poznasi, dar dragalasi ian-febr 2004 (5)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Mircea, Rares si Mihnea

Mai dar vad ca nu ati pus pozici de la Revelion, nu ati povestit nimic. Macar de la ziua lui Matei sa vedem ceva.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

va multumim frumos pt toate urarile
asta seara s-a terminat petrecerea, am incheiat ca de obicei cu prietenii apropiati, Toma si Erica - au alergat copiii pina la 12 noaptea
si, da, bagam si poze

pupam toata gasca

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Prezenti la apel!
Roxule,nebanuite sunt caile Domnului!.Poate a fost ceva in aer atunci!.Am o foarte buna prietena, intre copii ei si ai mei diferenta de varsta este de o saptamana. Antonio este nascut pe 21.02.'04, Alex pe 27.02'04. La bb2 aceasi poveste Andrei pe 12.10'07, iar Darius pe 17.02'07. Ce mai spui de asta?
Noua ne place mereu sa glumim pe tema asta.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Noi ne-am pregatit de gardinita! De maine la munca! Astazi i-am schimbat look-ul Alexandrei ,are breton,aduce putin cu Alexandra de Rox. Este asa de dulce ca-mi vine s-o mananc , pacar ca am impartasit-o si nu am nici o sansa cel putin pana nu adoarme.Chiar si micile obraznicii pe care le face parca le trec acum mai usor cu vederea
Andrei s-a trezit acum din repriza de somn nr 1 pe ziua de astazi.
Profit de asta sa-i dau sa manance.Ne vedem asadar mai tarziu!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Valentina, si eu am o prietena din liceu ai caror copii au varste apropiate cu ai mei. Cel mic e de seama cu Alex, dar mai mare cu o luna. Fetita e cu vreo 3 luni mai mare ca Andrei. A fost haios ca la primul copil amandoua ne-am chinuit putin, am ramas insarcinate si niciuneia nu ii venea sa ii spuna celeilalte sa nu o amarasca. Pana la urma mi-am luat inima in dinti si i-am zis si ea a inceput sa rada, ca nu stia cum sa imi zica de bb al ei. Abia astept poze cu Alexandra ta cu breton. Noi voiam sa il lasam lung fetei dar nu e chip. Chiar a fost o discutie dupa lectia de balet cum ca i-ar sta bine cu fruntea libera, dar nu e chip sa il tin cumva prins pana ii creste.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Alexuta seamana cu mine la par, ii creste foarte repede. Asa ca o pot tunde dupa cum imi vine mie , ca in max 2 luni are din nou plete.Ea avea perisorul pana la umeri, dar i-am taiat varfurile ca sa i se regenereze parul. Cu ea nu sunt probleme de pus clamute sau elestice in par. E foarte cocheta si accepta usor orice sugestie daca ii spui ca asa e moda.De cate ori ajunge la soacra-mea, este in elementul ei, nu pleca de acolo pana nu este fardata si parfumata spre disperarea mea. Nu sunt deloc de acord cu apucaturile astea ale ei, vorbesc de fard si oja, i-am spus si soacra-mii parerea mea dar ea ca sa scape de gura Alexandrei ii face toate poftele.Ma consider o mama deschisa catre nou, dar mi se pare prea mica pentru pudra, ruj sau fard la varsta ei. Are tot timpul din lume sa-si etaleze frumusetea

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Roxana, tot in oala cu coincidente. Se adevereste zicala: baietii seamana cu mamele si fetele cu tatii. Am vazut pozele cu copii, Alexandra mea este leita taica-su, la fel si Alexandra ta bag seama aduce cu taticul ei, iar Andrei al tau este bucatica rupta din mamica lui. Idem si pentru Andrei al meu.
Iti zisei,eu ca fu ceva in aer atunci!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Ca tot zicea Valentina de poze, iata Austria si copiii .

Valentina, sa stie ca mie mi se pare ca fie-mea seamana cu mine. Cand era mai mica era izbitoare asemanarea cu tati, in timp dimpotriva, parca aduce cu mine. Bubu...greu de zis, e un mix. Sa stii ca si Alex a mea e cocheta cand e vorba de haine, creme, geluri de dush, farduri si oja. Dar cand trecem la capitolul par nu mai merge treaba. Isi da cu placere cu crema pe calcaie, isi alege cele mai elegante rochite, dar nu accepta nici o clema in par nici de dragul modei.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

apropo de asemanarile copii-parinti
ne intilnim cu oameni pe strada si spun: *vai, ce frumos e Matei ... si dupa ce ne masoara pe amindoi - cu cine seamana?*

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui buli

apropo de asemanarile copii-parinti
ne intilnim cu oameni pe strada si spun: *vai, ce frumos e Matei ... si dupa ce ne masoara pe amindoi - cu cine seamana?*

Si noi am mai patit-o, dar cu formulari evazive gen, nu imi dau seama exact cu cine seamana.

Si Matei chiar e frumos! Unde sunt pozele promise?

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput