Probleme grave cu Paypal-cont blocat

Probleme grave cu Paypal-cont blocat | Autor: Chuny

Link direct la acest mesaj

Nu sunt banutzii mei acolo, ci ai Soniei! Am trimis deja 3000 si intre timp s-au mai adunat 1800. paypal au blocat contul si au spus ca trebuie sa le trimit unjustificativ cu numele firmei, dovaada de exonerare la impozite si dovada cu nr de cont bancar. Pt contul bancar nu am nici o problema, dar nu am de unde sa scot primele douia.

I-am sunat, m-au tinut vreo 20 de minute la telefon ... nr cu suprataxa, evident, apoi mi-au spus sa le retrimit un mail cu detaliile. Am trimis, dupa 2 zile primesc mesaj sa ma deconectez si sa urmez pasii pt deblocarea contului. Cand ma conectez ... imi cer aceleasi dovezi ca in prima faza.

Azi le rescriu ! ce sa mai fac ? A mai avut cineva probleme cu ei ? Sunt banutzii Soniei, donati PT EA! Si trebuie sa ajunga la ea!

Au mai amenintat, intr-un mail, ca vor inchide contul daca nu aduc dovezile cerute. Cum sa fac sa fie returnati banii la cei ce i-au trimis ? Ca doar n-o sa-i pastreze Paypal ??

Daca ma poate ajuta cineva ... va rog!

Sibylle

Nasterea ariciului junior *****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Sibylle...ce punct din regulament invoca ei?
Poate o rogi pe Kay sa le scrie direct si sa explice situatia + actele medicale ale Soniei
daca paypal ar retine banii asta ar fi cu adevarat frauda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Multumesc mult de raspuns. Dau copy paste la mesajul ce apare cand imi deschid contul :

Au cours des 12 derniers mois, vous avez reçu des sommes importantes sur votre compte PayPal. Ceci est un rappel amiable :

Une limite de réception annuelle de €2 500,00 EUR est définie par les lois internationales. Si vous atteignez la limite de réception annuelle, vous ne pourrez plus virer ni envoyer de l'argent tant que vous n'aurez pas suivi la procédure nécessaire à la suppression de cette limite.

PayPal est légalement tenu de respecter les réglementations de l'Union européenne concernant le blanchiment d'argent, en collectant des informations auprès de ses utilisateurs lorsque ces derniers reçoivent des paiements d'un montant total supérieur à la limite définie. Une fois la procédure terminée, toutes les limites seront supprimées de votre compte PayPal.

Veuillez consulter le Gestionnaire de litiges et suivre la Procédure de suppression des restrictions.

Pe scurt: nu aveam voie sa depasesc limita de 2500 euro. De la suma asta in sus se considera ca e activitate comerciala si trebuie sa le trimit justificative.

Le-am scris clar ca nu pot furniza dovezile cerute si sa propuna ei o solutie. Acu vad ca am 60 de zile de la data primirii unei plati pt a o rambursa. Daca pot sa fac asta, voi incerca sa trimit inapoi banii la ultimele persoane care au donat. Prefer sa fac asta decat sa le las lor banii si, eventual, rog acele persoane sa doneze printr-o alta modalitate.

Sibylle

Nasterea ariciului junior
*****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

Mergi la inceput

sincer nu stiu cum functioneaza acest paypall dar in termenii si conditiile lor nu am vazut nici o referire la cei 2500 euro limita. Mi-a aratat Oana niste T&C si am vazut un punc 9g in care au dreptul sa suspende contul in conditii de suspiciune de frauda.

Imi dai un link catre termenii si conditiile pe care le-ai citit/aprobat cand te-ai inscris?

Raman la parerea ca kay ar tb sa le scrie si sa le dea copii dupa acte, asta ca sa incerci sa rezolvi amiabil.
In plus ar tb sa ii intrebi exact care e legea internationala care stabileste limita (ne mai uitam odata pe termenii lor) si pe care se presupune ca ai incalcat-o. Plus ar trebui sa intrebi ce se intampla cu banii blocati.

Si ti-as recomanda sa faci totul in scris sa ai o evidenta a ceea ce discutati.

Din paypall ai trimis in contul lui Kay banii?

Mergi la inceput

Nu, din contul meu. le-am scris ca pot dovedi ca banii au plecat intr-un cont umanitar, ca dupa operatie pot furniza o copie a facturii de la spital. Iar ei spun ca de ce nu am acte care sa dovedeasca ca acesti bani sunt pt o cauza umanitara .Ca de ce nu am facut o asociatie?

mersi de sfaturi, o sa incerc tot ce pot saptamana viitoare

Mergi la inceput

nu am timp azi, dar voi cauta linkul de care spui

Mergi la inceput

sibylle, cand ai timp da-mi exact un link cu ce ai agreat cand te-ai inscris.

Asta cu de ce nu ai facut asociatie e aberatie....poti ajuta in nume personal si fara asociatie. De asta te-am intrebat daca s-au dus banii in contul lui Kay..ma gandeam ca pot confrunta unde s-au trimis banii cu contul lui Kay de pe site-ul Soniei...putem da linkuri, trimite scrisori etc...asta e metoda nu stiu cum sa-i spun "soft" - "umanitara" de a debloca banii. Nu ai factura de la spital dar putem obtine o estimare etc...

Legal vorbind trebuie sa vedem exact ce minune de prevedere ai incalcat si dupa aia putem face un plan de bataie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Citisem in user agreement, sectiunea 9 "restricted activities", pc. g "Send or receive what we reasonably believe to be potentially fraudulent funds;" dar cred ca nu e vorba de aia ci de tipul accountului si nici nu spun clar care sunt limitele. Spun pentru withdrawal limit dar nu pentru receiving funds.

Si cred ca difera regulile in functie de tara, incearca sa tastezi in help "balance limit" in franceza si vezi ce zice info iti da.

Mai au optiunea de nonprofits dar vad ca au doar pentru organizatii nu pentru pentru individuals sau poate n-am citit eu bine.

Sper sa rezolvi pana la urma.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

oanabeee sincer nu cred ca a incalcat un punct din regulament...i-ar fi scris clar ca a incalcat punctul X....mai degraba li s-a parut suma mare si au blocat. De asta cred ca ar putea sa mearga cu mesajul lui Kay + actele Soniei. Intre timp ar trebui clar sa specifice ce paragraf din ce minune de lege a incalcat. O sa incerc sa imi fac un cont in Franta sa vad termenii si conditiile de acolo dar cred ca trebuie sa dau un CC din Franta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gigel spune:

Sibylle
Nu stiu exact despre ce este vorba aici dar am sa incerc sa te ajut din experienta proprie cu PayPal.

Detin un cont PayPal de 8 ani si il folosesc ca business account. Am un shop online si preiau plati prin PayPal.
Pina acum cativa ani era o limita mult mai mica pentru conturi private. Acum a miscorat limita si ca sa incasezi bani mai multi trebuie sa ai business account.
Am avut multe probleme cu ei si mi se cere cam o data la 2 ani sa trimit copii dupa extras de cont bancar , copie dupa pasaport , copie dupa cardul viza etc ... cosmar.

Ce poti sa faci in momentul asta nu prea stiu , probabil sa trimiti banii inapoi in contul celor care au trimis.
Ce mai poti face e sa cauti pe cineva de incredere cu un cont tip business care sa iti poata scoate banii.

O alta alternativa ar fi sa pui un francez sa sune (banuiesc ca tot ai un accent romanesc) si sa le explice problema si sa gaseasca o modalitate de mijloc.

Daca nici asha nu se poate , cei care au trimis banii pot sa ceara banii inapoi de la PayPal (asta in caz limita) dar e o procedura care dureaza cel putin 2 saptamani din cate stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gigel spune:

Acum am citi un pic despre ce este vorba :(

Poate pot cei de la spitalul din Boston sa iti trimita un fax cu dovada din partea lor pe care sa il trimiti tu la PayPal in USA sau PayPal europe cu datele problemei in engleza si sa le explici despre ce este vorba.

Am aici un numar de fax de la PayPal europe :0044 8707 307 198

In plus o sa iti dau un PM cu o gramada de adrese de mail de la PayPal.
Fa un mail cu explicatii etc si trimite mailul la TOATE adresele alea , cineva o sa raspunda si o sa te ajute 100% !!

Success.

Mergi la inceput