Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (143)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutza_02 spune:

Am intrat si eu un picut sa va pupam pe toate si va spunem ca s-ar putea sa fac ceza pe 19 dec pt ca nu-mi trece pruritul de sarcina si doctorita cu toate ca voia sa ma tina pana la 38 s a vazut ca nu se mai poate adik mai am putin si imi smulg pielea de pe mine de la atata mancarime.Arat ca o buba mare dar numai gandul ca in 6 zile imi vad fetele ma mai linisteste.O sa se nasca la 37 s si 2 zile dar zic eu ca nu e asa grav pt gemeni.Asa ca va pup si toate gandurile noastre bune se indreapta catre voi.

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alexandra&year=2009&month=1&day=7&babycount=2"

http://bd.lilypie.com/B3VXp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Darling, iubita, prin ce ai trecut tu. Mama curajoasa . eu am fost o fericita, am impins mai putin de 15 minute.

Otilia, si Arianna mea e f activa, chiar gangureste de vreo 3 zile, de mult isi ridica capul, se intoarce de pe o parte pe alta, daca o tii pe tine imediat se impinge in picioruse cu o forta de speriat. Intoarce capul dupa mine...

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Felicitari noilor mamici!
Malinas, deci Alexutza nu a nascut in Buc? Chiar ma gandeam la ea cum o fi fost cu drumul, ca ii era teama ca nu va ajunge in timp util... Dar bine ca s-a rezolvat cu bine
Eu am sunat la cabinet sa ma progrmez si la fel mi-au zis, ca de abia in ianuarie... Mi-ar fi fost mai comod in dec. pt ca sunt si ai nostri mai liber (sotul, parintii) si ne era mai usor cu copiii..... in ianuarie e mai greu, nu stiu cum fac cu 2 copii mici
Plus ca aia mica, fiind alaptata, la cate ore se asteapta la cabinet, nu stiu cum o sa fac (bine, asta e valabil si in dec si in ian, si e cam aceeasi situatie la toate mamicile care alapteaza)

Mamiseli, aalexa rozi la multi ani pt 1 luna
Si noi azi avem o luna, am luat 1 kg in plus fata de greutatea de dupa scaderea fiziologica si ne-am lungit 2 cm.

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Mavsuper ideea dr. tale cu Vigantolul, noi ii dam de 2 zile, dar nu chinuim sa-i tinem gurita cea mica deschisa.
Fetelor, cat ceai beau bebeii vostri?Noi bem cam 40-50 ml in 24 de ore.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

La alaptatul la san nu se da ceai. Nu are nevoie, laptele tine si de sete si de foame. Bine ai venit acasa!

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

1. Nici eu nu i-am dat ceai pana acum si nici nu am de gand. Il indop cu laptic
2. Prichindelu meu a inceput sa gangureasca asa un pic de vreo 2 zile

Citat:
citat din mesajul lui mar_ysa_28

Eu ii dau vigantolul direct in gurita inainte de masa... ca oricum plange de foame si sta cu gurita deschisa. Ma gandesc ca daca ii dau imediat sa manance inghite si laptic si vigantolul nu ramane in gurita....

Fetelor eu am 2 nelamuriri:

1. Voi dati ceai bebelusilor? eu nu i-am dat deloc pana acum...citisem undeva ca nu e bine si am ramas fixata...
2. Mamicilor copilasii vostrii au inceput sa gangureasca? pitika mea nu zice nimic si voiam sa stiu cand sa ma astept la primele sunete (bineiteles in afara de plans )

Denisa, proaspata mamica cu fetita dulce Leyre Alexandra 08.11.08

Fotografii noi cu printesa noastra http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/

Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)

Primul nostru
http://good-times.webshots.com/album/563960730wsIJMS

La lapte praf trebuie ceai. Scriu cu stanga, sunt scurta.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Ramo noi ii dam ceai cam o jumatate de pahar (cu lingurita)in mai multe etape pe zi impotriva colicilor Baby Calm .Isi face efectul in sensul ca imediat ce il bea incep ghioraituri prin stomac si face kk si basinute eliberansu-se .Ii dam fie inainte de masa (de obicei) fie atunci cand o apuca plansetele de la colici .Si ea e alaptata numai la san dar ceaiul nu il dam de sete ci pt. colici/digestie

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
http://good-times.webshots.com/album/568767579tGShK
povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129826&whichpage=9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

MAR YSA MULTUMESC DE PM , DAR TOT NU MERGE LINK UL ACELA DESPRE COLICI

AM SI EU O PROB , PLEASE HELP ME, IMI CURG SANII APROAPE TOT TIMPUMPUL, SUNT MEREU UDA, IAR CAND SE TREZESTE BEBE NU MAI E LAPTE SUFICIENT, NU MAI STIU CE SA MAI FAC.....VOI CE PARERE AVETI, VI
S-A INTAMPLAT ASA CEVA?

39 +, Matei Andrei

http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariana28

MAR YSA MULTUMESC DE PM , DAR TOT NU MERGE LINK UL ACELA DESPRE COLICI

AM SI EU O PROB , PLEASE HELP ME, IMI CURG SANII APROAPE TOT TIMPUMPUL, SUNT MEREU UDA, IAR CAND SE TREZESTE BEBE NU MAI E LAPTE SUFICIENT, NU MAI STIU CE SA MAI FAC.....VOI CE PARERE AVETI, VI
S-A INTAMPLAT ASA CEVA?

39 +, Matei Andrei

http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi

Sanii curg pt ca ai lapte in exces si asta e sistemul lor sa se elibereze. Ce tre face sa crezi ca nu ai lapte pt bebe?

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Darling, te inteleg perfect ca nu mai vrei sa ai o asa experienta. Ca si eu cu Ana am fost in aceeasi situatie, dilatatie 10 si nimic. Doar ca doctorita a spus hotarata ca ea nu baga forcepsul ca este riscant si m-au luat pe sus in sala de operatii. Parerea mea este ca au gresit sa te lase peste termen, trebuia sa se prinda macar moasa ca bb este mare si sa fi indus nasterea chiar inainte de 40 de saptamani. Oricum ma bucur ca bb este bine. Si aici la fel, ne-am tot rugat de ei sa o cantareasca, de abia dupa 2,5 ore de la nastere am aflat greutate, Apgar, lungime si cantarul era prin zona. Iar de spalat doar pe cap au spalat-o si mi-au predat-o.

Bravegirl, ce bine ca ai scapat asa usor. Dar era si cazul pentru ca bb al tau s-a angajat cu ceva vreme inainte cand tot aveai dureri de oase, tu ai suferit mult atunci si mai putin la nastere.
Anduta, tinem pumnii sa fie totul bine!

Elisa mea are colici. Bine ca suntem 3 adulti in casa si facem cu randul la plimbat. In patut nu vrea deloc sa doarma. Si 3 zile a tinut minunea, deja face kk apos si a dar pe afara din scutec. Am inceput sa-i dau Bonnisan si SabSimplex dar nu vad ceva imbunatatiri.
Alina, nu-i asa ca tot acasa este mai bine?

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Da Otilia, asa e...durerile pe care le aveam eu mai ales noaptea, de devenisem dependenta de buda si dus erau la fel ca cele din timpul travaliului. Singura diferenta a fost timpul dintre contractii. La mine erau rare, de aceea a trebuit sa-mi puna si perfuzii cu ocitocina. Si apropo de wc, si in timpul travaliului tot la buda vroiam sa merg. Si cand m-au lasat sa ma duc, nu mai vroiam sa ma intorc in pat ...a venit medicul dupa mine. Daca era dupa mine, eu stateam acolo pana nasteam.
=======================
Mariana, chiar daca iti curg sanii, stai linistita ca ai lapte si pt bebe. Sanii nu sunt rezervor de lapte. Ei produc cand e nevoie. In sani e o mica cantitate care bebe o suge la inceput, apoi vine lapte in timp ce suge bebe, care stimuleaza productia.

Fetele, p emine moasa m-a invatat sa nu ma mulg dupa supt, chiar daca sanul nu e gol. Si vreau sa va zic ca e super ok. Eu am avut probleme o singura zi, cand am venit d ela spital. Aveam sani pietroi. M-a masat sora mea si am scos doar putin lapte. Dupa ce am scapat si de rani si nu mai aveam deloc dureri, nu am mai folosit nici pompa si s-a reglat super bine productia. Nu am niciodata sanii pietroi, doar cand e timpul sa alaptez devin putin mai tari, in rest sunt super ok. Cand o aud pe zanica plangand, imediat produc tona de lapte.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu

Mergi la inceput