Mamici si gravidute de Italia (43)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna dimineata fetelor!
LA MULTI ANI! cu intarzierei SAREI...sa cresti mare si sanatoasa si sa va bucurati cu totii de ea!

Am vazut ca va intalniti la discutii tarziu in noapte!!!

Ely si la mine e aceiasi situatie, singurica in asteptarea iubitelului meu..si in asteptarea bebelinei!!! Tot casnica!

Bionda: asteptam 22 ca sa scoatem agitatele???? Daca nasti de Craciun ai sa-i poti spune bebitului ca pe el nu la adus barza ci Mos Craciun!!!

georgiana

26+ Daria sau Giulia

http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

La multi ani gemenasilor smecherasi Mihai si Grig multa sanatate !
Ginger esti o super fericita ,chiar daca te-au epuizat

Vb de prieteni...cele mai bune prietene tot romance de-ale noastre sant...binenteles ca am si ita,dar mai mult cand au nevoie de ceva...mama face macrameu,daca sant disponibila ptr a sta cu copii,gradinarit etc...in principiu tot mama ramane baza
O prietenie solida se face in timp,ani, dar mai ales ca sant(eram) mai mult ocupata cu serviciul...in weekend, am consolidat de vreo 5 ani, cu o romanca pe care a lasato sotul cand fata avea 6 luni

am un chef de plimbareala,dar mie asa necaz ca fata in pasegin nu sta ,deci sa ma plimb cu ea in brate nu-i prea comod...sa vad dupa ce va veni Mosul cu bici si masina daca voi avea sanse de plimbarit un pic

o zi buna fetelor

Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

la multi ani si tie irina sa iti creasca mare fabian si sa fie sanatos si cuminte si la cat mai multe lunisoare alaturi de noi!!!

Si La multi ani celorlalti bebei nascuti in perioada asta.

tinem pumnii pentru tine Bionda!!!!
Un frumos si sanatos sa ai si cumintel si fara colici.sper sa ai pompitza manuala,poate nu ai canalele desfunfate sau poate mai mult ca sigur vor avea cei de la spital,ca aici sunt mai dotati...

bun venit viitoarei mamici de la firenze!!(eu stiu ca acolo e o mare frumoasa nu?sau in apropiere?)

cris 8 lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

LA MULTI ANI Mihai si Grig, sanatate multa si sa cresteti mari si frumosi!!! Ginger mamica curajoasa!!!

georgiana

26+ Daria sau Giulia

http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna

fetele stiti ceva de stefania (slimatei) ???

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

TUTUROR SARBATORITILOR!

Polia

bebele meu

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

buna

fetele stiti ceva de stefania (slimatei) ???

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Din cate stiu eu,sunt bine si ea si Stefi.I s-a stricat calculatorul de ceva vreme,din cauza asta nu a mai intrat pe forum.O sa-i zic ca ai intrebat de ea.Cu siguranta imi va zice sa te salut din partea ei.

cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

sal fetelormi-am facut putin tp si pt a intra sa va salut ..este cineva rezent?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput