Gravidute prin FIV (28)
Raspunsuri - Pagina 10
Bianca B spune:
Valeria trebuie sa fi puternica pentru baietelul tau, revarsati dragostea cat pentru doi asupra lui. Dumnezeu are caile lui de cele mai multe ori neintelese noua. Nu te gandi la pierdere caci oricum ai castigat un prunc. Multa sanatate, sufleteasca si trupeasca
Bianca 30+
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
bombonique spune:
Espe felicitari pt punctulete! Cauta un dr cu experienta in eco!
Elena sa fie cum vrei tu!
Moni respecta ce zice Loimer!
Pupici tuturor!
Bq 21+
Moniland spune:
Bq, cam asa o sa fac, dar eu termin cu utrogestanul, dupa indicatiile lui, cand voi avea 10 saptamani de sarcina.
Madutz spune:
Buna dimineata!
Eu sunt Eva: http://www.flickr.com/photos/33349596@N06/
Sunt o fomista maaaamaaa maaamaaa, mami zice ca-s si cuminte (eu ma straduiesc, da's sigura ca nu-mi iese intotdeauna )iar tati e indragostit iremediabil de noi !
Vreau sa va multumesc pentru urari si gandurile frumoase si sa va doresc tuturor sarcini si nasteri usoare si bebelusi sanatosi!
Felicitari proaspetelor mamici!
PS De completat pe listuta: m-am nascut prin cezariana cu o echipa minunata de medici (Herghelegiu/Steriade) de la spitalul Euroclinic!
Moniland spune:
Bq, deci nu chiar cum zice Loimer. Le reduc pan ala 3/zi (1-1-1) si o sa iau pana in 15 ian cand ajung la dr.
Eva, esti o scumpete de fetita, si frumoasa si grasuta. Nici nu ma mir ca tati e topit. Sa fii cuminte si sanatosa!
catalina2307 spune:
Moniland si mie imi cam elimina tratamentul de sustinere incepand cu saptamana 10. Dar avand in vedere experienta mea nefericita la utrogestan nu intentionaz sa renunt. Ma bate gandul sa negociez si salospirul (aspenter). Dar la utrogestan sigur nu renunt. Lasa acolo ca nu face rau.
miki-miki spune:
Moni mie mi s-a spus sa mer cu 6 utrog/zi tot trimestrul 1 apoi sa reduc treptat. Din trim 2 incepe placenta sa elimine progesteron si nu mai e nev sa iau. Dar tu avand sarcina gemelara tb sa iei mai mult dar cat nu stiu sa-ti zic.
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki 9+
Moniland spune:
Catalina, crezi ca e suficient 3 utrogestan/zi sau sa raman la 6?
Miki, parca trebuia sa mergi la eco, ai fost? Ce face puiutul?