poznasi, dar dragalasi ian-febr 2004 (5)
Raspunsuri - Pagina 13
Roxana_G spune:
Alex e cam satula de atatea concerte, zice ca nu mai vrea sa mearga nicaieri. Asa ca stam acasa maine.
Acum e la bunici, am profitat si am impachetat cadourile pentru Craciun. Altfel trebuia sa prestez noaptea actiunea si chiar asa cu frica sa nu vina peste mine.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
firutza spune:
Anca,ne-am orientat spre un dino de 400 ron(sper sa merite banii)mai ales ca-i si contributia pusculitei(stransa cu negocieri si eforturi).
Adriana,sa se faca bine Rares cat mai repede.Si eu vreau in ianuarie la analize cu Edi.Si ma bucur cand vad la cate activitati participati...noi mai usor...cultura cu aer de provincie1unde sa mergi...stiu Bucurestiul e aproape dar cand ma gandesc la trafic ,drum,aglomeratie...
Astazi ne-au vizitat bunicii ,am fost un pic si pe\afara,...si-a luat un glob pamantesc si acu ma termina cu intrebarile despre tari planete ,continente...
din nou
buli spune:
eu nu i-am facut niciodata analize de singe lui Matei. am considerat ca daca nu pare nimic in neregula, mai bine il las in pace.
voi le-ati facut ? firutza, voi de ce mergeti la analize?
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
A_Iulia spune:
Vivi le-a facut de mai multe ori, dar doar in cazuri de boala, internari prin spitale etc.
De mai bine de 1 an nu le-a mai facut.
Urina si scaunul le-am facut de vreo 2 ori/an, dar varsare de sange nevinovat nu facem decat daca e musai.
Roxana_G spune:
Nici noi nu facem analize de sange decat in caz de boala, nu i-am mai facut din vara de la scarlatina. Copro facem de 3-4 ori pe an, oricum cer la gradi, la fel si exudatele, daca nu mai des.
Rox ,
Poze
buli spune:
nu stiu cum sinteti voi, dar eu sint praf de nervi azi, a inceput cu refuzul sefului de a-mi da concediu si s-a terminat cu Matei care a facut niste mofturi cind l-am luat de la gradi de imi venea sa-l las acolo
in plus, tot vreau sa dau patutul si ma rog efectiv de amicii care au nevoie sa vina sa-l ia (nu de alta, dar trebuie sa mai aranjez dupa ce il trimit de-acasa)
enfin, concediul l-am luat totusi, iar Matei e pedepsit in camera lui pina la culcare.
firutza spune:
Anca,nu i le-am facut de la 8 luni analizele(atunci a avut ceva cu burtica)si as vrea sa stiu cum stam...ptr.linistea noastra.te intrebam de inaltime,edi are 110 si doar 18kg,cam slabut in opinia noastra si cam fara pofta de mancare.Mananca nu zic nu,dar doar impins de la spate....
Acum asteptam colindatorii!Edi e la tara sa-l duca bunicul la colindat!
...Sculati gazde,nu dormiti /vremea e sa va treziti...casa sa v-o aranjati...Sarbatori fericite!
buli spune:
pai daca Matei are 120-122 si 21 de kile e mai slab ca Edi
Roxana_G spune:
Pai se poate altfel cu mancarea decat impins de la spate?
Alex are 107 cm si 17 kg.
Rox ,
Poze