Gravidutze si mamici de Cluj - 103
Raspunsuri - Pagina 5
Gabriela77 spune:
Ciao, fetele!!!
Elena, s-a zburlit parul pe mine cand am citit!!! Vai! Cosmarul meu e marul...de cand era sa moara un verisor de-al meu din cauza unei bucati de mar...e singurul fruct pe care il dau Sarei ras sau bucatele f mic...Bine ca a trecut cu bine totul si ai avut prezenta de spirit!!!

Victo, felicitari pt finut
Alex, si eu scrisesm despre Milenium, pe mine nu prea m-a inspirat, desi am auzit de multe mamici incantate. DE-aia am fost si eu in vizita. CE nu mi-a placut in mod special a fost locul de servit masa, subsolul acela fara lumina si faptul ca aveau catering, eu cu asta chiar nu ma impac. Stiu ce inseamna cateringul, de aceea, voi opta pt Sara la o cresa/gradi cu bucatarie proprie. NU mi-a placut nici locul de joaca complet neamenajat!Din punct de vedere educational pareau ok si asta e foarte important!!! Daca te-a incantat si ai simtit ca va fi bine pt Tiadris, inseamna ca asa va fi! Eu ma ghidez mult dupa instinct!
La noi a venit tanti la curatenie, astazi scapam si cu curatenia generala. Abi astept si eu impodobirea bradului!O zi frumoasa va doresc!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
elenuta23 spune:
alex asa l-am salvat si eu , l-am intors cu capul in jos si l-am strans de burtica si atunci a scuipat bucata de marut , bine k am scapat cu bine
abia astept sa te vad cu noua frizura ![]()

Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........
soanso spune:
neata fetele,
poftiti la o cafeluta fierbinte

am si eu o nedumerire....oare de ce nu mai scrie Ramonella(pt ca o mai "vad" pe forum, e suparata pe noi???am mai intrebat de ia de Bea dar nu a raspuns,lamuriti-ma sa nu tot intreb ca proasta!
mami_alexia,nici eu nu am prins ideea ce era cu fraza aceea din regulament

elenutza ,cosmar cu marul acela,tin minte ca socrela sa innecat raaauuu cu o coaja de paine iar eu stigam la sot ca disperata asa tare m-am speriat.
Andreea,Eric...LA MULTI ANI ,cu sanatate ca-i mai buna decat toate!

noi vrem sa iesim afara in parc la Pritax...cine vine si se incumeta pe frugul asta????
am citit ca in parcare la Cora sunt instalate ceva casute din lemn unde se pot servi cozonaci,vin fiert,produse de patiserie traditionale ,se pot cumpara obiecte artizanale,pt impodobit....merg dupamasa si va spun mai multe!
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
Gabriela77 spune:
Anca, nu-i chiar asa frig afaara...eu am scos deja nasul, ca am dus gunoiul...Dar pana acolo noi nu ne incumetam.Poate ne intalnim cu Mihai la prietenul nostru, CALU'.
Am fost la Cora, nu e nu stiu ce cu casutele alea...
Ramona nu cred ca e suparata
, dar cred ca fiecare are dreptul sa fie prezent sau sa activeze in functie de starea de spirit.
Sara inca nu s-a trezit!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
mami_alexia spune:
M-am mai gandit (ca-n reclama cu laptele
)..poate au vrut sa ne atraga atentia ca facem reclama la lapte? Daca e asa...no comment...
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
elenuta23 spune:
mi se pare o mare prostie sa nu poti pune siteuri pe forum, eu cred k la asta se refera , stiu k si eu am pus odata sa il votati pe drgaos si in urmatoare zi am avut advertisment
si aucma is cu el ![]()
anca la cat ieisti??? vin si eu daca mergeti ![]()
fetelor nici andreea27, kitzy nu au mai ofts demult pe aiic poate ne vad si intra sa ne zica ce mai fac
, hai ramo si tu 
multumesc mult k sunteti alaturi de noi 

Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........
ploscariu spune:
Buna, fetelor!
Am ramas in urma...
LA MULTI ANI ANDREEA!, scze de intarziere!
Ieri am avut o zi tare incarcata, printre treburile casei, pe la 10 am fost la Ioana la gradi sa ducem tort la copilasi, dupamasa ne-am intalnit cu mosu' la Polus, iar azinoapte am stat cu mama in spital ca joi a fost operata de uter fibramotos cu noduli.
Azi am de lucru de nu-mi vad capul!
si
LA MULTI ANI IOANA,
FERICIREA VIETII MELE!!!!
poze de la serbare
poze de la intalnirea cu Mosu'
party la gradinita
POZE RECENTE
poze cu Ioana si Ionut
www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004
adab spune:
uuffff...Elena draga......nici nu-mi imaginez prin ce ai putut trece. Bine ca ai reusit sa-i scoti bucata de mar pana la urma. Eu am patzit-o cu Sara cand avea muci si ii dadeam Nurofen cu seringutza aia...s-a inecat si ea odata, ca totdeuna imi plangea si tare greu reuseam sa-i dau sa inghita siropelul. Cum plangea , i-a mers pe alta cale cred si s-a innecat, apoi a si vomat ce mancase inainte. M-am speriat si eu de numa , caci au trecut cateva minute pana si-a revenit complet.
EU TARE NEDUMERITA SUNT INCA CE SA FAC CU LAPTELE DUPA 1 AN....am posibilitatea sa-i dau si lapte proaspat de vaca sau de capra de la sursa sigura (parintii mei). Noi doar de vaca bem de zeci de ani si nefiert (fiert nu ne place). Pentru Sara l-as fierbe, normal. Da cat se poate distruge prin fierbere? ma refer la vitamine, calciu....
LA MUTLI ANI IOANA, SA CRESTI MARE SI CUMINTE!!!
eladea2005 spune:
salutam fetele...
intru scurt, am multa treaba, azi petrecem si maine la fel...
de ziua lui Eric si a mea...jucam la dublu..![]()
multumesc mult fetelor pentru urari...sunteti niste dragute...

vroiam sa va zic ca banutii pe care i-am strans i-am depus in contul Alexandrei...are nevoie urgenta de ajutor... am citit cazul in postarea lui victo...multumim, Paula...

poate reusim sa mai strangem...sa depunem in contul ei...![]()
va pup! merg la treaba! ne auzim!
weekend placut tuturor!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adab uuffff...Elena draga......nici nu-mi imaginez prin ce ai putut trece. Bine ca ai reusit sa-i scoti bucata de mar pana la urma. Eu am patzit-o cu Sara cand avea muci si ii dadeam Nurofen cu seringutza aia...s-a inecat si ea odata, ca totdeuna imi plangea si tare greu reuseam sa-i dau sa inghita siropelul. Cum plangea , i-a mers pe alta cale cred si s-a innecat, apoi a si vomat ce mancase inainte. M-am speriat si eu de numa , caci au trecut cateva minute pana si-a revenit complet. EU TARE NEDUMERITA SUNT INCA CE SA FAC CU LAPTELE DUPA 1 AN....am posibilitatea sa-i dau si lapte proaspat de vaca sau de capra de la sursa sigura (parintii mei). Noi doar de vaca bem de zeci de ani si nefiert (fiert nu ne place). Pentru Sara l-as fierbe, normal. Da cat se poate distruge prin fierbere? ma refer la vitamine, calciu.... LA MUTLI ANI IOANA, SA CRESTI MARE SI CUMINTE!!! Ada si Sara-Denisa (27.02.2008) http://community.webshots.com/user/adabutus |
ada, se zice ca e bine sa-i dai copilului lapte praf pana pe la 2 ani, asa stiam eu, ca cica e mai bogat in fier, calciu si vitamine decat cel de vaca...bineinteles ca poti sa-i dai si de vaca...dar sa nu renunti complet la cel praf...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...