Pepenasi de iulie - august 2008 (55)
Raspunsuri - Pagina 9
Dianami spune:
Felicitari pt. albastreala
.
Tecky, votat. Mi-au ramas ochii tot pe pagina 12 la o poza cu o mamica ce-si pupa fetita pe gura...
Mor. 
Pe mine ma tine profa pe mess, de-aia am spor la scris. ![]()
Diana, mami de Iulia si Andrei
Didi81 spune:
Tecky, votat 
Mai ca ziceati de luna plina! tocmai ma pregateam sa intreb daca e vre-un puseu de 5 luni, ca Aida e nesatula, mananca la max 3 ore si mananaca mult odata, a depasit 1 L pe zi
, ba e nervoasa ba rade... si ma intreb daca o fi de la dintisorii in devenire sau de la ce o fi... Ca noi deja suntem uimiti cat de mult a putut sa manance saptamana asta. Oare sa nu se mai sature cu lapte si sa aiba nevoie de diversificare?
Am o stare cam aiurea, cred ca imi iau si eu un butoi...
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
dma2007 spune:
uitati aici despre necesarul zilnic si de unde poate fi luat din natura
Necesarul zilnic de fluoreste de 1-2 mg, maximum 3 mg, doua treimi din acesta fiind asigurat din apa de baut si o treime din alimentatie. In zonele in care apa este saraca in fluor (mai putin de 0,5 mg/l), e necesara fluorurarea apei. Excesul de fluor al apei poate duce la colorarea galbena a smaltului dentar (fluoroza).
Continutul in fluor al diferitelor alimente este destul de redus, cantitati mat mari aflindu-se in pestii de apa dulce, dar indeosebi in cei de apa sarata (0,7 mg/100 g), in scrumbii (pana la 1,4 mg/100 g) si in ceaiul gruzin. Alte alimente care contin fluor ar ii urmatoarele: caisele, carnea de vita si cea de porc, cartofii.
gata m-am intins cam mult...
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png
Dianami spune:
Cam asa ceva...noi luam pastilute de 0,25 mg. In niciun caz nu e risc de supradoza. De-aia se invata copiii sa le suga, ca sa ramana local cat mai mult din pastila.
Dar, inca o data, e alegerea mea. ![]()
Ma retrag si eu, noapte buna! ![]()
Diana, mami de Iulia si Andrei
ileanna spune:
pica apropo de jucariile "violente" aka pistoale / sabii &co ... si eu gandeam la fel. Dar am citit in Francoise Dolto ca este o tendinta naturala a barbatzelului si ca nu are sens sa ne punem contra. Cica daca nu ii vei cumpara tu jucarii de acest gen ... oricum il vei gasi jucandu-se de-a duelul si pac-pac cu betze sau orice poate fi suplinit de imaginatie. Pentru ca vine vremea cand ei trebuie sa se lupte cu ceva si gata!! Asa ca eu cred ca nu voi mai elimina jucariile de acest gen daca el o va cere. Dar nici nu voi face vreun cult, a.i. sa umplu casa de robotzi din Razboiul Stelelor si 7 feluri de bazooka si pistoale
.
atb te pupam si iti tinem pumnii. Oricand vrei sa ne povestesti mai multe despre cosmarele personale, noi te asteptam cu drag!!
cristina care-i tb cu Powder?? Nu l-am vazut si nu stiu ce-i cu el.
bufi imi pare rau ca esti necajita. Nu prea am ce sfaturi sa iti dau ... E naspa cand treci de la o perioada de vis la una d'asta. Consoleaza-te si tu uitandu-te la mine si la moni_or care asha o ducem cam de multisor. ![]()
Mitzi imi pare rau ... Nu stiu cum rezisti ... Suuuuper tare barbatu-to
. Bai nene astia sunt copiii nostri 'ai mari.
truli, ana si restul fetelor, sar'na de sfaturi.
bai nene, ce-i ala DM??? Ca nu am fost pe faza ...
xena, rontzy si restul retardatelor
. E de la oboseala si MAI ALES de la uzura psihica. Mie mi-a trecut de cand cu bona.
xena io nu am pb cu balonarea, da' am cu gazele nene. Nici in sarcina nu am avut si nici inainte de asta. Dar acuma is o ba-shi-noa-sa.
Ingry bronsiolita nu-i sigur. Mie mi-a zis dr-ita de asta doar asa ca termen de comparatie: cum ca respira exact ca la aia numa ca aia mai e insotita de febra si stare generala proasta.
Ruxi pediatra mea mi-a zis sa-i dau si putina apa dupa lapte ca sa isi clateasca gurita. Plus ca presupun ca ramane curatatul cu glicerina. Chestie pe care io uit sa o fac si mi-e tarsha.
Fluor - fostul meu pediatru mi-a zis ca e o tampenie. Ca el s-a apucat sa dea la copiii lui si ca trebe dat every day pana pe la 11 ani (parca .. oricum, mult). Si ca daca is pregatita sa fac asa ceva ... sa ma apuc. Dar daca nu, sa fiu constienta ca mai mult rau ii fac daca uit sau intrerup.
anaxena spune:
ileanna si pe unde crezi tu ca ies gazele din burta mea??
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
ariadnabr spune:
Am revenit! Da' n-am multe vesti
sunt in butoi, de fapt sub butoi, da' mi-am luat ceva suturi si-mi revin ![]()
Pana atunci, va uram si noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=786a1e009da724963185c4&source=category&category_id=12" target="_blank">colind
Revin maine.
Noapte buna 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
mcoca spune:
Ariadna, multumim de colid!! Hai ca incerc sa te trag de motz sa iesi din butoi.
La mine vine socro sambata, asa ca acum trebaluiesc de zor prin casa
, ca o gramada de chestii le-am tot amanat si acum e musai.
Maine merg cu Maya la oftalmo, sa vada canalul ala infundat, care de fapt s-a desfundat intre timp; normal ca doar am facut programarea acum 2 luni
. Oricum mergem, ca poate asa scapam de controlul ala de la 8 luni pentru strabism.
Pe mine ma super minunati cu tot felul de vitamine, fluor si altele. Noue nu ne da nimeni nimic, nici macar vitamina C
.
Imi aduc aminte cum anul trecut deja faceam planuri, incepusarati cumparaturile pentru bb :). Eu cred ca am fost printre ultimele care m-am apucat. Acum, Boti, se gandeste deja la praji de dat la gradi, basca jos.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
Ingry spune:
Tecky, am votat. Succes!
Ileanna, m-ai linistit.
Anaxena, cum merge business-ul?
Nu are nimeni solutie la intrebarea mea in legatura cu biberonul? Il ia in gura dar nu vrea sa mai traga deloc...Oare sa nu ii mai placa formula, dar amestecata cu cereale (orez) papa f bine.
Va pup!