Gasca de Constanta (102)
Raspunsuri - Pagina 5

sinzi_ana spune:
Cornelia, multam!!! Am si eu ragaz in ultimul timp sa ma ocup de mine...de' am baiet mare si independent...si David e destul de independent de asemenea!!! haha!!!
Ce mare e si Stefan!!!! Si frumos tare!!!! Ah...cat de mic era acu 3 ani jumate, cand il tineam in brate si mi se parea cel mai frumos bebelus!!!
Camelia, ai 2 fete frumoase foc!!!! Si David a ramas surprins de cat de cuminte a fost anul asta, de i-a adus mosu atatea!!!...Pana si noi ne-am cam mirat
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,

crig72 spune:
Cornelia te-am sunat dar nu ai fost prin zona.nu stiu daca ai mai intrat pe mess asa ca iti scriu si aici.Dr nu are program pana dupa rev.Imi pare tare rau si sper sa rezolvi in alta parte.Sa stii ca si Mariucai i-a crescut cel definitiv in spatele celui de lapte dar dupa ce l-a scos a venit la locul lui.(asta ca sa te linistesc)
Eu am fost cu Mariuca la patinoar ieri .A fost frumos dar am inghetat bine de tot...eu, ca Mariuca mai vroia sa stea.Azi nu s-a simtit prea bine asa ca poate maine mergem din nou.
Camelia vad din poze ca si voi ati adaugat 2 membri familieisa stii ca si noi mai avem o surioara
criza vad ca nu ne-a iertat..hihi...
va pup !
Mariuca

Ontica Camelia spune:
Buna!
crig te rog sa-mi spui la ce patinoar ati fost si cam care sunt conditiile, am vrea sa mergem cu Alex, eu nu am nici-o treba cu patinatul dar Alexandrei si sotului le place, micuta a incercat doar pe role si vrem sa vede ce spune si de alunecarea pe gheata. In legatura cu cei mai noi, doi, membrii ai familiei, sunt "nepotii" mei, si mai avem doi pe drum de la fratele meu din state, a pus mosul made in USA pachetul mai tarziu la posta
.
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

crig72 spune:
Camelia am fost la cel de la palatul copiilor.10 lei inchiriatul patinelor si 20 lei taxa.noi am fost in seria de la 12 la 14.e un program dar nu l-am retinut exact.
vreau sa va intreb si eu ceva...filmul bolt e cumva la tomis?as vrea s-o duc si eu pe Mariuca.
va invit sa vedeti cateva www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&SID=239950&Show=Y" target="_blank">pozecu noi
va pup si spor la pregatiri!
Mariuca

Cornelia spune:
Crig, eu am uitat doua zile de telefon (daca sunt in vacanta) si aveam o groaza de apeluri pierdute. Multumesc oricum ca te-ai interesat pt. noi. Am ajuns astazi la un cabinet si a consultat-o o d-na dr. draguta. Ne-a zis ca ea crede ca o sa cada in curand daca il miscam din cand in cand. Asa cum spui si tu
a zis ca aproape sigur, dupa ce cade cel de lapte, se va indrepta dintisorul nou.
As merge si eu cu Maria la patinoar, dar nu suntem nici unul prea talentat . Sa vedem poate reusesc sa il conving pe Doru
.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

crig72 spune:
eu nu mi-am mai pus patinele in picioare de vreo 20 si... de ani si a fost ok.Mariuca ambitioasa cum e nu m-a lasat deloc s-o ajut decat spre final.isi numara cazaturileasa ca haideti poate bem un ceai la patinoar.maine mergem si noi la 12.Camelia veniti si voi?
Mariuca

dadi_t spune:
La multi ani tuturor!
Sunt cobza de racita dupa ce prin rotatie am fost toti virusati...numai ca la mine s-a complicat cu o traheita urata si am trecut pe antibiotic deja...
Am reusit in sfarsit sa pun cateva poze mai recente: AICI!
Si o veste de ultima ora : vom fii din nou nasi(de cununie) anul acesta
Sanzi pe Bibi.. n-ai mai recunoscut-o in pozele Cameliei??
Am vazut numai copii frumosi: David,Mariuca,Stefan,Maria,Bianca...Doamne ce s-au inaltat!Cornelia....nu-mi vine sa cred ce-au crescut Stefan si Maria...cel putin Mara a capatat aer de don'soara! Sa va traiasca!!!
Spor la pregatiri si distractie placuta de revelion!Sa va aduca Anul cel Nou numai bucurii, realizari si spor in toate!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Noi!
Ce nu poti controla...evita!

Cornelia spune:
Tania, multumesc! O remarcasem si eu pe Bibi in pozele Cameliei. Sa va traiasca domnisoarele!
Crig, mie nu imi prea permite sa ma uit pe patine ... conditia fizica . Nu imi permit sa iau cazaturi. Din pacate, Doru a plecat azi la birou, asa ca nu putem veni. Dar sper sa ajungem macar in una din zilele astea libere.
Sanzi, uitasem : te invidiez la faza cu baietii mari si independenti.
Pupici!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

crig72 spune:
noi acum am venit de la patinoar.dupa ce ma incalzesc nitel vreau sa ma apuc de facut prajituri.altceva nu prea stiu ce sa fac pentru masa festiva..o sa trag cu ochiul pe culinar ca sunt minunate fetele de acolo.
pup si spor la bucatarie!
catevawww.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&SID=239950&Show=Y" target="_blank"> poze si cu noi
Mariuca

sinzi_ana spune:
Tania, ce fata frumoasa ai!!!!!!!!!!!!
Acum m-am uitat cu atentie si am vazut-o!!! Mi-o aduceam aminte mult mai mica
E inalta si mladioasa!!!Si Andreea e superba!!! Ah...ce mandra trebuie sa fii!!!!
De mi-ar iesi si me o fetita asa frumoasa!!!!
Cornelia vorba vine independenti
...eu i-am dat lui David cu lingura in gura pana pe la 4 ani
...si de abia in vara asta l-a invatat Cristina (Crig) sa tina lingura cum trebuie in mana...
Dar...e o mare realizare
Va uram un An Nou Fericit!!! si o petrecere pe masura!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,