Puiuti de randunici 2008!! (162)
Raspunsuri - Pagina 3
Olgutzika spune:
Cata, nu sunt in stare de prea multe randuri. Da, azi am terminat si ultimele rapoarte pentru noiembrie, si tot azi am dus plodul la doftor ca a dat diaria peste el ( boala diareica acuta e diagnosticul, deocamdata ). Asa ca ... nu-s prea vesela.
Pana ma adun, va citesc cu sarg si va privesc cu drag!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
natynic spune:
Olgutza, dar urina cum a iesit? Ca tare mi-e ca Sophie a luat-o pe urmele Iuliei, chiar daca mai "soft". Pup merveilloasa pe frunte sa se faca bine-bine!
Buna seara Lyvy!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Olgutzika spune:
Naty, urina e sterila....
Edit: ma rog, nu e nimic in neregula, e impropriu spus sterila,nu?
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
tuchita spune:

Lui Seb ii curge iar puroi din ureche!
Am observat dupa ce l-am scos din cada si il stergeam!
Sotul petrece de zor, eu simt ca o iau razna si nu stiu inctro sa ma duc!!
fara febra( ma rog, toata saptamana a avut 37, 5 intrerectal-subfebril deci, dar daca iau in calcul dintii care nu mai ies odata nu ar trebui sa ma sperii), fara muci, ( oleaca fornait-dar i-am facut si aerosoli si i-am pus si olynth!), fara tuse si cu mega antibiotic terminat marti!
Cel mai rau imi pare ca nu mi-am luat un recipient steril sa ii iau eu pentru cultura....
Simt ca o iau razna, vreau sa ma duc la alt orlist...maine e sambata...
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
lyvy spune:
Naty, long time no see.
.
Ma bucur ca sunteti mai bine!
Iar sunt in urma, deci nu stiu ce sa ma zic!
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
ccris_ccris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic iepure, sa vezi ce-ti fac! (a nu se intelege ca si mergem! dar speram, curand!) Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |

Bravo, Iulia!

Vezi, Naty, vezi? Maine-poimaine pleaca pe picioruse!Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
bitza037 spune:
HELLO
am si eu o rugaminte:stiti careva id-ul de mess al randunicii Mihatp???ca nu amvazut nici un mesaj recent sa pot sa-i trimit PM si vreau sa o rog ceva....mercic

ne-am luat bradut frumos.......
ma duc sa-i fac baie buburuzei si o culc si revin....pupici
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
bubu05 spune:
Tuchi, imi pare rau pt. Seb...saracutul de el...ti+am dat PM 
Eu am fost prinsa cu piticii, am pregatit masa, am papat, a venit mama si mi-a calcat toaaaate rufele
apoi a venit soacra-mea doar in vizita 
Baaai, nu stiu ce are tastatura mea
, parca se mai plangea cineva de asta...in loc de y scrie z si invers si nu mai pot pune cratima
...ma rog, intelegeti voi ce vreau sa zic...
Alice, la un galbenus de ou eu pun 2 lingurite cu gris si cativa stropi de ulei de masline- pt. galusti.
Am mai cumparat unele cadouri de Craciun pt. nasi si fini...trebuie sa fac lista si sa bifez cui am luat ca nu mai stiu 
Erau ceva reduceri la Debenhams si la Marks&Spencer...si nu mai stiu...sunt obo...si-asa nu ma baga nimeni in seama pe-aici[in afara de Mimo)
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
ccris_ccris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita iaca ca facea surubelul in bucatarie! Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008) |
Vezi ce ajutor de nadejde ai la curatenie? Ca sa nu te mai vaiti

Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!