Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (99)
Raspunsuri - Pagina 2
cristi_2003 spune:
stie cineva vreun site unde sa fie modele de crosetat?
36+ cu Stefan Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 3 SAPTAMANI
Carmen_Marieta spune:
voiam sa , dar m-am incurcat!!!!!
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
29+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
Iris2002 spune:
Alina, super faza cu seful tau.... nu pricep cum pot fi atit de aiuriti, vor avea probleme acum ca pleci, ar fi trebuit sa gaseasca deja persoana care te inlocuieste si sa fi lucrat deja cu ea. Sunt luni de zile de cand eu am ore in care discut cu cei trei colegi care imi preiau din clienti despre particularitatile fiecarui dosar.
Aalina spune:
Pai in ultimele saptamani au fost chiar amuzanti... ca m-au tot pus sa fac planul pe anul viitor, pe luni etc... Ma gandeam ca daca se grabesc poate imi cer in timpul ramas sa il si realizez Macar sa stiu o treaba.
Eu mi-am pus din timp lucrurile in ordine... dar recunosc ar fi mai bine sa pot macar cateva zile sa fiu cu persoana ce ma va inlocui. Partea proasta e ca am experienta primei maternitati si cand m-am intors le-am gasit pe toate vraiste
28+ cu Fabian si Dorian
alinuk spune:
Naty tinem pumnii azi la control. Sa ne aduci vesti bune.
Stefanial uauuuu. Mei da nu vorbeam noi pe messanger acum vreo doua saptamani??? Cred ca tu ai nascut chiar atunci... Ma miram eu de ce nu te mai vad online, caci stiam ca stai acasica in patut cumintica
Felictari pe Alexandru Stefan! Sa va implineasca viata si sufletele!
Mowglitza..ce dragutz
Irina
iti inteleg strigatul de dezamagire vis a vis de cum decurg lucrurile in sistem...Am multi prieteni medici, eu nu lucrez in bransa dar am timp sa-i ascult.
Pana la urma cred ca suntem multumiti si cu constiinta impacata atunci cand facem ce credem noi ca e bine si trebuie, conform EDUCATIEI noastre..chiar daca suntem impotriva valului.
Sper ca tara asta sa dea o sansa medicilor, o sansa reala.
Poate ca lucrurile incep sa mearga... din sursa sigura va pot spune ca, am o matusa medic pediatru... medic de familie pediatru (nu stiu daca asta e titulatura, oricum are copii inscrisi pe lista si se ocupa de ei..vaccinuri, vizite la domicil etc). Toata viata a invatat si s-a specializat (acum are 48) si am admirat-o pt devotamentul cu care isi facea meseria neconditionat..si nu i-a fost usor. Acum stiu sigur ca are pe luna un venit de 2000Euro net. Mi-a spus ca nici prin cap nu-i trece sa mai primeasca atentii..si ca are grija de copii la fel cum avea si inainte.
Sper din tot sufletul ca oameni ca tine...care spun..Dc stii ce faci si-ti faci treaba nici un ban nu ma va face sa ...tratez un pacinet mai bine sau mai rau sa reuseasca si sa nu fie nevoiti sa-si caute dreptatea in afara tarii.
Steluzza capul sus, mai ai putin si toata nebunia asta trece. Mi se urca sangele in cap cand aud povesti cum ai relatat tu... atitudinea aceasta de umilinta pe care o resimt pacientii e infernala...nu mai zic de o femeie insarcinata, iar cei care o perpetueaza sunt niste brute.
...din pacate nu stiu variane de contracarare..mai ales ca ai avut nevoie toata sarcina. Intr-adevar intr-o situatie ca a ta, mai bine de mers pe varianta clinicii medicale private.
Asa de multe mesaje pe tema asta, denota faptul ca nu ne e indiferent si ca intr-un viitor mai mutl sau mai putin indepartat se va schimba ceva.
Sper din tot sufletul
hadeti burtici la o cafelutza!
O zi faina!
Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
Leditia spune:
Neatza..
Jasmi ma bucur ca mai dai si tu un semn de viata.
Restul fetelor,la raport,ca azi se pun absente nemotivate!
POZE CU NOI
Minunea mea
35+ cu David Christian sau David Gabriel
AMR- CEL MULT 5 SAPT.
Ciufik spune:
Prezent , Ledi!
Irina m-ai impresionat teribil cu mesajul tau. Offf...
Aalina - am ras de m-am prapadit. Cam asa a fost si la mine in ultima zi la serv., cand mai aveam cate o colega care ma intreba "gata? pleeeeci?" si i-am raspuns "da, ma duc sa nasc" si era f mirata .
Cristi - te apuci de crosetat? Eu zic sa profiti de perioada asta de uitat pe pereti ca nu mai prindem pe urma .
Andre_ea - bine ca mai dai un semn de viata, ca ma trezisem cu gandul la tine .
Jasmi - "esentele tari se tin in sticlute mici", asa ca sanatoasa sa fie pitica, ca in rest chiar nu conteaza statura .
Rox - ce mai zici ?
Naty - tinem pumnii!
O zi buna fetelor! Mai avem un pic si vine CAPITOLUL 100!!!
Andreea 35+, cu Andrei
Iris2002 spune:
Fetelor, am citit si eu acum ce a scris proaspata mamica Stefania. Ce frumos ca a fost rapid si ca bebe e bine!
CarmenMarieta si Daiopri, multumesc pentru ganduri bune!
Roxana, aveai dreptate, mie mi s-a spus sa vin cu ochelari, si la prima nastere, si nu cu lentile.
Fetele, eu am avut aseara dureri infernale din cauza arsurilor la stomac. Paul mi-a adus ceva de la farmacie (ceva cu gel ii zice) si am luat aseara 15 ml. Am uitat sa iau azi-dimineata si acum incepe iarasi distractia, si sunt la servici....
Anuc spune:
Neata! Prezent zic si eu!
Felicitari Stefania!!! Sa-ti traiasca puiutul, sa fie sanatos si vesel, fericit, sa va bucure toata viata!
Mai, ma intreb al cui va fi urmatorul bebe pe podium....Billy, Selene?
Apropos de serviciu, eu mai am 8 zile in cap si vad ca nu se agita nimeni sa predau (s-au gandit si razgandit de 3 ori pana acum ref la cine o sa-mitina locul). Doar eu ma stresez pentru ca vorba fetelor, Dumnezeu stie ce gasesc cand ma intorc...in fine, incerc sa nu-mi mai fac probleme de acest gen...
Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (31s)
Ralumold spune:
Neatza fetele!
Felicitari Sfefaniei si muuuuuuulta sanatate lui Alexandru-Stefan!
Prezenta si eu la apel, cam stressi in dimineata asta ca trebuie sa vorbesc cu gine sa imi zica la ce ora sa merg la eco. Sunt curioasa cum s-a mai dezvoltat bebelina mea ca data trecuta cand am fost la eco (la 30+) a zis gine ca are capul prea mare, dar sa nu imi fac probleme.... Auzi la el... (deh.. e capoasa asta mica ca muma-sa)
Asa ca tineti pumnii...
fetele
Ralu 32+ cu Hera
AMR 8 SAPTAMANI