Gravidute prin FIV (28)
Raspunsuri - Pagina 9
Espe spune:
Buna tuturor!
Am facut ecografie la 20 de zile de la ET si pe langa ca se vad 2 punctulete luminoase, mi s-a spus ca toata zona este inflamata. Intrebare: a mai patit cineva asta? care este explicatia? este boala sau e ceva normal? Medicul care a facut ecografia nu a fost in stare sa spuna de ce, mi-a spus sa-l intreb pe Zadori.
Espe 5+
catalina2307 spune:
Espe in primul rand felicitari pentru punctulete. In al doilea rand.....cum adica toata zona este inflamata???
Espe spune:
Exprimarea doctoritei cand facea ecografia a fost: se vad cei 2 embrioni, probabil ei sunt, endometrul este f gros, dar toata zona este inflamata. Atunci eu am intrebat daca ovarele sunt inflamate si mi-a spus nu. Asa ca eu inteleg ca uterul e inflamat. Am intrebat-o imediat care putea fi cauza inflamarii si mi-a spus ca nu stie si sa-l intreb pe doct care mi-a facut FIV. Aiurea raspuns pt un medic, dar... I-am scris doctorului zadori, dar nu a raspuns inca, iar mie mi-e teama sa nu fie o injectie sau cine stie ce boala si sa se dezlipeasca embrionii din cauza asta.
Espe 5+
Espe spune:
Infectie, nu injectie. scuze! cred ca am in cap numai injectiile cu progesteron care le fac
Espe 5+
catalina2307 spune:
Espe - nu am auzit niciodata asa ceva. Ce ar fi sa mergi la un medic cu experienta , bun ecografist si diagnostician ?
Moniland spune:
elena, esti . Inseamna ca sarcina merge bine. Dupa teoria mea, vei avea o fetita superba.
Espe, dupa punctie ai luat ceva medicamente din familia corticoizilor? Nu-mi dau seama ce e cu acea inflamatie. dar dr. nu se baga in protocolul dat de dr. ce s-a ocupat de FIV.
Eu am vesti bune in sensul ca mi se reduce doza de medicamente. Acum ma intreb daca nu prea repede.
Fetelor cu gemenuti utrogestan pana cand ati luat?
Marush spune:
Moniland eu am luat pana prin saptamana 36 , ca nu mai aveam contractii deloc si nu mai vroiau sa iasa bblusii, asa ca am decis de capul meu sa le intrerup! Mai luam 2/zi!
Fetelor, cine e interesata de pozici, sa-mi trimita un PM, nu vreau sa le pun pe forum, sper sa-mi respectati decizia!
miha2004 spune:
Valeria condoleante, sa-ti dea Dumnezeu putere sa rezisti
Elenada eu am avut greturi si am vomitat de la 7 sapt pana pe la 15, imi era rau si daca mancam si daca nu mancam, a fost greu dar a trecut, curaj
Mihaela 35+
elenada spune:
E neplacut sa ai greturi dar cand ma gandesc ca sunt de la bebe parca imi este mult mai usor. Important e sa fie bebe sanatos ca eu ma descurc si cu greturile.
Moniland si eu am un feeling ca e fetita.
Deja ma adresez la feminin cand vb cu bebe
pupici pe burtici
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Ennni spune:
Valeria sa dea DD sa treci peste acesta durere si sa fii puternica pt celalalt bebe care are mare nevoie de tine.
elenada, la fel am fost si eu, senzatii de voma si greata tot timpul, gust rau in gura, de pe la 3 luni chiar am inceput sa dau afara ce mancam, toate astea pana pe la 4 luni jumate. Dar cum trec, cum le uiti si oricum pt bebe suportam orice nu???
moniland eu am luat utrogestan pana la 12 saptamani dupa care am inceput sa reduc treptat, pt ca utrogestanul nu se intrerupe brusc (mi-a dat dr. o schema).
Eni 27+ Raymond si Roland