Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (99)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Ciuf, sunt bine. Ma cam doare mijlocul si oasele la solduri, daca stau mult in picioare. Si, of course, am tot uitat sa-i spun dr. de asta. Joi ma duc la el, dar eu merg la ambulatoriu.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 35+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Vin si io la apel! Sa nu-mi puneti nemotivat!
[b]STEFANIA FELICITARI! SA DEA DUMNEZEU SA FITI SANATOSI SI SA VA BUCURATI TOATA VIATA ALATURI DE COAMOARA VOASTRA!!![/b]

Fetelor m-ati luminat si pe mine cu cele 2 pagini deschise ca neuronul meu saracuuuul sta de 3 ore sa citeasca din urma!Eu ramin in urma de seara ,ca dupa ce apare iubitu acasa nu prea mai am acces la comp si uite asa ma trezesc a doua zi si ciiiiiiiiiteeeeeeeeeesc si as vrea si io sa raspund sa ma bag si io in seama dar pin aajung la ultima pag se face iar seara!!!
Va pupacesc pe toate!!!

Alina de Alex si 29+

http://s366.photobucket.com/albums/oo108/alina2700/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Andre_ea - m-am linistit . Hai ca mai e putin. Cred ca te solicita si piciul. Eu stau si ma gandesc mereu la voi, cele care mai aveti si grija unui bebe sau 2 (aryia) si am toata admiratia .

Cadia, eu nu stau in Titan, dar m-am dus special, ca mi-era prea lene sa iau la metraj, pe urma s acaut pe cineva sa mi le faca..ca eu cu 2 maini stangi...no way! Dar ai dreptate, sigur iesi mai ieftin asa. Eu 15 buc mi-am luat, ca sunt bune nu numai sa pui bebe pe ele prin diverse locuri dar si sa-l stergi dupa baie, ca sunt muuult mai moi decat prosoapele (cel putin decat prosoapele pe care le-am luat eu).

Bee - felicitari pt ultima zi! Bine ca te-ai linistit cu dr-ul, cu toate ca tu nasti sigur in ianuarie dupa 37 sapt , nu?

Oare Cami ce face? Parca azi e la dr, nu? O asteptam cu vesti bune!
Ralu si Naty - la fel.

Andreea 35+, cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

incalcare a punctului 16 din regulament:
" 16. Concursurile de pe alte site-uri
Mesajele care fac trimiteri directe la concursurile sustinute de alte site-uri - nu sunt acceptate pe acest forum. Va multumim pentru intelegere."

Roxana

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Buna!

Nu am citit nimic vroiam intai sa dau raportul.
Am venit acum juma de ora de la spital cu vesti nu prea bune. M-au pus la monitor si s-a constatat o usoara tahicardie. Dar nu asta e problema ci faptul ca a crescut retardul de crestere, unde acum o sapt. era o diferenta de 1 sapt. si 4 zile acum e deja de 2 sapt. si 2 zile, vrasta ecofrafica fiind 32 s + 4 zile fata de 34 s + 6 zile varsta dupa UM. Ecografic a crescut in 8 zile doar 2 si a castigat doar 150 gr. acum avand 2.063 gr. Colul e scurt de 2,5, dar inchis. Placenta are gradul III de maturare si gros. max. 3,26 cm.
Doctorita de la ecograf (nu cea la care fac de obicei, care lipsea azi, ci alta) a zis ca nu crede sa fie probleme, ca pare a fi doar ceva constitutional, e mai mititica, fiindca masuratorile coincid (adica toate sunt in jurul aceleiasi varste). Din pacate cu dr. meu nu am apucat sa vorbesc, a intrat intr-o cezariana de urgenta cu complicatii si m-a lasat pe mana asistentului, dupa ce m-a trimis sa fac o injectie cu vit. K si o perfuzie cu dexametazona (pentru a ii matura plamanii) cu indicatia sa revin luni dimineata la spital.
Pana atunci cuminte in pat.
Oricum am apreciat cat de bine s-a purtat toata lumea, un personal extrem de amabil, asistentele care mi-au pus perfuzia au stat numai pe langa mine sa ma intrebe daca sunt bine.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 34+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Naty atunci cumintica in pat!!!!!!!!

29+ cu Fabian si Dorian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ingrid iti dau mai multe, eu pe prima am incercat-o:

1.)50 g nuca de cocos pisata, 50 g orez (sau hrisca) fiert, 2 mere (pere) rase pe razatoare mica. Nuca de cocos se amesteca cu orezul fiert si racit, iar apoi se adauga, treptat merele rase, cu zeama cu tot. Pasta e excelenta pe paine. Se serveste cu laptic. Este foarte hranitoare.

2)4 ling cocos ras, 1 cana apa, 3 curmale fara samburi, 10-12 buc arahide putin rumenite in cuptor, 1/4 l-ta sare. Se pun toate ingredientele in blender si se mixeaza bine, apa nu se pune toata o data ci treptat. Crema obtinuta se serveste cu paine rumenita la cuptor sau biscuiti si lapte la micul dejun.

Am o carte de chestii vegetariene, si sunt foarte multe retete de dulce fara ou, lapte, carne.

32+ Vlad Mihai

AMR 8 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Despre spaga ce sa spun! Se poate vorbi pe tema asta o groaza!Nu va mai povestesc ce am patit eu cu spagile! Ultima data cand am fost la doctor pt o operatie minora (O alunita la o mana) doctorul mai inti mi-a spus sa vin la internare si cand am venit m-a intrebat: ”sivrei sa te internezi? Spaga ai?” Exact asa! El zicea ca face o gluma, daca se prinde se prinde, daca nu nu! Bineinteles ca i-am raspuns ca da! S-a ocupat de mine extraordinar de bine, daca ar fi sa ma operez tot la el m-as duce, si tot cu spaga, bineinteles! Un suflet de aur, se ocupa si de pacientii altora si o babuta din salon cu mine nu i-a dat spaga si tot a rezolvat-o cum trebuie desi povestea babuta ingrozita cum asistentele, vazand ca nu da nimic i-au sugerat doctorului sa-i taie un deget sa nu se mai chinuie sa-l reconstruiasca (medic plastician) si el nu a vrut a zis ca femeia mai are nevoie de deget! In fine!Eu vad asa problema: (a fost un spot acum vreun an cred al noila TV cum cica sa nu dam spaga - pai daca ni se CERE??!!) nu noi nu trebuie sa nu mai dam spaga, ci statul sa-i pedepseasca cu legi aspre pe cei care cer si primesc in primul rand! Eu nu dau in cap parlamentarilor care-si bat joc de noi, nu fiindca nu as face-o, ci fiindca merg la puscarie daca o fac! Asta e!!
La serviciu inghit o groaza nu fiindca am eu ”constiinta” ci fiindca ma dau astia afara!
Daca ar exista represalii dure contra celor care iau spaga, nu ar mai avea curajul sa ceara sau sa primesca si asa s-ar termina cu spaga! Ce-i prostia asta, ca sa avem noi constiinta si sa nu mai dam! Pai ce occidentalii fac ceva din constiinta sau fiindca au legi aspre?! Noua de ce ni se cere mai mult?!29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Naty sa fii cumintica te rog la pat.

Am si eu nevoie de un sfat de la voi. Stiti ca eu ma simt bine in general, nu am avut probleme in timpul acestei sarcini. Azi de exemplu am bagat aspiratorul in toata casa si ma durea spatele asa de tare si bebe ma lovea tare tare dar eu continuam cu curatenia ca tampita ca eu sunt viteaza si suport durerile astea. Vroiam sa termin. Intrebarea este: Ii fac rau lui bebe chestiile astea? De multe ori stau si suport dureri mari de spate fara sa ma intind in pat, continui ca ghiolbana ce faceam....am impresia ca sunt chestii normale..... Va rog sa imi spuneti ce trebuie sa fac.....sa stau cuminte ca il afecteaza, sa continui ca e normal si nu o sa mor din asta....nu stiu... Faza e ca eu nici nu ma mai duc la medic pana in 16 ian.... deci nu ma monitorizeaza nimeni in timpul asta. Multumesc mult

32+ Vlad Mihai

AMR 8 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Ciufik, exact asa-mi spune si mie sotzul "2 maini stangi"
Din fericirea am un magazin cu metraje la 5 min de casa si sper sa gasesc acolo, in rest bunicutza sa traiasca.

Intr-adevar, si eu foloseam finet de fiecare data cand il scoteam din cadita pe bebele prietenilor nostri, ca este moale si absoarbe foarte bine apa.
In plus mai puneam o bucata si pe fundul caditei ca sa aiba bebe aderentza si sa nu alunece.
Aaaa.. si il spalam si pe grasun cu o bucata micuta de finet(in loc de buretel).Puneam Sanosan pe bucatica de finet si-l spalam bine pe bebe, mai ales pe la cutisoarele de la picioruse, maini, gat.

Naty, sa aveti gija de voi pana luni si sa fiti cuminti.Sunt convinsa ca totul va fi OK.

32+cu CLARA

Mergi la inceput