Mamici si gravidute de Italia (43)
Raspunsuri - Pagina 9
Irina20 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Berarpiri irina cum mai e Fabian?Urmatorul control la pediatru cand il ai? cand implineste sufletelul nostru 2 ani ![]() poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragosteiandreea , de ambra,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.'' |
Fabian e bine,tocmai sa trezit si asteapta portia de fructe.Duminica face 7 luni si sta foarte bine in fundulet.
La pediatru am fost joi,ma impacientam ca nu ia mai de loc in greutate sar el saracutul creste are 70 de cm,a luat 3 cm in 3 saptamani
Apropo voi dati sare la copii in mancare ca am uitat sa intreb pediatrul,ca de ce pun problema : cunosc pe cineva care a intrat de urgenta in spital cu baiatul din cauaza lipsei de sare(un an are baiatul)si a fost nevoita sai dea sare cu lingurita. Voi ce spuneti?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2
Berarpiri spune:
Eu la inceput i-am dat fara sare.Acum,ca gusta si din ce mancam
noi mananca si sarat.Am facut tot ce mi-a zis pediatra,si nu
am avut probleme cu Ambra...Nu stiu ce sa zic..saracutul baietel...
cand implineste sufletelul nostru 2 ani 
poze cu Ambra
;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea
,
de
ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
ely2304 spune:
BERARPIRIeu sunt casnik...timp plin.in general ies la plimbare dk tp-ul e frumos dar din pacate acum k ploua ies mai rarut..il astept pe sot si ies cu el..in general imi petrec tp-ul liber cu catelusha adoptata...e tare jucausa..sambata si duminik suntem cu amicii in giro.cel mai mult imi lipseste o amik ,dar sper sa-mi treaca febra asta mai ales k in curand o sa ma un bebe..

ce sa-ti spun am ales acest site din dorinta de a cunoaste cat mai multe mamici si poate si o amica![]()
ely2304 spune:
scuze k nu am raspuns imediat dar m-a luat o durere de cap si am ales sa inchid ochisorii
acum k mi-am revenit putin am zis sa intru sa vad ce se mai intampla
sa nu cumva sa-mi scape ceva
ely2304 spune:
irina20 imi pare rau dar nu am mai putut sta
aveam capul patrat.simteam k imi bubuie si am dormit un pic.

Berarpiri spune:
ely stiu...si eu ma gandesc de multe ori
ca mi-ar fi mult mai usor sa am o prietena,dar nu e asa usor...
de cate ori am incercat sa-mi fac o amica,ajungeam la concluzia
ca e mai bine singura...tot timpul am dat peste persoane egoiste,
cu care era bine atata timp cat erau in centrul atentiei...
asa ca mai bine singura decat in companie neplacuta...
poze cu Ambra
;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea
,
de
ambra
Irina20 spune:
Ely stai linistita,nui nici o problema
Berarpiri si eu patesc exact la fel,ce sai faci asta e;eu mam fript de multe ori ,cand ziceam ca am si eu o prietena tocmai aia ma manca pe la spate,asa ca mam lecuit.
Noapte buna fetelor,maine nu stiu daca voi avea timp sa intru.Vise placute.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2
bionda spune:
Neata! Tot doi in unul suntem....
!

fetele, o duminica placuta!
Prietene nu prea am(amice da) pt ca nu vreau,mi-e asa de bn singura fara barfe si comentarii
cd am ceva pe suflet prefer sa vb cu sotul meu
el nu ma v-a trada niciodata si ma v-a intelege cel mai bn
sau cu sora mea
Am votat si eu!

Polia 
bebele meu
http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/
katiapam spune:
ciao fetele

gemenasi smecherasi

multa sanatate si bucurii
ginger super mamy a tutto doppio
auguri pt minunile voastre
ticker 
de
Giulia (20/06/07)
Berarpiri spune:

LA MULTI ANI MIHAI SI GRIG!Sa cresteti mari,sanatosi si s-o ascultati pe mami!![]()
O duminica placuta!
poze cu Ambra
andreea
,
de
ambra