Gravidute si mamici de Constanta (38)
Raspunsuri - Pagina 12
jojo_miha spune:
Madaluta ma gandesc ca la anul voi fi in situatia ta.
Mav inca o data m-am minunat uitandu-ma la pozele voastre.
Eu sotului vreau sa-i iau un ceas,mamei i-am luat pijamale,sotului ei un set de la avon,socrilor un servici de masa(de toata ziua) ca pun mancarea in 4 farfurii de 3 felurii si nu suport.Teodorei inca nu i-am cumparat,dumnica cred c-o vom face.Si in rest-nimic.
Vai am o stare.........am facut mancare si atat,de sambata sotului sta acasa ,ce viata .
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
AndreB spune:
Ina.. dintre cadourile de anul asta (enumar familia.. ca ma lungesc prea tare):
Sotul- un ceas de mana nemtesc un pulover si calendar cu matei pentru birou,
Matei jucarii si costumas de iarna,
calendar de perete cu date personalizate pentru noi
Sor-mea o poseta, cumnatului meu-un shaker de cocktail cu o carte cu retete
Mamei si tatalui meu un fotocristal in forma de mar cu o poza de-a lor cu Matei si un calendar de perete cu poze matei prelucrate si cu date personalizate(adica am trecut pe calendar toate zilele de nastere ale prietenilor lor, rude, alte zile importante).
Bunica-mea(strabunica lui Matei): calendar de perete o fila plastificata cu toate lunile pe un fundal cu o poza matei si tavi de cozonac din teflon
Socrii un asternut de pat dublu si calendar de perete cu matei
Cumnatii (fratele sotului si sotia) un asternut de pat dublu si calendar de birou cu ei si matei
Nepoata de 17 ani- bomboane Rocher, un hanorac haios cu speedy (se imbraca sport) si o trusa de machiaj seventeen
..... ..... .....
Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)
Special Matei http://www.moblyng.com/watch/33Oo9nuMF1
Album Matei http://family.webshots.com/slideshow/562151171ZHVSEO
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf
isidora spune:
Mai,ce bine ma simt ....Am fost la un salon,nu-i spun numele ca fac reclama-dar va prindeti voi al cui,ca doar ce a scris azi ...si sunt fericita ca am reusit sa ma tund putin ,vopsesc,sa intru in atmosfera de sarbatori chiar daca n-are cine sa ma admire...Mi-a placut personalul,interiorul-cald si relaxant+pozele lui Luca care te urmareau dintr-un colt ca sa nu mai spun de stilista ,o scumpa ,hotarata care stie ce face...Deci relax total ...
Mancare,curatenie???Departe sunt...
Curatenia tb. sa o dau gata pana marti cel tarziu,mancarea pana miercuri dupa masa ,deci mai am ceva timp...Cadouri mai am ceva pt. ai mei si gata...
Uitam sa va multumesc ca ne-ati admirat ,...
Si eu am vazut pozele de la botez cu frumoasa familie,ala lui Razvan de la serbare-un scump! si nu ma pot abtine de la un comentariu...
Adriana,educatoarei lui Razvan nu-i era frig? Sau voia sa innebuneasca toti taticii ???
Mamacita,poze ,poze,poze!!!
Madaluta,of biata de tine prin ce-ai putut sa treci...Bine ca n-a patit Darius nimic .Cand ma gandesc la tine mie mi se pare ca stau degeaba.
M-am intalnit azi la dr.Soescu si cu Cati-Creem si am sporovait un pic...
Am fost cu Ioan pt. fornaiala lui vesnica...si avem remediu.Am primit si pt. muci altul in caz ca ia o noua viroza.Vi-l zic si voua:antimonium crudum -7-9 ch.
Ellen,Angi si Doc sunt fara net momentan,noi restul dupa cum vezi,serbari,treburi,ramane pe altadata intalnirea de la tine.Nu te superi, da?
Ina ,
Andicu
Noi avem maine serbare,am cautat ieri jumatate de oras pantofi albi,bineinteles ca nu am gasit,am luat unii argintii de la Zara dar merg la rochia de zana...Am emotii, ca doamna mi-a dat o parte din rolul Isidorei acasa azi ,sa-l mai repetam pana maine dim.
Nu reuseste sa o faca sa inteleaga si randurile alea...Nici eu nu pricep ca ea acasa imi recita jumatate din spectacol si rolurile colegilor iar acolo are trac Si eu ziceam ca o fac actrita
Ex: Nu poate sa zica cursiv ,i se plimba limba in gura,dar am accentuat sa spuna mai rar:
When stockings are hung
And carols are sung
When all hearts feel young
Then it's Christmas!
Dar poate sa spuna usor :
How many kilograms of cake
Do you want to take?
beats me!!!
Ingerash_M spune:
Am reusit, in sfarsit sa pun si eu niste poze de-ale noastre.
Pt cine cauta pilule care se pot lua si pe perioada alaptarii...are la SensiBlu Cerazette. O folie cu 28 pastile, se iau fara pauza, de preferinta la aceeasi ora. 20 lei folia.
Va poop pe toate!
icmanu spune:
Buna
Sunt o graviduta din Constanta si ma numesc Manuela.
Sper sa ma primiti si pe mine printre voi.
Sarcina usoara tuturor gravidutelor!!!
jojo_miha spune:
Tati a facut pe mosu si i-a adus lui Teo http://www.twenga.fr/offre/8424/7831855304381780577.html asta si o tricicleta de la chicco.
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
nastasie spune:
adina, toata lumea mi-a zis de educatoare, dar sa stii ca in realitate nu era asa transparenta.nu stiu de ce se vede asa in poze.poate de la blitz.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
madaluta spune:
...asa..sa continui mesajul pe care il incepusem la pranz, k a adormit din nou terorista shefa....
Intre timp m-am mai calamt si am luat situatia k atare, desi nu garantez k voi reusi sa ma stapanesc la venirea lui cip de la serviciu...
Mi-a facut darius niste faze azi, numai una si una...
- s-a pisat pe biroul meu( cand sunt la calculator sta si el langa mine cu fundul pe pervaz si cu picioarele pe birou. si pentru k pozitia seamana probabil cu cea de pe olita, iar el n-avea pampers...i-a dat drumu..)
- a baut apa dintr-o cratita pusa la inmuiat in chiuveta de la bucatarie ( ii place sa bea din cana , dar pentru k la fel de mult ii place sa-si toarne apa pe el, evit sa-i dau..si baiatul a gasit de unde sa-si ia singur... Noroc k nu pusesem si detergent....
-a scos toate servetele umede dintr-o cutie si le-a pus pe calorifer la uscat...
Isidora: sper k sms-ul meu n-a venit in momentele cand tu te relaxai mai mult la salon..
icmanu..: bun venit la noi...
iar s-a trezit briana..cred k simte cand intru pe forum
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
mav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madaluta ...asa..sa continui mesajul pe care il incepusem la pranz, k a adormit din nou terosrista shefa.... Intre timp m-am mai calamt si am luat situatia k atare, desi nu garantez k voi reusi sa ma stapanesc la venirea lui cip de la serviciu... Mi-a facut darius niste faze azi, numai una si una... - s-a pisat pe biroul meu( cand sunt la calculator sta si el langa mine cu fundul pe pervaz si cu picioarele pe birou. si pentru k pozitia seamana probabil cu cea de pe olita, iar el n-avea pampers...i-a dat drumu..) - a baut apa dintr-o cratita pusa la inmuiat in chiuveta de la bucatarie ( ii place sa bea din cana , dar pentru k la fel de mult ii place sa-si toarne apa pe el, evit sa-i dau..si baiatul a gasit de unde sa-si ia singur... Noroc k nu pusesem si detergent.... -a scos toate servetele umede dintr-o cutie si le-a pus pe calorifer la uscat... Isidora: sper k sms-ul meu n-a venit in momentele cand tu te relaxai mai mult la salon.. icmanu..: bun venit la noi... iar s-a trezit briana..cred k simte cand intru pe forum Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+ Briana Amelia (08.05.2008) www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! |
(scuze, da nu pot sa ma abtin! absolut delicios!)
jojo, de ce te-ai 'minunat'?!
...si eu azi singura cu copiii acasa..... a trecut timpul fulgerator, e dezordine peste tot, am apucat doar sa 'gatesc' ceva usor (copanele+brocoli, va dati seama ce-am mai muncit) si sa hranesc copiii... nici macar vasele nu le-am spalat.... intre timp l-am primit asa in dezordine si pe 'popa cu Craciunul'....
ma deprima sa citesc cat de bine v-ati organizat voi cu cadourile....
si ... deja ma enerveaza sa vad pe la toate geamurile poza lu' mosu'.... de parca doar la asta se rezuma CRACIUNUL... nu la Nasterea Domnului....
sper sa revin la sentimente mai bune cand mi-ar sosi ajutoarele (sotul) acasa, maine...
Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!