje anticelulitice....ba la sala..... treaba...

Acum am vb cu o doc pediatru..care a insistat sa vina ea acasa sa ne cunoastem si sa vada copilul...ca la euroclinic abia pe 22 dec gasisem un loc...dar si ala cu scandal ca cica doc neonatolog nu vede bbelushi peste 1 luna...dar mi-a zis sa ma duc la ea la controlul de 1 luna idioate alea de la receptie.....asa ca am renuntat si am chemat-o pe cealalta care are cab la dristor...e tanara are 2 copii si are "recomandari "bune....

Mergi la inceput