Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (99)
Raspunsuri - Pagina 3
DarkBendis spune:
Alina, figura mare sefu' tau! Nici cu astia ai nostri nu imi e rusine... Craig "za manager" a avut grija sa-i anunte din timp nu de alta da' cica mi-s om de baza in echipa si trebuiesc inlocuita neaparat ... si ce a patit saracul? El cere om specializat in partea de business transactions & customers si ce primeste... o fata nou-angajata de la alta banca, cu experienta in vanzari. Nu ca ar fi rea la casa omului, da' cine se ocupa de partea de business ? (hi-hi macar nu-mi bat eu capu' cu problemele lor, sefi sunt, sa se descurce... vorba voastra, io trebe sa nasc)
Hai ca va las, sa me'c la GP la control.
Dark Bendis
36+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 4 SAPTAMANI!!!!!
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
ariya spune:
LEDI,prezenta!!!
RALUMOLD,bebe al meu avea capul de 35 saptamani,marti la eco...el este oricum mai mare cu o saptamana si ozi la masuratori,dar dr mi-a spus ca ,la varsta asta a sarcinii e ceva foarte normal,deci nu avem motive de ingrijorare...
vad ca vb de ochelari si lentile...eu port acasa ochelari,afara - lentile...Cand i-am nascut pe astia mici am avut ambele lucruri la mine,iar in sala de nasteri nu mi-am pus nimic...oricum pe bebei mi i-au adus langa fata mea ca sa-i vad si sa-i pup....deci,pt minutul ala in care iti vezi bebele,nu trebuie nici ochelari,nici lentile...
STELLUTZA e bine ca esti asa de calma...eu sunt f agresiva la fazele cu asteptatul cand sunt gravida,mai ales pt ca imi cunosc drepturile si tin sa-mi fie respectate!nu te mai milogi si nu mai astepta dupa mofturile nimanui ! Femeile insarcinate trebuie sa fie respectate pt ca ,in pantecele lor,mai e o viata...ok?
Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, 31+Mihai Adrian
AMR 7 SAPTAMANI
cristi_2003 spune:
eu crosetez de placere - doar ca nu stiu modele. stiu sa fac numa bluza normala. si am un mare talent de a incepe-desface-incepe-desface... da ma calmeaza sa citesc si sa crosetez
36+ cu Stefan Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 3 SAPTAMANI
Stellutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariya LEDI,prezenta!!! RALUMOLD,bebe al meu avea capul de 35 saptamani,marti la eco...el este oricum mai mare cu o saptamana si ozi la masuratori,dar dr mi-a spus ca ,la varsta asta a sarcinii e ceva foarte normal,deci nu avem motive de ingrijorare... vad ca vb de ochelari si lentile...eu port acasa ochelari,afara - lentile...Cand i-am nascut pe astia mici am avut ambele lucruri la mine,iar in sala de nasteri nu mi-am pus nimic...oricum pe bebei mi i-au adus langa fata mea ca sa-i vad si sa-i pup....deci,pt minutul ala in care iti vezi bebele,nu trebuie nici ochelari,nici lentile... STELLUTZA e bine ca esti asa de calma...eu sunt f agresiva la fazele cu asteptatul cand sunt gravida,mai ales pt ca imi cunosc drepturile si tin sa-mi fie respectate!nu te mai milogi si nu mai astepta dupa mofturile nimanui ! Femeile insarcinate trebuie sa fie respectate pt ca ,in pantecele lor,mai e o viata...ok? Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, 31+Mihai Adrian AMR 7 SAPTAMANI |
Ariya mi-as dori cateodata sa fiu si eu agresiva dar nu reusesc decat sa ma enervez groznic de tare si sa plec de acolo spunand ca nu ma mai intorc, dar o fac defiecare data..
Chiar acum ma imbrac sa merg la Fundeni dupa rezultat si defiecare data ma intanesc cu 2-3 gravidutze si macar in timpul de asteptare stam la palavre
Am citit intr-un mesaj mai sus un lucru extrem de important, cei de la Giulesti cand au la control pe cineva care nu prea seamana a DOAMNA, se comporta cam'rece'.Deci chiar asa este peste tot pentru ca vad gravidute in jur de 30 de ani sau trecute de 30 care sunt efectiv tratate altfel, eu mai astept sa cresc... si in inaltime ..si in greutate
+32 cu Maya Maria -Ayeneea
Leditia spune:
Steluta imi pare rau.Stiu ce inseamna si de aceea am preferat sa fac un sacrificiu mergand la cabinetele particulare ale doctorilor.Doar dr de fam mi-a mancat ficatii in sarcina asta,in rest la cabinetul hematologului am avut parte de atentia cuvenita,la cabinetul dritei mele la fel..Am facut analizele la particular,pt ca dr mea de fam nu da analize decat in trim 1 si 3,numai ca si in 3 a "uitat" si se face ca ploua!(si zau ca am avut la analize de facut de mi s-a acrit).Tratamentul mi l-am platit cu exceptia catorva pachete de utrogestan.(si asta abia cand i-am dus scrisoarea medicala cu dedicatie,pt ca ei nu-i erau de ajuns retetele simple!)Toate astea insemnau salariul meu in fiecare luna,ba mai imi dadea si al meu,ca altfel nu puteam sa-mi acopar cheltuielile astea lunare cu medici,analize,medicamente..Asta este,din pacate m-am resemnat...si-mi doresc doar sa fim sanatosi cu totii si sa am o nastere usoara si fara probleme..Restul,le rezolvam noi intr-un fel sau altul.
Hai,ca nu mai este mult si trece si asta.
De ce ti-a dat clexane?Ca parca nu ai avut probleme de la inceputul sarcinii?(eu iau aspenter pt hipercoagulabilitate,a fost de ajuns slava Domnului)
POZE CU NOI
Minunea mea
35+ cu David Christian sau David Gabriel
AMR- CEL MULT 5 SAPT.
bebelusi spune:
Buna dimineata gagici cu burtici! Eu abia m-am trezit si abia am reusit sa termin de citit tot. Cand e voba sa scriu fireste ca am uitat tot spre ca ma iertati.
Sa stiti ca am avut aseara o durere de spate infernala, e drept ca m-am cam plimbat mult prin Carrefour . Am mai aflat una rea azi....ca eu numai de-astea va spun. Am o prietena care e in 15 sapt insarcinata si are o colega la serviciu care are varicela si dobitoaca a stat numai pe langa ea si nu ia spus nimic , cum pot fi unii atat de rai. E disperata ca face varicela si medicul ia zis sa avorteze clar daca face varicela ca e foarte mericulos....e asa de suparata....voi ce stiti despre asta???
Eu sa stiti ca o sa lipsesc pana luni ca ma duc la mama la Caracal ca e ziua ei Am si eu o rugaminte, sa imi trimita si mie cineva un sms sa ma anunte daca a nascut cineva ...atat...va rog din suflet...
Roxana vreau sa fac tort de ziua mamei cu invelis de-ala meserias de cioco. Poti te rog sa imi dai pe PM nr tau de tel ca poate nu ma descurc si vreau sa te intreb ceva ca acolo nu am internet. Asta numai daca se poate si nu te deranjez prea tare....nu de alta dar am socrii in vizita la masa si vreau sa fac tort mumos...Apropo, hartia pergament este hartia de copt???
32+ Vlad Mihai
AMR 8 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
cristi_2003 spune:
bebelusi da unde ai carrefour? este in sibiu?
36+ cu Stefan Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 3 SAPTAMANI
CADIA spune:
LEDI, PREZENTA SI EU, TE ROOOG, NU-MI TAIA DIN ORE!!!!
Muulti pupici pentru noul puiutz al odiseei
Am fost ieri la gineco si cica asa se mareste colesterolul in sarcina, si sa stau linistita din acest pct de vedere.
In plus m-a felicitat ca am luat doar 12 kg..Mie si asa mi se pare mult, dar daca zice ea, o credem.
Si cica bebelina noastra este "grasuna"
Lasa, sanatoasa sa fie, ca slaba n-are cu cine semana.
Carmen, salata de beuf????
Trimite-mi si mie un borcanel.
Bee, pe unde esti?Parca azi e ultima zi de scarbici, nu????
Naty, tinem pumnii stransi si asteptam vesti BUNE, altfel nu acceptam.
Va pupicesc pe toate
32+cu CLARA
Aalina spune:
celor doi licurici si mamicilor lor.
Ce bine ca sunteti ok fetelor. Le asteptam si pe restul la raport.
Sa treaca timpul cat mai repede pentru cele care mai au un pic de venit la lucru.
Aseara ne-am apucat si noi de impodobit camera piticului. Pacat ca inca nu am gasit si brad.
Fetelor va rog si eu sa imi dati contul comun.
28+ cu Fabian si Dorian