Mamici si gravidute de Italia (43)
Raspunsuri - Pagina 13
micio spune:
Buna dimineata!
Ginger, felicitari pt primii pasi lui Mihai.
Bionda, e bine ca esti linistita, mai ai foarte putin.
Monalac, nu stiu cum ai aparut la noi pe lista cu bb Antonio
. Danangie scrie mai rar, cred ca in urma cu o luna a scris ultima data...Poate stiu mai multe fetele care o au in lista de mess.
Irina, poate sufera de depresia sarbatorilor sotul ![]()
Eu tot cu ingerii
, am facut din carton niste aripi, acum trebuie sa scot ceva fulgi dintr-o pilota sa-i lipesc pe ele ![]()
www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06
Irina20 spune:
Neatza fetele!
Bionda foarte bine ca teai mai linistit
Micio azi a plecat la lucru,slava Domnului,ca inebuneam cu el,face urat cand nu se duce la munca se plictiseste ingrozitor si ma toaca pe mine

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2
bionda spune:
Helooo,nu mai da nimeni pe aici?
Harnicutelor, toata ziua faceti treaba
! Eu doar ce am terminat sa spal podelele
mai trebuie sa fac curat in baie si mancarica si se termina programul meu de lucru![]()
Polia 
bebele meu
39+
http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/
bionda spune:
Sunt cam ingrijorata
nu prea il mai simt pe bebe
am baut putina cafea sa il agit si ...nimic..offff!Voi il simteati des in ult sapt?
Polia 
bebele meu
39+
Irina20 spune:
Bionda nu vreau sa te ingrijorez,dar ar trebui sa tragi o fuga la spital sa ceri un traceao(nu stiu cum se scrie corect) si sa specifici ca nul simti. Am patit si eu asa dar slava domnului nu patise nimic,e foarte periculos mai ales acum ca esti in ultima saptamana.
Sper sa nu fie nimic,muti 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2
bionda spune:
Cred ca abia acum si-a facut efectul cafeaua
bebele a inceput sa miste
deja ma pregateam sa-l sun pe sot sa ma duca la spital
ufff..m-am linistit
Polia 
bebele meu
39+
bionda spune:
Mersi Irina
!
Polia 
bebele meu
39+
Berarpiri spune:

Intru acum sa va salut,ca nu stiu cand o sa mai am
vreme.Tre' sa ma apuc sa fac mancare tp. azi si pt.
maine,ca maine va fi operat sotiorul...asa ca dimineata
la 6.00 mergem la Montecatini.E rau ca nu avem masina noastra,
dar asta e...bine ca avem cine sa ne-o imprumute(nasii lui Ambra).
bionda bionda se pare ca se odihnea bb
tau.
Te cred ca te-ai speriat...ma bucur ca e totul bine.
Cum de nu mai dati pe-aici,fetelor?Sunteti ocupate 

?
pe toate!
cand implineste sufletelul nostru 2 ani 
poze cu Ambra
;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea
,
de
ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Irina20 spune:
Uffffffff...bine ca misca,sincer mam gandit numai a tine ,decand am citit ca nul mai simti am stat ca pe ghimpi,parca eu eram in locul tau. Ciudat.
Ai grija de tine
nou
Roxali spune:
Buna!
Azi am bagat o shoppingareala ptr baiat de Mos...nintendo Wii si un joc cu o alta telecomanda(ptr putea juca in 2)...inca nu m-am lamurt ce apart foto sa-mi i-au ,parca m-ar tenta o videocamera
...pana joi vad ce i-au ca are si baiatul serbare![]()
Am o saptamana intensa...de munca nu,dar shopping da
...asta e ,cei dragi si mai ales copii trebuie a simta magia Craciunului![]()
Am uitat sa va spun ca am facut si bradul in casa si pitica e tare incantata ,mai ales de luminite
Ma anuntat o alta prietena ca e pe faliment...are un butic de haine...deci ,le va baga la un pret sapt viitoare accesibil tuturor...sper
...ca am pus ochi pe niste haine de dameta bine
,daca tot am slabit sa ma etalez
toate fetele
Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze