Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (99)
Raspunsuri - Pagina 4
Stellutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leditia Steluta imi pare rau.Stiu ce inseamna si de aceea am preferat sa fac un sacrificiu mergand la cabinetele particulare ale doctorilor.Doar dr de fam mi-a mancat ficatii in sarcina asta,in rest la cabinetul hematologului am avut parte de atentia cuvenita,la cabinetul dritei mele la fel..Am facut analizele la particular,pt ca dr mea de fam nu da analize decat in trim 1 si 3,numai ca si in 3 a "uitat" si se face ca ploua!(si zau ca am avut la analize de facut de mi s-a acrit).Tratamentul mi l-am platit cu exceptia catorva pachete de utrogestan.(si asta abia cand i-am dus scrisoarea medicala cu dedicatie,pt ca ei nu-i erau de ajuns retetele simple!)Toate astea insemnau salariul meu in fiecare luna,ba mai imi dadea si al meu,ca altfel nu puteam sa-mi acopar cheltuielile astea lunare cu medici,analize,medicamente..Asta este,din pacate m-am resemnat...si-mi doresc doar sa fim sanatosi cu totii si sa am o nastere usoara si fara probleme..Restul,le rezolvam noi intr-un fel sau altul. Hai,ca nu mai este mult si trece si asta. De ce ti-a dat clexane?Ca parca nu ai avut probleme de la inceputul sarcinii?(eu iau aspenter pt hipercoagulabilitate,a fost de ajuns slava Domnului) POZE CU NOI Minunea mea 35+ cu David Christian sau David Gabriel AMR- CEL MULT 5 SAPT. |
+32 cu Maya Maria -Ayeneea
alinuk spune:
citat din mesajul lui cristi_2003 stie cineva vreun site unde sa fie modele de crosetat? 36+ cu Stefan Carol sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png AMR 3 SAPTAMANI |
Cristi iti trimit eu ...unde preferi, amilul personal, mailul comun?
Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
Stellutza spune:
citat din mesajul lui Leditia Steluta imi pare rau.Stiu ce inseamna si de aceea am preferat sa fac un sacrificiu mergand la cabinetele particulare ale doctorilor.Doar dr de fam mi-a mancat ficatii in sarcina asta,in rest la cabinetul hematologului am avut parte de atentia cuvenita,la cabinetul dritei mele la fel..Am facut analizele la particular,pt ca dr mea de fam nu da analize decat in trim 1 si 3,numai ca si in 3 a "uitat" si se face ca ploua!(si zau ca am avut la analize de facut de mi s-a acrit).Tratamentul mi l-am platit cu exceptia catorva pachete de utrogestan.(si asta abia cand i-am dus scrisoarea medicala cu dedicatie,pt ca ei nu-i erau de ajuns retetele simple!)Toate astea insemnau salariul meu in fiecare luna,ba mai imi dadea si al meu,ca altfel nu puteam sa-mi acopar cheltuielile astea lunare cu medici,analize,medicamente..Asta este,din pacate m-am resemnat...si-mi doresc doar sa fim sanatosi cu totii si sa am o nastere usoara si fara probleme..Restul,le rezolvam noi intr-un fel sau altul. Hai,ca nu mai este mult si trece si asta. De ce ti-a dat clexane?Ca parca nu ai avut probleme de la inceputul sarcinii?(eu iau aspenter pt hipercoagulabilitate,a fost de ajuns slava Domnului) POZE CU NOI Minunea mea 35+ cu David Christian sau David Gabriel AMR- CEL MULT 5 SAPT. |
M-au bagat pe clexane le 23 saptamani pentru ca am avut rezistenta pe artera uterina dreapta 0.71. Dupa 3 saptamani rezistenta a scazut la 0.4 dar tratamentul il continui inca 2 luni dupa ce nasc, asta desi clexane nu se mai importa in romania si cand exista in farmacii cateva fiole alergam sa le cumparam de parca am gasi aur pe strada.
roxanaz spune:
citat din mesajul lui bebelusi Roxana vreau sa fac tort de ziua mamei cu invelis de-ala meserias de cioco. Poti te rog sa imi dai pe PM nr tau de tel ca poate nu ma descurc si vreau sa te intreb ceva ca acolo nu am internet. Asta numai daca se poate si nu te deranjez prea tare....nu de alta dar am socrii in vizita la masa si vreau sa fac tort mumos...Apropo, hartia pergament este hartia de copt??? |
ai PM. da, poti folosi si hartie de copt care e putin mai subtire, o impaturesti in 3-4.
Stellutza spune:
Cat despre Ginecolog , eu tot la cabinet particular merg. In Polizu unde voi naste, este o aripa Romar, unde merg la control si eco contra cost iar atentiile pe care i-le duc sunt peste nota de plata, asta pentru ca la acest ginecolog am fost trimisa de medicul de familie care m-a avertizat inainte ca trebuie sa fiu 'dragutza de fiecare data cand merg'
Leditia spune:
Steluta,asa alergam eu dupa Pregnyl la inceputul sarcinii!Sunam in tara,rugam prietenii sa caute la farmaciile din localitatile lor,familia,ceva de groaza zau..
Ma bucur ca a dat rezultate tratamentul si esti bine.
POZE CU NOI
Minunea mea
35+ cu David Christian sau David Gabriel
AMR- CEL MULT 5 SAPT.
alinuk spune:
citat din mesajul lui bebelusi Buna dimineata gagici cu burtici! Cand e voba sa scriu fireste ca am uitat tot spre ca ma iertati. 32+ Vlad Mihai AMR 8 saptamani "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
Bebelusi..iti vand un pont! Si gratis! Fara spaga
uite cum fac eu ..sa nu uit ceva, atunci cand doresc sa raspund cuiva aici:
Cand te apuci de citit sa ai doua ferestre deschise, in acelasi timp:
una in care sa citesti: cea cu capitolul curent si pg la care ai ramas spre ex asta
una in care sa scrii: cea cu 'raspunde la subiect, spre ex asta
si intr-una rasfoiesti si citesti ..iar cand e ceva la care vrei sa ai reactie ...treci in celalalt link si raspunzi.
In acest fel nu e nevoie ca dupa ce ai citit cateva pagini (..jde!) sa te gandesti ce ai citit si ce/cui ai avea de raspuns.
Cu alte cuvinte faci doua lucruri deodata (chiar daca poate parea prea mult pt un neuron ratacit de gravi ): in timp ce citesti si raspunzi
Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
Nimic nu-i intamplator!
Stellutza spune:
Fetelor va pup, eu va las pentru ca tre' sa merg la Fundeni si sunt atat de nerabdatoare incat abia imi stapanesc emotiile .
cristi_2003 spune:
stelluta sa vii cu vesti bune
36+ cu Stefan Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 3 SAPTAMANI
multumesc alinuk
sa vada daca imi ies
justme25 spune:
Ciufikera vorba de maternitatea Bucur. Acolo s=au purtat alea ca niste cretine cu prietena mea.
Miereesti in asentimentul meu. Si eu sunt revoltata ca se pleaca de la ideea ca tre' sa dai bani. Stiti cum merge la noi?Ori dai bani si ti se fac serviciile respective, ori iti ceri vehement drepturile (adica faci scandalau )si sa vezi cum se executa lumea. Si eu sunt de acord ca odata ce cotizam la CAS si la Sanatate, nu vad de ce sa nu beneficiem macar de servicii medicale normale. Eu propun altceva: cotizatul asta la CAS si SANATATE sa fie optional. Adica, daca cotizezi, e ok, beneficiezi de spitalizare normala, daca nu cotizezi, platesti medicii din spital si asistentele si serviciile medicale ca la o clinica privata. Si gata..terminam cu tiganeala asta.
Stefania sa va traiasca baietelul!Ne-ai dat o veste super!Sa ne impartasesti din noile tare experiente cu bebelul, ca poate asa ne mai destindem si noi.
Asa..mi-a luat sotul ieri trusa pentru peridurala. M-am speriat de ditamai acul care ti-l baga in tine. Jesuuuuss...prin cate trebuie sa mai trecem pentru copilasii nostri.
Am avut inca o noapte nasoala, in sensul ca nu mai pot fratica sa dorm nici daca ma pici cu ceara. La ora 3 ma trezesc sa ma duc la baie si pana la sapte stau ca boul cu ochii pe pereti. Nu pot sa adorm la loc si pace. Asta in conditiile in care adorm doar la 12, ca la fel..nu am somn. Pe urma, de pe la 7 dorm repriza a doua pana pe la 11. Dar tot obosita ma trezesc, ca nah..nu e somnul ala bun de noaptea. Abia astept sa scap de perioada asta!
Pe urma alta faza: pana acum, daca beam apa imi era f bine; acum daca beau, mi se umfla mainile de se fac butuci. Ce aiurea e!
Justme 36+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1