poznasi, dar dragalasi ian-febr 2004 (5)
Raspunsuri - Pagina 12
A_Iulia spune:
Eu imi pregatisem varianta de rezerva. In cazul in care nu gaseam cainele (dar pana la urma tot faceam rost, chiar daca mai tarziu), i-as fi spus ca nu poate sa care Mosu' atatea cadouri si ca unele le trimite prin posta, deci ajung mai tarziu.
Aveam si avantajul cu dimensiunea (ca e mare cutia, asa ca m-ar fi crezut).
Oricum, bine ca ai reusit sa schimbi dorinta. La mine a fost aproape imposibil, ca incepusem sa mai bag strambe si eu, dar fara succes.
ad_risnov spune:
Fetelor, am elucidat misterul febrei lui Rares: are gatul plin de puncte de puroi. Chiar si eu, necunoscatoare, am vazut punctele albe pe fundul gatului si chiar spre cerul gurii. Din pacate nu mai avem timp de exudat, si am inceput tratamentul cu Klacid si continuam cu antitermice. Dupa tratament vom face exudat ca sa vedem daca mai e ceva pe acolo si daca va fi nevoie de alt antibiotic... Culmea e ca nu-l doare in gat, nu tuseste, nu se vaita de nimic. Doar febra asta continua. Si eu care ma laudam ca e sanatos tun.
Mama, ce cadouri aveti de luat... Rares este super rezonabil cu Roary al lui, care nu costa mai mult de 50 de lei. I-am mai luat eu pe deasupra un puzzle cu aceleasi personaje si, evident, dulciuri. Doamne ajuta ca nu are alte pretentii... dar oricum e pe stilul lui Matei: e deschis la negocieri!
Eu am oroare de jucariile super mari din cauza spatiului si a aglomerarii lui.
Roxi, am vazut si pozele de la serbare ... frumoasa foc Fulgusor de Nea!!!
Roxana_G spune:
Anca, si Alex il ochise pe Matei in niste poze de asta vara.
Adina, stiu ca ii sta super si fara breton, eu nu ii tin breton pentru aspect ci pentru ca nu suporta sa ii prind parul. Niciodata! Nu il pot lasa in ochi, era ca un caine latos, am tuns bretonul exact cand i-a facut cocul, daca nu era vorba de coc o tundeam scurt de tot ca nu se mai poate. Nu suporta nici macar o agrafa si pana sa creasca parul sa il pot da dupa urechi e cosmar. Nu stiu cum sa o conving sa si-l prinda, zice mereu ca o doar capul, nici jumatate de ora nu rezista o clama.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Mai fetelor, chiar ca super scumpe jucariile astea. Si Alex se uitase la cainele ala, ba mi-l aratase azi si in reclama dar nici nu imi da prin cap sa il iau. Nu se joaca prea mult cu jucariile, abia acum apreciaza cadoul primit anul trecut de la MOs, si asta dupa ce a fost arestat in cutie pana acum. In plus strica imediat ce primeste. Si zau e prea scump sa fie stricat. Mai ales acum ca nici salariu nu mai am corespunzator.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Adriana, este foarte bine ca ai trecut pe antibiotic, pare sa fie streptococ A din ce descrii tu, dar nu e musai. Alex a facut mai demult o astfel de forma ciudata de amigdalita pultacee si culmea ca era virala. O sa iti dai seama dupa cum reactioneaza la antibiotic. La Medicover au niste teste rapide, se fac pe loc, si iti puteau confirma daca e streptococ A sau nu. Multa sanatate baiatului!
Rox ,
Poze
ad_risnov spune:
Multumim de urarile de sanatate!
Chiar suntem pe drumul cel bun. De aseara Rares se simte mult mai bine, iar azi am vazut ca punctele albe incep sa devina rosii. Oricum facem tratament 10 zile. Tare ma tem de streptococul asta pacatos, pt. ca stiu ca poate da efecte la nivel de cord sau de articulatii. Sper sa scapam numai cu Klacid-ul.
Roxi, daca as fi stiut de analiza aceea rapida... invatatura de minte pt. data viitoare.
Diseara mergem la opera, la "Scrisori catre Mos Craciun". Iar maine la Ion Creanga, la "Comoara piratilor", spectacol cu personajele din ouale Kinder.
Roxana_G spune:
Adriana, sanatate multa. Sa stii ca Alex a avut de 2 ori streptococul si totusi are ASLO normal. Nu e musai sa ramana cu urmari. Petrecere frumoasa la culturalizari, tare as fi vrut sa mergem si noi la opera dar nu pot decat maine.
Apropos, am fost aseara la concertul lui Banica. Mi s-a parut exceptional show-ul, mult mai bun ca anul trecut, dar Banica e mult prea plin de fitze. Alexandra a fost incantata ca am stat in primul rand, ea e fascinata de Banica.
Rox ,
Poze
buli spune:
Adriana, imi place ca va socializati educativ
Matei e si el racit de joi, simbata m-a pocnit pe mine, iar azi pe Ovi. dar e bine ca ne-a luat din timp, sa treaca pina la craciun
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
ad_risnov spune:
Anca, adevarul este ca in fiecare an avem timp pt. toata alergatura asta nebuna dupa cumparaturi, cadouri, iar pt. copil si bucuria lui...mai pe ultimul loc.
S-a potrivit bine faptul ca a picat Craciunul joia, iar de vineri, de cand am intrat in vacanta, ne-m putut ocupa de toate aceste evenimente f. placute si educative. Maine dupa-amiaza plecam la bunici.
Sanatate multa si voua! Pfii, acum la incheierea gradinitei... bine ca s-au putut duce sanatosi la serbare.
Roxi, si eu sper sa nu fie cazul de injectii cu Moldamin...