Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (53)
Raspunsuri - Pagina 7
mihaser spune:
Saluti!
Am pus 3 poze.
Eli s-a ridicat singurica in fundulet ca sa ii scrie Mosului un mail...i-a comandat si pizza...il asteapta...Mai are sa invete "Noapte de vis" de la Andre ![]()
Cri azi in taxi i-a recitat lu` nenea prima strofa din Mos Craciun!![]()
Sut asa mandra de ciorile mele...nu imi mai incap in piele.
Va pup!
gabitzam spune:
Alina_anto, Lorich, superrr funny elfi vostrii!!! 
Ne-am "elfizat" si noi, vedeti aici ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Reallaura spune:
BUna seara fetele.
Acum reusesc sa intru si consepect mai slabut.
Copilasul asta nu mai sta o clipa, nici in scaunul de masa nu mai vrea, am ajuns sa-l servesc in brate
stiu, e vina mea...
Acum il matraseste taica-su si rade si chiuie de nu se poate!
Sper sa si adoarma intr-un final, de oboseala.
Miss bine ai reaparut, nu-mi place ce am auzit, dar am vazut niste poze minunate, David e din ce in ce mai frumos si seamana din ce in ce mai mult cu tine.DE acum, succes cu diversificarea...
Doloress wow, ce compozitor!!! frumos tare Patrickutul cu okisorii lui migdalati!
Andreutza, Sis sanatate multa!
Socrate ma bucur ca Sebi e mai bine!
Alysh nici eu nu cred ca-s cerealele care-ti strica noptile, am vrut sa-ti spun, dar am zis ca mai bine incerci...eu ii dau in fiecare seara de vreo luna cereale si are seri si seri...dar stii cum e: poate diferi de la bb la bb. Cat despre [xnpat], cum sa credem ca esti obsedata??? Si eu ma gandesc daca o sa-mi revin vreodata...chiar ma preocupa problema asta..nu am nici un fel de chef si nici nu facem nimic de muuulte luni. asa ca... in fine. tocmai am terminat o ciocolata in lipsa de alte chestii. ![]()
si ma duc sa mai caut prin frigider.
Cleo merci de reteta, ca buna a ti-a iesit praji la Adriana!
Micaela aleg acu pozele si le trimit.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Reallaura spune:
Mihaser ai si de ce sa fii mandra! SUnt superbi!
Gabitzule nu reusesc sa va vad, de ce oare?
Laurita, mami
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
aimee79 spune:
SEARA BUNA!
Offf fetele...am culcat Alutzu pe la 6 ca era frint de somn. Nu a vrut sa doarma azi mai deloc...ca sa se ridice in picioare in pat...
...l-am pus si in tarc si se ridica si acolo, l-am lasat pe jos pe paturici...a ajuns la fotoliu si iar s-a ridicat. In seara asta i-am luat si premergator ca asa nu se mai putea...nu o sa-l folosesc in exces, dar il voi folosi.
Ca_eric multumim de aprecieri!
Andrada79 multumim!
Costumasul de mos l-a luat tati de la Carrefour si a fost 40 Ron. Multumim pt. faza cu laptele...mai ales ca noi consumam la greu...
Bratafel nici la mine pe card nu a intrat nici alocatia si nici indemnizatia.
ainigriv unii zic ca ai voie putin sare..chiar se recomanda altii o interzic...eu m-am chinuit saptamani intregi sa-i dau legume...si degeaba...acum ...asa cum am scris si mai devreme, i-am dat ciorbica din care papam noi cu putina sare si papa cu o pofta....
iulia83 multumim de aprecieri...da noi am plecat lipa lipa...
Miss
pe Daviducu sa treaca buba...of..s-a lovit las ca la primavara culegem dovlecii...
stai sa o ia in picioare sa vezi atunci cazaturi
Fetelor si eu am vazut pozicile de bebei craciunei...sunt superbe...vorba lui Miss..ce mi-as fi dorit sa venim si noi...acum ce sa zic..daca nu eram mucosi chiar puteam ajunge ca a avut tati treaba la bucale taman atunci...deci....asta este...data viitoare.
Alexandra mami de Alutzu
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Aimee79
gabitzam spune:
Ia, acum se vad elfii dansatori?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
cleo78 spune:
io nu sunt de acord cu sarea. Dar puteti sa schimbati gustul, si cu alte alternative, sa va dau nishte idei:
- 2-3 picaturi lamaiie
- frunza(chiar si tija) de patrunjel/marar/telina iun supa - si la pisat scoateti
La inceput mai putin, sa nu refuze toata mancarea, daca vedeti ca ii place, de ce nu?
De acu cred ca putem veni si cu 1-2stropi de ulei de masline la fiert, io o sa il pun dupa ce testam oul si ficatseii de pasare. Astfel, o sa avem fiecare masa -altfel.
zic ca astea is ok, chiar de la 9-10luni le recomand, ca sunt cupii care nu le accepta restul vietsii. Mancarea tre sa fie cat mai...vegetal friendly. Nu stiu cum sa ma exprim (sunt injinera, stiti voi bancu, cu asemanarea dintre un caiine si un injiner: ambii au o privire inteligenta, dar nu reusesc sa se exprime)
edit: crezi ca calc? pot sa stau si pe calc. cu voi pe forum ![]()
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Alysh spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleo78 io am lasat pe tati in seara asta sa se duca la petrecerea firmei. Si la mine la firma tot in seara asta este, asha rau imi pare ca nu i-am zis lui tati sa stea el cu fata ca io plec.... pe de alta parte, ma gandesc ca o sa se fumeze, ca colegii mei de firma is fumatori, iar acu is in plin tratament pt astm. Mai bine sa calc camashi, da? Si ca sa ma laud cu calcatu, acu 2-3 ani, la munca la tati e cu tzol festiv, camesha, cravata din astea, si vine o tipa, si il intreaba: - dar tu esti casatorit?? - NU. de ce? - pai esti tot timpul cu alta camasha calcata impecabil etc. Inima mea. face asha bum bum bam bam ma duc la calcaaaatt. Acolo imi elocul.... o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!! soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 povestea nashterii |

Vlady
Alysh spune:
Laurita iubita, ,
da, e clar ca nu a mers chestia cu eliminatul cerealeleor din lapticul de seara.....in seara asta am incercat cu cereale pt somn usor (nestle) si ceai de menta pt aerul ala uscat din camera. N-am prea multe sperante....
Asa si Vlad, nici in scaunul de masa nu mai sta cum trebuie, doar la inceputul mesei, restul ii dau la geam unde sta in picioare pe pervaz si se tine de manerele geamului, acolo e fericit si macar mananca tot.
Vlady
Reallaura spune:
GAbitza super familia elfa!!!hihi
Laurita, mami
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE