pro s-au contra gradinita 131?
daca aveti ceva sugestii, bila neagra s-au alba,, as dori sa stiu si eu,,
va rog
Raspunsuri
ankalaura spune:
Am povestit experienta mea la subiectul cu gradi sector 2. Nu stiu daca am voie sa copiez si aici continutu. O sa incerc.
ankalaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ankalaura Am povestit experienta mea la subiectul cu gradi sector 2. Nu stiu daca am voie sa copiez si aici continutul. O sa incerc. |
Fata mea este la gradinita 131, din septembrie. Imi place ce se intampla aici. O iau la 12.
Cateva pareri ale mele:
- anul asta s-a imbolnavit cam des (are 5 ani si 4 luni) / in ceilalti 4 ani de gradinita nu s-a imbolnavit la fel de mult, desi o luam seara la 6, dar erau 8-10 copii in grupa (gradi privata). Aici sunt 20 in mod constant, inscrisi aproape 30 in fiecare grupa. Cand s-o deschide cea noua nu stiu cum va ramane cu grupele (nici nu cred ca vor avea atata personal incat sa faca multe grupe si cu nr redus de copii)
- parintii se reped sa vina dupa copii incepand cu ora 11, desi regula spune 11.45-12.00. In felul asta, dupa gustarea de la ora 10 nu se mai intampla nimic... se joaca si asteapta parintii... Deci cred ca activitatile se desfasoara cam intre 8.30-8.45 si 9.45.. Ma streseaza lipsa de disciplina a parintilor, nu faptul ca nu face fie-mea suficiente bastonase..
- totusi, nu au trecut 2-3 zile de gradinita si a venit acasa cu un cantecel tare dragalas. Tot asa cu cateva poezioare si cu alte cantecele in zilele urmatoare. Dincolo... nu imi amintesc asa ceva...Prima si ultima data cand auzeam cantelelele invatate era la serbari... Am cerut eu educatoarei sa faca si poezii cu ei, nu pentru ca imi place papagaliceala, dar mi se pare normal sa se "lucreze" memoria copilului. Are timp de semne grafice pana la scoala!
- se cunoaste de departe amprenta experientei si a studiilor de specialitate. Aici vorbesc si din perspectiva cadrului didactic, nu numai din cea a parintelui. Dincolo, educatoarele erau niste fatuci bezmetice cu facultatile neterminate, ma rog... Deci un mare plus pentru personalul de aici. In afara de faptul ca au cunostintele necesare, le mai si aplica! Ceea ce nu intalnesti foarte des... sau ma rog, asta e parerea mea despre nivelul de implicare in invatamant in ziua de azi. Ei bine, aici educatoarele chiar se implica!
ionelaf spune:
I-ti multumesc foarte mult pentru mesajut trimis esti o dulce chiar ca mi-ai indulcit ziua de dimineata fiindca eram foarte incordata ce-o sa faca , nu e mancacios ba e si sensibil, ba e si incapatanat,, si chiar nu stiu cum o sa reactioneze fiind cu mine 24 din 24 de ore,,
E foarte bine caci educatoare ii pun sa repete cantacele poezii eu l-am inscris de la 8 la ora 16 cred caci nu am apucat sa intreb multe,, cu privire la educatoare mancarica ,dormit fiind nou,, astept sa se termine constructia,, si sa aflu mai multe
+ ca piticul meu nu mai doarme la pranz si nu stiu cum o sa-l convinga chiar am emotii caci stii nu vreau nici sa-l traumatizeze nici sa mi-l distruga psihic s-au fizic,, sigur au ele experienta si au metodele lor
Eu l-am inscris pentru caci vrea prieteni s-a plictisit de fata mea de a lui tatalui,,, doar noi 2 vreau sa-l bag in colectivitate caci stii acasa e totul roz cum s-ar zice ,, piticul meu are 3 ani si 8 luni inca e mic bolnavicios chiar nu mia- fost, acum sper sa vedem cum v-a fi important e sa il includ in societate sa stie sa raspunda,,
i-ti multumesc foarte mult si sarbatori fericite