poznasi, dar dragalasi ian-febr 2004 (5)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Nu poti uita data de 1 ian.... asa ca:

LA MULTI ANI, MATEI!!!
SA AI PARTE DE BINE, DE FRUMOS, DE IUBIRE, DE FERICIRE, DE PRIETENIE...!!!

Cum ati petrecut revelionul? Noi am continuat si azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Buna fetelor. Prima din 02.02!
Desi fac parte din clubul vostru nu am scris de foarte multa vreme. Mi-am promis sa fiu mai activa pe forum,daca tot este urat afara si nu pot iesi cu copii,asa ca iata-ma.
In primul rand vreau sa va urez, chiar daca este cam tarzior acum, numai sanatate,bucurii si realizari pe 2009.
Despre pitica mea va pot spune ca este o rasfatata si cam obraznica in ultimul timp,dar isi da seama din timp de greseala si isi cere iertare. Este o prietena adevarata pentru fratiorul ei, pe care il mai smotoceste din cand in cand, dar si o mica gospodina in devenire. Ma ajuta la mici treburi casnice cum ar fi asezarea tacamurilor pe masa, a farfuriilor, stersul prafului, strangerea jucariilor etc. Are la 4 ani si 10 luni 113 cm si 18 kg, o adevarata top-model deja curtata de colegii de gradinita!
Ea este Alexandra, fata mamii si este jumatate din inima mea, cealalta fiind ocupata de Andrei

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

LA MULTI ANI Matei de buli. Sa cresti mari si voinic si sa ai parte de toate bucuriile din lume.
LA MULTI ANI, Mircea de Diana_b si Rares Alexandru de Dienuca, sa fiti sanatosi tot anul si mandria parintilor vostri!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Adriana, Valentina,
multumim de urari, s-aveti si voi un an bun de tot

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

La Multi Ani Matei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

www.localhost.asia/?msg=93%2AC%2FIKI%3BAT%28AB8%23%25V%3AR%27NQ%3EU%5DY%5E%2DJ%5BMV%21%40%20%20%0A" target="_blank">Va multumesc ca existati! LA MULTI ANI, 2009!!!

www.paperboy.nl/?PID1=%40%3CW%2B4NZNPRV76N%2DDSUU%3F1U9DP7AIHEA9%3E%25CG%3EY%22%2AJ%23O%20%20%0A" target="_blank">LA MULTI ANI, MATEI!!!

www.flickr.com/photos/12628432@N06/" target="_blank">poze cu bradut si copii cuminti...

Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

La multi ani, Matei!!!

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://community.webshots.com/user/adlemi_airal
http://www.dropshots.com/adlemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

LA MULTI ANI ,MATEI!Sa traiesti ani multi si frumosi!
La multi ani D.C.![]La multi ani poznasi si dragalasi copiluti! Aceste luni:decembrie,ianuarie sunt lunile dedicate in mod special (pe langa celelalte 10 din an) nazbatiilor,descoperirilor,dorintelor voastre de copil,copii care acum, odata cu fulgii de zapada, mai pun cate un an in cosul cu daruri al vietii!Sa va fie viata frumoasa si sa aveti parte de momente magice alaturi de cei dragi voua!La multi ani!
Dalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Bine v-am regasit. M-am intors si eu de prin perindari, daca doriti sa cititi povestiri gasiti aici . POze poate ceva mai tarziu. A fost un concediu tare frumos si relaxant, dar mi-a fost tare dor de copii. Odata ce ii ai, nu te mai simti niciodata complet fara ei.

Vreau sa va urez un an nou minunat, sa fie mai bun decat va doriti, sa vi se implineasca toate dorintele si proiectele, sa fim sanatosi si fericiti cu totii!

Vreau sa ii urez din suflet dragului de Matei! La multi ani Matei, sa fii sanatos si norocos, sa ai parte numai de bucurii! Anca, va cu intarziere (sper ca mi-ati motivat absenta), sa va traiasca puiul si sa va bucurati de el. Banuiesc ca ati avut mare petrecere mare.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Vic, ce iti mai fac copiii? Cum e cu cel mic?

Adina, ce inspirata ai fost ca nu ati mai plecat, singurul post in engleza de acolo era CNN si nu imi placea ce vedeam.

Valentina, bine ai venit si in gasca poznasilor.

Valentina are 2 pui frumosi foc, ne-am intalnit in gasca papanasilor. Copiii nostri au aceeasi varsta si ii cheama la fel.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput