Gasca de Constanta (102)
Raspunsuri - Pagina 4
Dodo-pui spune:
Craciun Fericit!
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Cornelia spune:
Sper ca a venit mosul la voi! La noi da, cu toate ca nu am fost prea cuminti .
Crig, ce mai faceti voi si Mariuca? Nu v-am mai vazut de o groaza de timp.
Sanzi ! Da, Maria a crescut mult: merg cu ea pe strada si nu imi vine sa cred ca e fata mea .
Am mai pus cateva poze de Craciun aici: http://picasaweb.google.ro/cornelianis/2008Decembrie#
Sunt si cu Stefan. Dupa ce ca e bubos s-a lovit ieri si are si ochiul vanat .
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
Cornelia spune:
Credeti ca as putea gasi acum, intre Craciun si Revelion un dentist care sa ne primeasca? Nu e chiar o urgenta, dar ma apuca pe mine disperarea: Mariei i-a cazut primul dinte acum vreo luna-doua si a crscut altul, iar al doilea se misca f. putin. Dar a crescut cel definitiv in gingie (a iesit undeva jos, destul de mult sub radacina celui de lapte). Imi e groaza ca daca nu intervin mai repede sa il scot pe cel de lapte nu mai are nici o sansa sa se indrepte.
Va pup,
crig72 spune:
Cornelia maine iti pot da un raspuns vizavi de stomatolog. noi suntem binisor..nu chiar cu varicela(slava Domnului de asta am scapat) ci doar cu ochi rosii.acum si-a mai revenit.si-au facut efectul medicamentele.acum Mariuca abia asteapta sa vina iepurasul
va pup de la mic la mare!
Mariuca
sinzi_ana spune:
Am pus si noi poze (daca ne m ai tineti minte)
http://community.webshots.com/album/569187746ZhdgvW
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
Cornelia spune:
Crig, multumesc! Sanatate va doresc! Deja asteptati iepurasul?
Sanzi, sa stapaniti sanatosi casuta! Atata optimism emana pozele voastre! Felicitari si pentru petrecerea organizata! David este din ce in ce mai frumos. Si tu imi pari schimbata in bine.
Va pup,
Dodo-pui spune:
Buna Constanta
La multi ani!
tuturor ce-si serbeaza astazi onomastica
La Navodari erau -5 grade cu ceva soare.Am fost la o mica plimbare pentru "Donu'" si am mai facut putina piata pentru ce vreau sa sa am de revelion pe masa.
si numai bine.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Ontica Camelia spune:
Buna!
La multi ani celor ce-si serbeaza azi ziua numelui Stefan sau Stefania!
Noi am fost cumintiei, cel putin asa se pare. Peste tot pe unde am fost a venit mosul pentru noi (toti patru ).
merg sa vad pozele, o zi buna!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
Ontica Camelia spune:
Am vazut pozele cu parinti si copii frumosi si fericiti, prisi de febra sarbatorilor.
am pus si eu cateva poze facute zilele astea.
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator